کد خبر: ۴۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

منابع مقاومت فلسطین با بیان اینکه صهیونیست‌ها به کارشکنی در مذاکرات ادامه می‌دهند اعلام کردند که حماس با وجود نرمشی که از خود نشان داده است، اما هرگز از شروط اصلی عقب‌نشینی نمی‌کند و توافقی را که شامل متن صریح برای آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد.
مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

مخاطب۲۴- در سایه حواشی متعددی که درباره مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره وجود دارد و هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است منابع برجسته وابسته به مقاومت فلسطین شب گذشته، شنبه‌شب، اعلام کردند که به‌دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از پایبندی به آتش‌بس دائمی، مذاکرات با یک مانع بزرگ مواجه است.

حماس هیچ توافقی را بدون متن صریح درباره آتش‌بس دائمی نمی‌پذیرد

این منابع در گفتگو با المیادین گزارش دادند: حماس همچنان تأکید دارد که هیچ توافقی را بدون متن صریح در مورد آتش‌بس دائمی نمی‌پذیرد.

از طرف دیگر یک منبع برجسته دیگر در گروه‌های فلسطینی اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم همواره همه مذاکرات را به شکست کشانده‌اند و نتانیاهو به مانع‌تراشی ادامه می‌دهد و تمایلی به بازگشت اسرای صهیونیستی از غزه و انجام خواسته‌های خانواده‌های این اسرا ندارد و به‌دنبال ادامه جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه است.

این منبع تأکید کرد: رهبری مقاومت در چارچوب دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین را در توقف همه‌جانبه تجاوزات رژیم صهیونیستی و خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه برآورده می‌کند نرمش زیادی از خود در مذاکرات نشان داد، اما از اصول اساسی که در راستای منافع و خواسته‌های ملت فلسطین است عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع مذکور تأکید کرد: ارتباطات میان رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین ثابت است و رایزنی‌ها و مذاکرات با میانجی‌ها نیز برای رسیدن به توافق جدی و واقعی ادامه دارد.

تهدید برای حمله به رفح تأثیری بر موضع مقاومت در مذاکرات ندارد

وی درباره تهدیدات مقامات صهیونیست برای حمله به رفح گفت: این تهدیدات هرگز اراده ملت و مقاومت فلسطین را نمی‌شکند و همچنین هرگز موجب تسلیم رهبری مقاومت در مذاکرات نمی‌شود و موضع مقاومت کاملاً قاطع است. مقاومت برای حفاظت از مردم فلسطین و مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی آمادگی کامل دارد و جهان باید در برابر اشغالگران فاشیست بایستد و نسل‌کشی علیه مردم فلسطین را متوقف کند.

از سوی دیگر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد: نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن.

وی تأکید کرد: از زمان آغاز مذاکرات، نتانیاهو به کارشکنی ادامه داده و هنوز هم این کار را انجام می‌دهد و بنابراین ما خواستار ضمانت‌های بین‌المللی جهت آتش‌بس دائمی هستیم.

این مسئول حماس تصریح کرد: مقامات سیاسی و نظامی رژیم اشغالگر می‌دانند که نتانیاهو به‌دنبال طولانی‌تر کردن جنگ و تلاش برای جبران شکست خود است، اما آنچه اتفاق خواهد افتاد شکست بیشتر نتانیاهو و رژیم صهیونیستی است و اشغالگران در صورت هرگونه تلاش برای حمله به رفح غافلگیر خواهند شد.

شب گذشته همچنین حسام بدران، یکی از رهبران حماس در گفتگو با «الجزیره مباشر» تأکید کرد: ما با قضیه مذاکرات آتش‌بس با جدیت تعامل می‎کنیم و مصمم به دست‌یابی به توافقی هستیم که به پایان رنج و درد‌های ملت فلسطین منجر شود، اما نتانیاهو و کابینه تندروی او به‌عمد مانع رسیدن به توافق آتش‌بس می‌شوند و محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او قصد دست‌یابی به توافق را ندارد.

این درحالی است که روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت شب گذشته متن توافق پیشنهادی به حماس را منتشر و اعلام کرد که بر اساس این پیشنهاد، اسرائیل متعهد شده است که در مقابل هر زن نظامی اسیر موجود در اختیار حماس که همچنان در قید حیات باشد، ۲۰ اسیر فلسطینی دارای حکم ابد را آزاد کند. با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود حماس بین ۳ تا ۵ اسیر نظامی زن در اختیار داشته باشد، در مرحله اول بین ۶۰ تا ۱۰۰ اسیر فلسطینی دارای حکم ابد از زندان آزاد می‌شوند.

به‌نوشته این رسانه عبری‌زبان، تل‌آویو تا لحظه تهیه این گزارش حاضر به تعهد به پایان جنگ نشده است.

برچسب ها: آتش بس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر