کد خبر: ۳۱۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
صفر تا صد گواهینامه ۲زبانه رانندگی؛

با گواهینامه ایرانی در چند کشور می‌شود رانندگی کرد؟

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی جزئیاتی از "گواهینامه دوزبانه رانندگی" بیان کرد.
با گواهینامه ایرانی در چند کشور می‌شود رانندگی کرد؟

مخاطب 24- نهم آبان ماه امسال بود که سردار سید کمال هادیانفر از دوزبانه شدن گواهینامه‌‎های رانندگی خبر داد. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور این نکته را هم بیان کرد که گواهینامه دوزبانه تنها برای متقاضیانی که قصد رفتن به کشور‌های خارجی و رانندگی در آن کشور‌ها را دارند صادر می‌شود و این‌گونه نیست که گواهینامه تمام افراد دوزبانه باشد.

اکنون سردار هادیانفر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم جزئیات این طرح را بیان و اظهار کرد: براساس کنوانسیون ژنو گواهینامه رانندگی، رانندگی با گواهینامه کشورمان در ۷۲ کشور دیگر معتبر است و می‌شود رانندگی کرد، همچنین در حال رایزنی و پیگیری در مورد پذیرش گواهینامه در ۱۳ کشور دیگر هستیم.

او افزود: در همین راستا نیز تصمیم گرفتیم برای متقاضیان گواهینامه دوزبانه صادر کنیم تا افراد با کمک این گواهینامه به‌راحتی بتوانند در سایر کشور‌ها نیز رانندگی کنند.

رئیس پلیس راهور با ابراز اینکه گرفتن گواهینامه رانندگی دوزبانه اجباری نیست، اضافه کرد: تا چند هفته دیگر نسخه نهایی گواهینامه‌های دوزبانه آماده چاپ می‌شود (در زمان حاضر طرح‌های مختلفی برای انتخاب نهایی طراحی شده است) و افرادی که متقاضی هستند می‌توانند از طریق سایت راهور ۱۲۰ برای اخذ این گواهینامه اقدام کنند.


بیشتر بخوانید


هادیانفر تصریح کرد: این گواهینامه‌ها مانند دیگر گواهینامه‌های رانندگی است، اما قرار است مشخصات فرد به‌زبان انگلیسی هم پشت گواهینامه درج شود.

هادیانفر در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه اگر فردی درخواست گواهینامه دوزبانه داشته باشد، اما نخواهد که به خارج از ایران سفر کند برایش گواهینامه دوزبانه صادر می‌شود یا خیر، گفت: ما که نمی‌توانیم بررسی کنیم افرادی که متقاضی گواهینامه دوزبانه هستند حتماً به خارج از کشور می‌روند یا خیر، بنابراین برای همه افرادی که متقاضی گواهینامه دوزبانه باشند، این گواهینامه صادر می‌شود.


منبع» تسنیم

 

 

برچسب ها: گواهینامه
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.