کد خبر: ۴۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
معاون شبکه شرکت مخابرات:

تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

مهندس رضا خلیلی، معاون شبکه شرکت مخابرات در همایش مدیران تجاری و شبکه به منظور گسترش هم‌افزایی صحیح در حوزه پر اهمیت شبکه گفت: طراحی لازم برای تسهیل دسترسی مشتریان به دسترسی پرسرعت فیبر نوری، علاوه بر عزم راسخ تمام بخش‌های مخابرات، مستقیماً حاصل هم‌افزایی و حرکت متوازن حوزه تجاری و شبکه است.
تسهیل دسترسی مشتریان به فیبر نوری حاصل هم‌افزایی حوزه تجاری و شبکه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس خلیلی در خصوص طراحی مدلی برای هم‌افزایی بخش شبکه و دسترسی، موضوع بسیار مهم واگذاری سرویس فیبر نوری مخابرات در بین اپراتور‌ها و همچنین تسهیل دسترسی اظهار داشت: تشدید رقابت بین اپراتوری با دارایی سنگین و اثرگذار مطرح می‌شود که البته باید عایدی و سود درخور آن نیز حاصل شود.

رضا خلیلی تصریح کرد: به عبارت دیگر بزرگی مخابرات و شرکت ارتباطات سیار در صورت تنظیم سرعت پیشرفت با شرکت، یک فرصت است که برای تحقق آن نیاز به یک برنامه‌ریزی مدون به‌ویژه در بخش تجاری و شبکه است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت توسط بخش‌های بیرونی و تجاری شرکت برای ورود به بخش‌های کوچک‌تر در سرمایه‌گذاری و ورود علوم دانش‌بنیان، از نکات مهم دیگری است که شرکت را در سطح نوآور و متحول نگه می‌دارد.

معاون شبکه ادامه داد: گام اول گسترش پوشش از نظر جغرافیایی است و گام بعدی، بهبود و ارتقا سرعت ارائه‌شده به مشتریان و مرحله سوم، باندلینگ و کیفیت مناسب که تضمین کیفیت و پهنای باند داشته باشند.

وی افزود: برای طرح تحول زمان‌بندی ۵ ساله، زمان پیش‌بینی‌شده در بخش Network برای استان‌های کوچک، متوسط و بزرگ، ۳، ۴ و ۵ سال پیش‌بینی شده است.

خلیلی تصریح کرد: ما الگوی یک میلیون و ۶۲۸ هزار پورت در بخش اکتیو را داریم و در بخش واگذاری، ۳۷۵ هزار در بخش FTTH و ۱۷۱ هزار در بخش VDSL است که روز به روز افزایش می‌یابد.

معاون شبکه شرکت مخابرات گفت: بهترین راه برای مخابرات، افزایش نسبت دارایی به FAT است که حدود ۴ درصد است که با این افزایش، می‌توانیم هم بخش FTTH و هم بخش VDSL را با راهکار‌های تجاری ارتقا دهیم.

همایش مدیران تجاری و شبکه مناطق شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور، با هدف هم‌افزایی و تبیین اهداف و برنامه‌ریزی سال ۱۴۰۳ با حضور مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت و داوود زارعیان، معاون امور تجاری و خدمات مشتریان و همچنین رضا خلیلی، معاون شبکه و نیز مدیران شبکه و معاونان تجاری مناطق سراسر کشور و جمعی از مدیران ارشد ستادی مخابرات ایران، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر