کد خبر: ۴۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
معاون شبکه شرکت مخابرات:

تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

مهندس رضا خلیلی، معاون شبکه شرکت مخابرات در همایش مدیران تجاری و شبکه به منظور گسترش هم‌افزایی صحیح در حوزه پر اهمیت شبکه گفت: طراحی لازم برای تسهیل دسترسی مشتریان به دسترسی پرسرعت فیبر نوری، علاوه بر عزم راسخ تمام بخش‌های مخابرات، مستقیماً حاصل هم‌افزایی و حرکت متوازن حوزه تجاری و شبکه است.
تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس خلیلی در خصوص طراحی مدلی برای هم‌افزایی بخش شبکه و دسترسی، موضوع بسیار مهم واگذاری سرویس فیبر نوری مخابرات در بین اپراتور‌ها و همچنین تسهیل دسترسی اظهار داشت: تشدید رقابت بین اپراتوری با دارایی سنگین و اثرگذار مطرح می‌شود که البته باید عایدی و سود درخور آن نیز حاصل شود.

رضا خلیلی تصریح کرد: به عبارت دیگر بزرگی مخابرات و شرکت ارتباطات سیار در صورت تنظیم سرعت پیشرفت با شرکت، یک فرصت است که برای تحقق آن نیاز به یک برنامه‌ریزی مدون به‌ویژه در بخش تجاری و شبکه است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت توسط بخش‌های بیرونی و تجاری شرکت برای ورود به بخش‌های کوچک‌تر در سرمایه‌گذاری و ورود علوم دانش‌بنیان، از نکات مهم دیگری است که شرکت را در سطح نوآور و متحول نگه می‌دارد.

معاون شبکه ادامه داد: گام اول گسترش پوشش از نظر جغرافیایی است و گام بعدی، بهبود و ارتقا سرعت ارائه‌شده به مشتریان و مرحله سوم، باندلینگ و کیفیت مناسب که تضمین کیفیت و پهنای باند داشته باشند.

وی افزود: برای طرح تحول زمان‌بندی ۵ ساله، زمان پیش‌بینی‌شده در بخش Network برای استان‌های کوچک، متوسط و بزرگ، ۳، ۴ و ۵ سال پیش‌بینی شده است.

خلیلی تصریح کرد: ما الگوی یک میلیون و ۶۲۸ هزار پورت در بخش اکتیو را داریم و در بخش واگذاری، ۳۷۵ هزار در بخش FTTH و ۱۷۱ هزار در بخش VDSL است که روز به روز افزایش می‌یابد.

معاون شبکه شرکت مخابرات گفت: بهترین راه برای مخابرات، افزایش نسبت دارایی به FAT است که حدود ۴ درصد است که با این افزایش، می‌توانیم هم بخش FTTH و هم بخش VDSL را با راهکار‌های تجاری ارتقا دهیم.

همایش مدیران تجاری و شبکه مناطق شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور، با هدف هم‌افزایی و تبیین اهداف و برنامه‌ریزی سال ۱۴۰۳ با حضور مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت و داوود زارعیان، معاون امور تجاری و خدمات مشتریان و همچنین رضا خلیلی، معاون شبکه و نیز مدیران شبکه و معاونان تجاری مناطق سراسر کشور و جمعی از مدیران ارشد ستادی مخابرات ایران، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر