کد خبر: ۳۹۹۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

دعوت از داوطلبان عضویت در هیات مدیره بانک کارآفرین

بانک کارآفرین از کلیه اشخاص حقیقی سهامدار بانک که داوطلب عضویت برای مدت باقیمانده دوره جاری هیات مدیره هستند، دعوت می‌کند.
دعوت از داوطلبان عضویت در هیات مدیره بانک کارآفرین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :آگهی دعوت از داوطلبان عضویت در هیات مدیره بانک کارآفرین (شرکت سهامی عام)
شماره ثبت۱۵۷۹۱۵ شناسه ملی۱۰۱۰۲۰۰۶۲۲۶

در اجرای ماده ۶۱ اساسنامه بانک کارآفرین (شرکت سهامی عام) به اطلاع کلیه سهامداران محترم بانک می‌رساند ازآنجائیکه انتخاب اعضای هیات مدیره این بانک در دستور کار قراردارد، و با عنایت به اینکه اسامی داوطلبان عضویت در هیات مدیره می‌باید به بانک مرکزی جمهوری اسلامی اعلام و پس از تائید به مجمع عمومی صاحبان سهام ارائه گردد، لذا از کلیه سهامداران داوطلب عضویت در هیات مدیره که دارای شرایط احصاء شده در ماده ۶۳ اساسنامه بانک می‌باشند دعوت به عمل می‌آید حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۵با همراه داشتن مدارک ذیل به اداره سهام و امور شرکت‌های بانک کارآفرین به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، خیابان ناهید غربی، پلاک ۹۷، طبقه چهارم مراجعه فرمایند.
مدارک لازم جهت ثبت نام:
۱- ارائه تائیدیه کتبی از سوی حداقل ۵ درصد سهامداران بانک

۲- تصاویر شناسنامه و کارت ملی به همراه اصل آن‌ها

۳- تکمیل فرم ثبت نام اعلام داوطلبی تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۵ و ارائه مدارک مورد نیاز مندرج در فرم مذکور
داوطلبان محترم می‌توانند برای آگاهی از شرایط عضویت در هیات مدیره بانک کارآفرین (مفاد ماده ۶۳ اساسنامه بانک) به سایت اینترنتی بانک به نشانی www.karafarinbank.ir مراجعه فرمایند.

هیات مدیره بانک کارآفرین
(شرکت سهامی عام)



مفاد ماده ۶۳ اساسنامه بانک کارآفرین به شرح ذیل است:

اعضای هیأت‌مدیره بانک باید از شرایط ذیل برخوردار باشند:

۱-۶۳- تابعیت ایران (در مورد مدیرعامل، رییس هیأت‌مدیره و اکثریت هیأت‌مدیره)؛

۲-۶۳- پیرو دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته‌شده در قانون اساسی؛

۳-۶۳- دارا بودن حسن شهرت و امانت‌داری؛

۴-۶۳- دارا بودن دانشنامه کارشناسی یا بالاتر در رشته‌های مرتبطی که فهرست آن توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌شود؛

۵-۶۳- نداشتن سابقه محکومیت به سرقت، ارتشاء، اختلاس، خیانت در امانت، کلاهبرداری، پولشویی، جعل و تزویر، صدور چک بی‌محل و ورشکستگی به تقصیر یا تقلب اعم از این‌که حکم از دادگاه‌های داخلی یا خارج کشور صادر شده یا محکوم، مجرم اصلی یا شریک یا معاون جرم بوده باشد؛

۶-۶۳- نداشتن محکومیت قطعی متضمن محرومیت در هیأت انتظامی بانک‌ها؛

۷-۶۳- نداشتن سهم یا سمت در سایر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی مگر با اجازه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران؛

۸-۶۳- دارا بودن حداقل ده سال سابقه کار در نظام بانکی برای رییس و حداقل دو سوم اعضای هیأت‌مدیره؛

۹-۶۳- قرار نگرفتن در شمول مصادیق ماده ۱۱۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت؛

۱۰-۶۳- نداشتن بدهی غیرجاری به بانک‌ها و سایر مؤسسات اعتباری اعم از دولتی یا غیردولتی، تعاونی‌های اعتبار و صندوق‌های قرض‌الحسنه؛

۱۱-۶۳- نداشتن چک برگشتی رفع سوءاثرنشده؛

۱۲-۶۳- دارا بودن صلاحیت حرفه‌ای به تشخیص بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد! قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد!
منابع آگاه از ملاقات و رایزنی مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از آغاز دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا خبر دادند.
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جریان سفر به بخش فشافویه، از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای تاریخی کنارگرد بازدید کرد
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر