کد خبر: ۴۰۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگار فولاد:

استراتژی توسعه فولادمبارکه رسیدن به خودکفایی در صنایعی مانند خودروسازی است

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: استراتژی توسعه فولادمبارکه رسیدن به خودکفایی در صنایعی مانند خودروسازی است و پیش بینی وبرنامه ریزی می‌کنیم که طی یک تا دوسال آینده بتوانیم همه گرید‌های مورد نیاز صنایع خودرویی و سایر صنایع را با پارامتر‌ها و استاندارد‌های مد نظر آن‌ها تولید کنیم.
استراتژی توسعه فولادمبارکه رسیدن به خودکفایی در صنایعی مانند خودروسازی است

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛محمدیاسر طیب‌نیا در حاشیه بازدید مدیرعامل و معاونان گروه خودروسازی سایپا از خطوط تولید و تصفیه‌خانه شرکت فولادمبارکه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صنعت فولاد یک صنعت مادر و زیربنای توسعه صنایع کشور است و در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری و اصلی‌ترین مصرف‌کنندگان فولاد کشور، صنعت خودروسازی است که در قالب بدنه خودرو و قطعه‌سازی، مصارف محصولات فولادی را در برنامه دارند.

وی ادامه داد: امروزه ۲ مقوله استحکام محصولات فولادی و شکل‌پذیری آن برای صنعت فولاد و توازن این دو برای خودروسازان از اهمیت زیادی برخوردار است و خودروسازان دنیا به دنبال کاهش وزن خودرو‌ها در کنار افزایش استحکام بدنه و ایمنی خودرو‌ها هستند و تولید محصولاتی با بازگشت تولید آسان‌تر و بهتر به زنجیره در دستور کار آن‌ها است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: هم راستا با این استراتژی‌ها ما در فولادمبارکه به جهت دسترسی به خودکفایی در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو برنامه‌های توسعه‌ای خود را تعریف کرده‌ایم و پیش بینی وبرنامه ریزی می‌کنیم که طی یک تا دوسال آینده بتوانیم همه گرید‌های مورد نیاز صنایع خودرویی و سایر صنایع را با پارامتر‌ها و استاندارد‌های مد نظر آن‌ها تولید کنیم.

طیب نیا افزود: در حال حاضر نیز بسیاری از گرید‌های جدید از جمله محصولات دو فازی از جمله IF را به سبد محصولات تولیدی اضافه کرده‌ایم و در آینده نیز محصولات چند فازی و گرید‌های کامل مورد نیاز خودروسازان و دیگر صنایع را تولید خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: به همین منظور خط نورد گرم ۲ برای تولید محصولات با استحکام بالا و وزن پایین‌تر را در دستور کار داریم که پیشرفت خوبی دارد، همچنین توسعه نورد سرد و احداث واحد PLTCM و واحد‌های گالوانیزه که بتوانند همه نیاز‌های صنایع پایین دست را برطرف کنند شروع شده و در دستور کار است.

طیب نیا ابراز امیدواری کرد که هم در صنعت فولاد و هم در صنعت خودرو بتوانیم با اتفاقاتی که در حال انجام است، به خودکفایی کامل برسیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر