کد خبر: ۴۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱

پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره فیلم فجر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از پیام خود به چهلمین جشنواره فیلم فجر نوشته است برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در مراکز استان‌های کشور معنایی جز این ندارد که این ضیافت نور عدالت را زمزمه‌گر است و همه ایرانیان به شرکت در این جشن باشکوه دعوت هستند.
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره فیلم فجر

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از همشهری آنلاین، متن پیام محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به چهلمین جشنواره فیلم فجر به شرح زیر است:

پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره فیلم فجر
وهو الخلاق العلیم

چهل سال همراهی سینمای ایران با فجر انقلاب اسلامی معنایی جز این ندارد که انقلاب خود روایتی پرشور و سرشار از لحظات جذاب و قصه‌های تلخ و شیرینی است که راویان آن در قابی مشترک و برای نیل به آرمانی مشترک با یکدیگر هم پیمان شدند. پویندگان این راه در عبور از گردنه‌های سهمگین و در مسیر مبارزه جانانه‌ای که نقطه عطف اول آن ۱۵ خرداد چهل و دو بود، همه ناملایمات و سختی‌ها را تاب آوردند تا در نقطه اوجی که در بهمن ۵۷ شکل گرفت، پایان خوشی را برای تقابل با اهریمن‌صفتان رقم زنند.

اینک در نخستین سال‌هایی که پویشی همگانی برای هم‌راستایی در گام دوم انقلاب برداشته شده است، سینمای ایران بیش از گذشته نیازمند همکاری، همراهی و اندیشه‌ورزی جمعی همه‌جانبه قاطبه سینماگران است تا ضمن فهم ضرورت‌ها و آسیب‌های این عرصه به اتفاق و همدلانه رویکرد و نگاه مبتنی بر عدالت‌محوری، قانون‌گرایی و استانداردسازی در سینما را تقویت و تبیین هنرمندانه کنند.

خادمان فرهنگی شما مردم و، ولی نعمتان انقلاب اسلامی در سال‌های پیش روی و در دولت سیزدهم نهایت تلاش خود را خواهند کرد تا کلیدواژه عدالت و بسط گفتمان معنویت‌زا، اخلاق‌گرایانه و امیدآفرین در تولیدات سینمای ایران بیش از گذشته نمود یابد و سینمای ایران از سرچشمه‌های معرفتی و شهودی اسلام انقلابی تعین و تشخص بارزی یابد.

جشنواره فیلم فجر در چهلمین دوره خود که دوران بلوغ است، به عنوان نقطه عطفی تاریخی در مسیر پرفروغ اندیشه انقلابی، گام‌هایی بلند برداشته تا تصویری روشن و مشحون از آگاهی و بیداری مردمان این سرزمین را جلوه‌گر سازد. برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در مراکز استان‌های کشور معنایی جز این ندارد که این ضیافت نور و صدا ترنم عدالت را زمزمه‌گر است و همه ایرانیان به شرکت در این جشن با شکوه دعوت هستند.

در فجر سینمای ایران که به تعبیری آن را عید سینمای ایران دانسته‌اند؛ خوشبختانه از برکت دو سال مجاهدت و جانفشانی مدافعان سلامت، امنیت خاطر بیشتری برای مخاطبان میلیونی سینمای ایران فراهم شده است. جا دارد به شکرانه این نعمت بزرگ برای رفعت درجات شهدای سلامت دعا کنیم و در ضیافت سینمای ایران یاد همه آن‌ها را گرامی بداریم.

مردم عزیز ایران از شما دعوت می‌کنم با شرکت و حضور شورآفرین در چهلمین جشنواره فیلم فجر تلاش‌های ارزنده و خلاقه فرزندان میهن را ارج بنهید و مشوق هنرمندان برای خلق آفرینش‌های بی‌بدیل بر پایه مواریث تمدن‌ساز و گرانسنگ فرهنگی و معرفتی باشید.

این فصل را با من بخوان باقی فسانه است
این فصل را بسیار خواندم عاشقانه است

 
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.