کد خبر: ۴۰۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶

تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا ضمن ابراز خرسندی نسبت به دستگیری دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، گفت که این اقدام باید زودتر انجام می‌شد.
تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض

مخاطب۲۴- دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا از طریق تماس تلفنی با برنامه‌ای در شبکه فاکس نیوز، از عملیات پلیس این کشور علیه دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا تمجید کرد.

به گزارش الجزیره، در حالی که این برنامه تلویزیونی به صورت زنده تصاویری را از نیرو‌های پلیس نشان می‌داد که در حال متفرق کردن و دستگیری برخی دانشجویان هستند، ترامپ گفت که حمله پلیس باید زودتر انجام می‌شد.

ترامپ در ادامه گفت: «آن‌ها (نیرو‌های پلیس) باید خیلی زودتر از اینکه دانشجویان ساختمان را تصاحب کنند، این کار را می‌کردند، زیرا اگر دانشجویان در چادر بودند این کار به مراتب راحت‌تر بود تا یک ساختمان؛ و البته خسارت عظیمی نیز وارد شده است.»

بیشتر بخوانید

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد گروهی از دانشجویان معترض در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک مقابل سالن «همیلتون» در پردیس منهتن ایستاده و دست‌های‌شان را به یکدیگر قفل کرده‌اند. همچنین گفته می‌شود ده‌ها معترض پرچم فلسطین را از پنجره بیرون آورده‌اند. عصر سه‌شنبه، مسئولان دانشگاه کلمبیا که مرکز تظاهرات دانشجویی برای حمایت از فلسطین است، اعلام کردند دانشجویانی که در تصرف این ساختمان نقش داشته‌اند تعلیق یا اخراج خواهند شد.

دانشگاه کلمبیا اکنون پردیس منهتن را به روی همه بسته است و به جز دانشجویانی که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند و کارمندانی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند، کسی حق ورود ندارد.

تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضد جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود.

گفته می‌شود از ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین ماه) تاکنون بیش از هزار نفر در دانشگاه‌های سراسر آمریکا بازداشت شده‌اند. این معترضان خواستار قطع ارتباط دانشگاه با شرکت‌هایی هستند که به شکلی حامی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر