کد خبر: ۴۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹

حدود ۷ میلیون موتورسوار در کشور گواهینامه ندارند

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور گفت: از ۱۲ میلیون موتورسوار در کشور بیش از ۶ و نیم میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند و برای اینکه موتورسواران زودتر دارای گواهینامه شوند، از پارسال در ۲۸ استان کشور گواهینامه یک روزه صادر می‌شده است.
حدود ۷ میلیون موتورسوار در کشور گواهینامه ندارند

مخاطب۲۴- سرهنگ احمد کرمی اسد گفت: طرح صدور گواهینامه یک روزه موتورسواران به صورت آزمایشی از سال گذشته در برخی از استان‌ها آغاز شد و بعد از اتمام طرح آزمایشی، نواقص را برطرف کردیم و اکنون این طرح در تمامی استان‌های کشور بجز استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و مازندران و ۱۸۵ آموزشگاه دردست اجراست.
­
این مقام انتظامی با بیان اینکه ۲۷۰ هزار نفر از متقاضیان این طرح به صورت غیرحضوری با استفاده از سامانه «آموزش موتورسیکلت ایرانیان» ثبت نام خود را انجام دادند، افزود: از این تعداد متقاضی، ۲۲۰ هزار نفر موفق شدند در کمتر از ۱۰ روز از زمان ثبت نام، گواهینامه خود را دریافت کنند.
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور با بیان اینکه یکی از اهداف ما در اجرای این طرح، هویت بخشی به موتورسیکلت‌ها بود، گفت: تعدادی از موتورسیکلت‌هایی که در کشور در حال تردد هستند، علیرغم اینکه پلاک دارند، اما مالک مشخص ندارند و به همین علت یکی از شروط شرکت در این طرح این است که فرد متقاضی حتما موتورسیکلتی به نام خود و یا والدینش داشته باشد.

بیشتر بخوانید

­سرهنگ کرمی اسد با اشاره به اینکه متقاضی پس از ثبت نام در سامانه و پرداخت هزینه، برای مراحل آزمایش و آزمون نوبت دریافت می‌کند، افزود: تمامی امور در یک روز انجام و سلامت متقاضی در روز مراجعه به آموزشگاه توسط یک پزشک متخصص کنترل می‌شود. سپس مهارت سنجی و برایش گواهی مهارت صادر می‌شود.

این مقام انتظامی گفت: متقاضی اقدام به شرکت در آزمون نظری و سپس آزمون عملی می‌کند و به محض قبولی، همان روز پرونده صدور گواهینامه تایید می‌شود. ­

برچسب ها: گواهینامه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر