کد خبر: ۴۰۲۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹

حراج ساعت طلایی ثروتمندترین مسافر تایتانیک

یک ساعت جیبی طلایی که از جیب‌های جسد جان جیکوب آستور، یکی از ثروتمندترین مسافران کشتی تایتانیک پیدا شده بود، روز شنبه به حراج گذاشته می‌شود.
حراج ساعت طلایی ثروتمندترین مسافر تایتانیک

مخاطب۲۴- آستور ۴۷ ساله در جریان غرق شدن کشتی تایتانیک در سال ۱۹۱۲ جان باخت. جسد او هفت روز بعد از اقیانوس اطلس بیرون کشیده شد و این ساعت جیبی طلای ۱۴ عیار با حروف اول نام او «JJA» پیدا شد.

ساعت آستور روز شنبه در حراجی هنری آلدریج و سون در ویلت‌شایر به فروش خواهد رسید و انتظار می‌رود بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار پوند فروخته شود.

جان جیکوب آستور در زمان غرق شدن تایتانیک، یکی از ثروتمندترین افراد جهان با دارایی خالص حدود ۸۷ میلیون دلار (معادل چند میلیارد دلار امروزی) بود. پس از غرق شدن تایتانیک، آستور به همسرش کمک کرد تا به قایق نجات برسد، اما خودش در کنار کشتی باقی ماند و جان باخت. ساعت او بعدا به پسرش وینسنت آستور و سپس به ویلیام دابین، پسر دبیر اجرایی پدرش داده شد.

ساعت پس از بازگرداندن به خانواده آستور به طور کامل بازسازی شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین قطعات تاریخ ساعتی مرتبط با معروف‌ترین کشتی جهان توصیف شده است.

برچسب ها: کشتی تایتانیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر