کد خبر: ۴۰۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
مهندس سلطانی در نشست شورای مدیران مخابرات:

امسال، زمان تحقق حداکثری برنامه‌ها در بالاترین درصد ممکن است

مدیرعامل شرکت مخابرات در نشست مدیران کشوری و پایش عملکرد بخش‌های مختلف مخابرات، اعلام کرد: اهمیت فوق العاده سال ۱۴۰۳در جهش عملیاتی مخابرات به سمت ارائه سرویس‌های بهینه و کاربردی برای مشتریان است که به منظور رسیدن به این هدف، تمام حوزه‌های ستادی و به ویژه مخابرات‌های مناطق باید به‌خط شده و حداکثر تلاش خود را برای اجرایی سازی طرح‌های راهبردی شرکت انجام دهند.
امسال، زمان تحقق حداکثری برنامه‌ها در بالاترین درصد ممکن است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت که در نشست شورای مدیران کشوری به منظور پایش و رصد عملکرد استان‌ها سخن می‌گفت، تاکید کرد: انتظار داریم با توجه به برگزاری جلسات مختلف دقیق و کارشناسی شده و همچنین حل بسیاری از مشکلات مخابرات از سمت حوزه ستاد، استان‌هایی که میانگین درآمدی مناسب و وضعیت بهینه‌ای ندارند با تأسی به مناطقی که که علیرغم امکانات کمتر عملکرد قابل قبول‌تری دارند، خود را به میانگین کشوری و حتی بالاتر رسانده و در این خصوص استان‌های بزرگ و مهم در اولویت هستند.

مدیرعامل شرکت با تاکید بر لزوم پرهیز از اقدامات موازی و استفاده از تجربیات موفق و پذیرفته شده دیگر استان‌ها در بخش‌های مختلف و مناطق مخابراتی اعلام کرد: داشتن طرح جامع و به روز اهمیت زیادی دارد که بر این اساس کار‌ها فرآیند محور می‌شود که معاونت راهبرد با همکاری دیگر بخش‌ها، تمام نقاط قابل بهبود را به طور ویژه شناسایی کرده و استان‌ها با عمل به آن، می‌توانند مسیر پیشرفت و حل مشکلات خود را دقیق‌تر بپیمایند.

مهندس مجید سلطانی با تاکید بر ارتباط تعاملی و دو طرفه بین حوزه شبکه و حوزه تجاری گفت: احصای نیاز‌های تجاری و اعلام آن به شبکه و ایجاد فرآیند لازم توسط شبکه و اجرا توسط حوزه تجاری در این حوزه لازم است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بیان کرد: با حضور فیزیکی و آگاهی میدانی ازمشکلات استان‌ها تلاش کردیم تا گپ‌های سیستم را شناسایی کرده و اکنون زمان این است که در اسرع وقت با همکاری‌های میان بخشی و بدون تاخیر، مشکلات مناطق مخابراتی را با تلاش خودشان و هدایت حوزه ستادی بر طرف کنیم.

مهندس سلطانی افزود: صنعت مخابرات باید بچرخد تا هم حوزه ارتباطات در بخش‌های زیر ساختی توسعه یابد و هم ارزش افزوده برای مجموعه مخابرات به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های با حجم نیروی انسانی بالا محقق شود که لازمه آن، کار درست از سطح کارشناسی تا بالاترین سطح مدیریت است.

در نشست شورای مدیران مخابرات که چهارشنبه دوازده اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از معاونین ستادی و مدیران ارشد شرکت از جمله داوود زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان، یوسف شکوری، معاون راهبرد، رضا خلیلی، معاون شبکه، احمد آزاد، معاون زنجیره تامین، حامد شیخ‌پور، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل، مدیران ۳۱ منطقه مخابراتی و مدیران ارشد مخابرات‌های مناطق سراسر کشور به صورت ارتباط تصویری و ویدیو کنفرانس برگزار شد، مهندس سلطانی ضمن تشکر از تمام فعالیت‌های مدیران و کارکنان مخابرات، بر اهمیت تلاش دو چندان همکاران در سال جاری که سال سرنوشت‌ساز مخابرات در پیشرفت و جهش به سمت دسترسی‌های پرسرعت و استفاده از ظرفیت بی نظیر مخابرات در حوزه زیرساخت است، تاکید کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر