کد خبر: ۴۰۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱

در همایش مدیران تجاری و شبکه اعلام شد هدف‌گذاری ۲۸۰ هزار میلیارد ریالی برای سال ۱۴۰۳

دکتر داوود زارعیان، معاون امور تجاری و خدمات مشتریان در همایش مدیران حوزه‌های «تجاری» و «شبکه» شرکت مخابرات ایران، با اشاره به افزایش فروش و درآمد‌های حاصل از هم افزایی حوزه‌های شبکه و تجاری، گفت: اکنون، مدل توسعه و افزایش درآمد مخابرات بدون افزایش چند برابری تعرفه‌ها به عنوان الگویی برای بخش‌های اقتصادی کشور مطرح است و باید از همه روش‌ها، تکنیک‌ها و توان خود برای تحقق این امر، استفاده کنیم.
در همایش مدیران تجاری و شبکه اعلام شد هدف‌گذاری ۲۸۰ هزار میلیارد ریالی برای سال ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :دکتر زارعیان با اشاره به اینکه در سال ۹۹، کدر سال ۹۹، کمتراز ۹ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل شده بود، اعلام کرد: این درآمد در پایان سال کاری ۱۴۰۲، به حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان رسید که نتیجه حمایت هیئت مدیره، مدیرعامل، مدیران، معاونت‌های تجاری و شبکه و بخش‌های مختلف مخابرات است.
وی با تأکید بر اینکه کسب درآمد، توسط یک حوزه امکان‌پذیر نیست، افزود: یکی از مهم‌ترین بحث‌های پیش رو در هم‌افزایی، بحث توسعه تجاری است که منجر به افزایش فروش و افزایش درآمد و هم‌افزایی بین بخش‌های شبکه و تجاری می‌شود.
زارعیان ادامه داد: همچنین توسعه تجاری در این دو بخش اهمیت ویژه دارد یعنی شبکه، در جایی توسعه یابد که تجاری هست و تجاری به سمت جا‌هایی برود که مزیت نسبی شبکه وجود دارد.
وی با بیان اینکه این هم‌افزایی حقیقتاً کار بزرگی است و امکان ادامه آن در سال جاری بسیار مهم‌تر است، اظهار داشت: لازم است در طرح‌های عمده به‌ویژه قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها جدی‌تر با مسئله برخورد کنیم.
معاون امور تجاری و خدمات مشتریان گفت: هم‌افزایی شبکه و تجاری در طول این نشست مشترک، موجب رفع نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت بین دو بخش و همچنین بخش‌های تجاری و شبکه با معاونت‌های دیگر برای تحقق رضایت‌مندی مشتریان خواهد بود.
زارعیان خاطرنشان کرد: در بخش‌های خانگی و تجاری همه باید تلاش کنیم تا با تکیه بر خدمات پس از فروش و نگهداشت مشتری، به عدد هدف‌گذاری شده ۲۸ هزار میلیارد تومان برسیم.
وی در پایان با بیان اینکه شرکت مخابرات با توجه به سرکوب تعرفه‌ای و مشکلات اقتصادی سال‌های گذشته به نحو مطلوب به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و با سرکوب تعرفه‌ای که طی سال‌های گذشته وجود داشته است شرکت مخابرات، جزء شرکت‌های بسیار موفق در سطح کشور است و این اطمینان را داریم که ان‌شاءالله با کمک هم بتوانیم مباحث مربوط به توسعه را جدی‌تر، دقیق‌تر و کامل‌تر پیش ببریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر