کد خبر: ۴۰۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶

هشدار: اپل آیدی کاربران آیفون در سراسر جهان بی‌دلیل قفل می‌شود!

کاربران اپل از سراسر جهان خبر از قفل شدن ناگهانی و بی‌دلیل اپل آیدی آیفون و سایر محصولات اپلی خود در صورت خروج از حساب کاربری داده‌اند!
هشدار: اپل آیدی کاربران آیفون در سراسر جهان بی‌دلیل قفل می‌شود!

مخاطب۲۴- به نظر می‌رسد که از شب گذشته اختلال گسترده‌ای در سیستم اپل آیدی به وجود آمده است. بر اساس گزارش‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی، عده زیادی از آن‌ها به‌طور همزمان از حساب کاربری خود در تمام دستگاه‌ها خارج شده‌اند و برای ورود مجدد مجبور به تغییر رمز عبور شده‌اند.

اولین گزارش‌های مربوط به مشکل از ساعات اولیه امروز دریافت شده و به سرعت در شبکه‌های اجتماعی ترند شده است. با وجود اینکه وب‌سایت وضعیت سیستم اپل هیچ مشکلی را گزارش نمی‌کند، اما گزارش‌های متعدد کاربران در فضای مجازی نشان می‌دهد که اتفاق عجیبی در سرور‌های اپل رخ داده است. حتی برخی از اعضای تیم وب‌سایت خبری گجت نیوز هم با این مشکل مواجه شده‌اند.
علت قفل شدن اتفاقی اپل آیدی کاربران چیست؟

بیشتر بخوانید

کاربران به‌طور ناگهانی از حساب کاربری خود در تمامی دستگاه‌ها خارج می‌شوند. تلاش برای ورود مجدد با رمز عبور اصلی، منجر به قفل شدن حساب کاربری می‌شود و کاربران برای ورود مجدد، مجبور به تغییر رمز عبور خود هستند. اتفاقی که هنوز علت نامشخصی دارد.
نوز ارتباطی بین این اختلال و حملات فیشینگ و هک رمز عبور که طی چند هفته اخیر گزارش شده، تأیید نشده است. خروج ناگهانی از حساب کاربری اپل آیدی، برای کاربرانی که قابلیت Stolen Device Protection (محافظت از دستگاه دزدیده‌شده) را فعال کرده‌اند، مشکل بزرگ‌تری ایجاد می‌کند؛ چرا که این کاربران در صورت دور بودن از موقعیت مکانی قابل اعتماد شناسانده شده به دستگاه، با محدودیت بیشتری مواجه می‌شوند.

مشکل دیگری که وجود دارد این است که با تغییر رمز عبور Apple ID، تمام رمز‌های عبور اختصاصی برنامه‌هایی که قبلا از طریق iCloud تنظیم شده‌اند نیز ریست و غیرقابل استفاده خواهند شد! ما امیدواریم که اپل به‌زودی پاسخی برای این مشکل داشته باشد و حداقل جلوی به‌دردسر افتادن دیگر کاربران در سراسر جهان را بگیرد.

برچسب ها: اپل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر