کد خبر: ۴۱۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳

شبکه ارتباطی مخابرات مناطق سراسر کشور در پی بارندگی‌های اخیر پایدار است

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران با اشاره به بارش‌های سیل‌آسای روز‌های اخیر و هشدار‌های هواشناسی، گفت: شبکه ارتباطی مخابرات در مناطق سیل‌زده کشور، پایدار و با هماهنگی بین بخش‌های فنی و پشتیبانی، ارتباطات ثابت، دیتا و سیار، به‌صورت عادی برقرار است.
شبکه ارتباطی مخابرات مناطق سراسر کشور در پی بارندگی‌های اخیر پایدار است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:حامد شیخ‌پور مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل این شرکت با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعلام هشدار قرمز هواشناسی در بعضی از نقاط کشور و تلاش شبانه‌روزی همکاران، با اعمال تمهیدات لازم برای رفع اختلال در برخی مناطق کشور تیم‌های فنی، پشتیبانی و نگهداری مخابرات در آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

وی تأکید کرد: با توجه به وقوع سیلاب‌های متعدد در مناطق مختلف کشور در روز‌های اخیر و وارد شدن آسیب‌هایی به برخی از خطوط ارتباطی یا قطع برق در برخی از مناطق، با تلاش کارکنان شرکت مخابرات در مناطق مختلف کشور، ارتباطات در وضعیت پایدار است.

شیخ‌پور با اشاره به گزارش معاونت شبکه شرکت مخابرات ایران در زمینه وضعیت ارتباطی این مناطق، گفت: تمامی نقاط متأثر از سیل‌های اخیر در مناطق مخابراتی، در حال حاضر نرمال است و تنها چند نقطه روستایی در منطقه سیستان و بلوچستان باقی مانده که اقدامات لازم به منظور رفع کامل مشکلات در حال پیگیری است.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در استان‌های خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و بوشهر در برخی نقاط با قطعی‌های چندساعته مواجه بوده‌ایم گفت: این قطعی‌ها با همت و اقدامات همکاران مخابرات، در حداقل زمان برطرف شد.

وی ادامه داد: با توجه به ضرورت پایداری ارتباط مخابراتی در مواقع حساس و بحرانی و با در نظر گرفتن مسیر‌های جایگزین در زمان‌های بحرانی، با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در این حوزه، وضعیت ارتباطات مخابراتی این مناطق پایدار است.

شیخ‌پور افزود: استقرار تیم‌های فنی برای رفع خرابی احتمالی شبکه فیبر نوری و انتقال، با توجه به فاصله جغرافیایی شهر‌های استان به‌منظور واکنش سریع و بهنگام، تأمین و آماده سازی دیزل‌ژنراتور‌های سیار و موتور‌های برق با هدف استمرار فعالیت مراکز و سایت‌های اپراتور‌های همراه در شرایط قطعی برق و تأمین پمپ‌های تخلیه آب در مواقع ضروری نیز از جمله فعالیت‌هایی است که ستاد بحران شرکت مخابرات ایران، آن را در مناطق سیل‌زده پی‌گیری می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بهمن صالح‌نیا، اسطوره فوتبال گیلان درگذشت بهمن صالح‌نیا، اسطوره فوتبال گیلان درگذشت
بهمن صالح‌نیا، اسطوره فوتبال گیلان و یکی از مهم‌ترین چهره‌های فوتبال ایران، در سن ۸۶ سالگی درگذشته و دوستداران خود را در غم و اندوه فرو برده است.
بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی
درست کردن بستنی چغاله بادام بدون شیر
مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران
مراسم دعا ونیایش به مناسبت درگذشت «پاپ فرانسیس اول» رهبر کاتولیک‌های جهان، عصر شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در کلیسای حضرت یوسف (ع) برگزار شد.
کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد! کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد!
شیائومی اعلام کرد کارخانه‌ای بدون کارگر انسانی احداث کرده که ۲۴ ساعت روز فعال است
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
۷ نهاد مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی ایران در تحریم‌های امروز آمریکا قرار گرفتند.
آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل
مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه، اعضای حقیقی و حقوقی مجمع، فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و سرپرست وزارت اقتصاد برگزار شد
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر