کد خبر: ۴۰۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸

کشف ۱۴۰ گور دسته‌جمعی در غزه

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه با اشاره به کشف بیش از ۱۴۰ گور دسته‌جمعی در نوار غزه اعلام کرد که بسیاری از اجساد فلسطینی‌ها در این گور‌ها تکه تکه هستند و باید یک کمیته تحقیقات بین‌المللی برای رسیدگی به این جنایت وحشتناک اسرائیل تشکیل شود.
کشف ۱۴۰ گور دسته‌جمعی در غزه

مخاطب۲۴_ سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه با اعلام این که تیم‌های آن از نزدیک عملیات کشف گور‌های دسته جمعی در بیمارستان‌های مختلف نوار غزه از جمله مجتمع پزشکی ناصر و شفا را دنبال می‌کنند و اجساد صد‌ها فلسطینی که در این گور‌ها دفن شده بودند را مشاهده کردند خواستار انجام اقدام فوری بین المللی جهت بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در پنهان کردن صد‌ها جسد در گور‌های دسته جمعی در نوار غزه شد.

این سازمان حقوق بشری اعلام کرد که تعداد دقیق گور‌ها و همچنین اجسادی که در آن‌ها پنهان شده هنوز مشخص نیست و ما نیاز به اقدام فوری بین‌المللی از جمله تشکیل کمیته فوری تحقیقات بین‌المللی مستقل جهت بررسی این موضوع داریم و به نظر می‌رسد که هزاران غیرنظامی که در معرض اعدام‌های خودسرانه و فراقانونی قرار گرفته‌اند در این گور‌ها مدفون باشند. باید یک کمیته فنی متشکل از کارشناسان تشکیل گردد تا علت مرگ این غیرنظامیان را دقیقا مشخص کنند و سیستمی ایجاد شود که امکان شناسایی هویت آن‌ها وجود داشته باشد.

بر اساس این گزارش، تاکنون تیم‌های دفاع مدنی نوار غزه از کشف صد‌ها جسد در گور‌های دسته جمعی در بیمارستان ناصر و همچنین مجتمع پزشکی شفا در شهر غزه خبر داده‌اند که این یک صفحه دیگر در پرونده جنایت‌های نظامیان اسرائیلی در اراضی اشغالی فلسطین است. تاکنون بیش از ۱۴۰ گور دسته‌جمعی ایجاد شده توسط نظامیان اسرائیلی در غزه شناسایی شده است.

سازمان مذکور تصریح کرد که تیم‌های آن در بررسی اجساد قربانیانی که در گور‌های دسته جمعی دفن شده بودند متوجه شدند بسیاری از آن‌ها هنگام مرگ دستبند به دست داشته‌اند و همچنین شواهد نشان می‌دهد که بسیاری از این افرادی که قربانی شدند مجروح و بیمار بوده‌اند. علاوه بر آن اجسادی کشف شده که بدن آن‌ها کاملا تجزیه و برخی از اجساد نیز تکه تکه شده بودند و این اجساد متعلق به غیرنظامیانی است که زیر بولدوزر‌های ارتش اسرائیل له شده‌اند و صحنه‌هایی که دیده می‌شود بسیار وحشتناک است.

بیشتر بخوانید

این سازمان حقوق بشری نبش قبر اجساد برخی از غیرنظامیان فلسطینی را مستند و اعلام کرد که شمار زیادی از این افراد بیمار بوده‌اند؛ بطوری که آتل‌ها و سوند‌های ادرار هنوز هنگام دفن به آن‌ها وصل بود. اکثر اجساد کشف شده شروع به تجزیه شدن کرده‌اند و بعد از اینکه نیرو‌های اسرائیلی در ماه گذشته مانع از رسیدن تیم‌های مربوطه به این اجساد شدند پیکر بسیاری از آن‌ها توسط حیوانات از جمله سگ‌ها پاره پاره شده است.

در ادامه گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر اروپا مدیترانه آمده است که بیش از ۱۳ هزار فلسطینی هنوز در زیر آوار مفقود هستند و یا در گور‌های دسته جمعی و یا در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های اسرائیل پنهان هستند و برخی از آن‌ها نیز در داخل این زندان‌ها کشته می‌شوند. ارتش اسرائیل هنوز هیچ اطلاعاتی درباره شرایط غیرنظامیانی که از غزه ربوده منتشر نکرده است. ما نیاز به اقدام سریع برای پیدا کردن اجساد داریم و ادامه ماندن آن‌ها در گور‌های دسته جمعی به شکل کنونی منجر به گسترش بیش از پیش انواع بیماری‌های واگیردار و خطرناک می‌شود.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه تاکید کرد که جنایت نسل کشی اسرائیل علیه نوار غزه از هفت اکتبر تا کنون در میان سکوت و همدستی زشت و بی‌رحمانه بین المللی ادامه دارد. ناپدید شدن هزاران فلسطینی جنایتی دیگر علیه مردم نوار غزه است که از شکنجه‌های روانی شدید رنج می‌برند. ما از همه نهاد‌ها و کمیته‌های بین المللی مربوطه می‌خواهیم به تعهدات حقوقی خود برای متوقف کردن جنایت نسل کشی اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه عمل کرده و از همه ابزار‌های فشار واقعی جهت وادار کردن اسرائیل به توقف این جنایات استفاده کنند.

در ادامه واکنش‌های بین‌المللی به جنایت وحشتناک نظامیان صهیونیست در بیمارستان ناصر و بیمارستان شفا و پنهان کردن اجساد غیرنظامیان فلسطینی در گور‌های دسته جمعی و در حالی که اغلب این اجساد تکه تکه و برخی نیز تبدیل به خاکستر شده‌اند، «ولکر ترک کمیسر» حقوق بشر سازمان ملل متحد وحشت خود را از این جنایت ابراز کرده و گفت که از شنیدن گزارش‌های مربوط به وجود گور‌های دسته جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس بسیار وحشت زده شدم و نابودی دو مجتمع پزشکی بزرگ در نوار غزه اتفاق بسیار هولناکی است.

وی تاکید کرد که این جنایت‌ها نیاز به تحقیقات مستقل و موثر و شفاف دارد و عاملان این جنایت باید محاکمه شوند. اغلب قربانیان بمباران‌های اسرائیل در غزه طی روز‌های گذشته زنان و کودکان بوده‌اند و نگرانی‌های زیادی درباره تهاجم گسترده اسرائیل به شهر رفح وجود دارد که می‌تواند منجر به وقوع جنایت فجیعتری در نوار غزه شود.

این در حالی است که دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه از مفقود شدن هزاران نفر بعد از عقب نشینی نظامیان صهیونیست از برخی مناطق نوار غزه خبر داده و اعلام کرد که اطلاعی از سرنوشت این مفقود شدگان در دست نیست. همچنین در شبکه‌های اجتماعی روزانه تصاویر زیادی از مفقودان منتشر می‌شود که بعد از عقب نشینی نظامیان اشغالگر از برخی مناطق غزه این افراد ناپدید شده‌اند و اطلاعاتی از سرنوشت آن‌ها وجود ندارد.

برچسب ها: گورستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
صفحه خبر بالای تصاویر