کد خبر: ۴۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
معاون شبکه شرکت مخابرات:

تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

مهندس رضا خلیلی، معاون شبکه شرکت مخابرات در همایش مدیران تجاری و شبکه به منظور گسترش هم‌افزایی صحیح در حوزه پر اهمیت شبکه گفت: طراحی لازم برای تسهیل دسترسی مشتریان به دسترسی پرسرعت فیبر نوری، علاوه بر عزم راسخ تمام بخش‌های مخابرات، مستقیماً حاصل هم‌افزایی و حرکت متوازن حوزه تجاری و شبکه است.
تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس خلیلی در خصوص طراحی مدلی برای هم‌افزایی بخش شبکه و دسترسی، موضوع بسیار مهم واگذاری سرویس فیبر نوری مخابرات در بین اپراتور‌ها و همچنین تسهیل دسترسی اظهار داشت: تشدید رقابت بین اپراتوری با دارایی سنگین و اثرگذار مطرح می‌شود که البته باید عایدی و سود درخور آن نیز حاصل شود.

رضا خلیلی تصریح کرد: به عبارت دیگر بزرگی مخابرات و شرکت ارتباطات سیار در صورت تنظیم سرعت پیشرفت با شرکت، یک فرصت است که برای تحقق آن نیاز به یک برنامه‌ریزی مدون به‌ویژه در بخش تجاری و شبکه است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت توسط بخش‌های بیرونی و تجاری شرکت برای ورود به بخش‌های کوچک‌تر در سرمایه‌گذاری و ورود علوم دانش‌بنیان، از نکات مهم دیگری است که شرکت را در سطح نوآور و متحول نگه می‌دارد.

معاون شبکه ادامه داد: گام اول گسترش پوشش از نظر جغرافیایی است و گام بعدی، بهبود و ارتقا سرعت ارائه‌شده به مشتریان و مرحله سوم، باندلینگ و کیفیت مناسب که تضمین کیفیت و پهنای باند داشته باشند.

وی افزود: برای طرح تحول زمان‌بندی ۵ ساله، زمان پیش‌بینی‌شده در بخش Network برای استان‌های کوچک، متوسط و بزرگ، ۳، ۴ و ۵ سال پیش‌بینی شده است.

خلیلی تصریح کرد: ما الگوی یک میلیون و ۶۲۸ هزار پورت در بخش اکتیو را داریم و در بخش واگذاری، ۳۷۵ هزار در بخش FTTH و ۱۷۱ هزار در بخش VDSL است که روز به روز افزایش می‌یابد.

معاون شبکه شرکت مخابرات گفت: بهترین راه برای مخابرات، افزایش نسبت دارایی به FAT است که حدود ۴ درصد است که با این افزایش، می‌توانیم هم بخش FTTH و هم بخش VDSL را با راهکار‌های تجاری ارتقا دهیم.

همایش مدیران تجاری و شبکه مناطق شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور، با هدف هم‌افزایی و تبیین اهداف و برنامه‌ریزی سال ۱۴۰۳ با حضور مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت و داوود زارعیان، معاون امور تجاری و خدمات مشتریان و همچنین رضا خلیلی، معاون شبکه و نیز مدیران شبکه و معاونان تجاری مناطق سراسر کشور و جمعی از مدیران ارشد ستادی مخابرات ایران، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم! رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم!
یک قیچی برگردان تماشایی دیگر از کریس رونالدو امشب کاری کرد که استادیوم الاول پارک برای چند ثانیه در سکوتی عجیب فرو رفت.
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر