کد خبر: ۳۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس دهم: تغییر ذائقه کاربران خانگی برای اتصال به شبکه فیبرنوری، نیازمند فرهنگ‌سازی است

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، می‌گوید: پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها می‌تواند کمک شایانی در رفع نیاز دیتای کاربران داشته باشد، ولی کاربران خانگی همچنان ترجیح می‌دهند که از طریق شبکه وای‌فای و وایرلس به اینترنت متصل شوند.
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس دهم: تغییر ذائقه کاربران خانگی برای اتصال به شبکه فیبرنوری، نیازمند فرهنگ‌سازی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر سعید باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم در گفتگو با خبرنگار سیتنا، پیرامون روند پیشبرد پروژه فیبرنوری، گفت: FTTH زمانی رشد زیادی خواهد داشت که کاربر مناسب خود را داشته باشد و معمولا وابسته به کسب و کار‌های نوین است که وابستگی به این حوزه دارد و سرعت بالا و خدمات خاص نیاز دارد.
وی ادامه داد: اگر این نیاز نباشد، FTTH باید با سیستم‌های وایرلس رقابت کند و، چون در مناطق کوچک کشور ما، کسب و کار‌های ویژه وجود ندارد، بنابراین مردم رغبتی به استفاده از FTTH ندارند و از سیستم‌های وایرلس استفاده می‌کنند.
وی، خاطرنشان کرد: FTTH این ویژگی را دارد که اگر شرکتی کار دیتا دارد و کاربران آن نیاز خاصی دارند، این شبکه می‌تواند کمک شایانی به آن‌ها داشته باشد، اما به عنوان شبکه دیتای خانگی، مردم ترجیح می‌دهند از سیستم‌های وای‌فای استفاده می‌کنند، لذا تغییر ذائقه کاربران خانگی برای اتصال به شبکه فیبرنوری نیازمند فرهنگ‌سازی است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، اظهار کرد: پیش‌تر در کمیسیون مرتبط بحث کردیم که هر نوع تکنولوژی باید بر اساس نیاز وارد شود و به این صورت شکل می‌گیرد که نیاز به فناوری تبدیل می‌شود و آن فناوری رفع نیاز می‌کند.
باستانی، افزود: وقتی در کشور کار خاصی در حوزه فناوری که نیاز به سرعت بالای اینترنت داشته باشد، انجام می‌شود، در حوزه دیتایی از FTTH استفاده می‌کنند و در ایران هم برخی شرکت‌ها از این شبکه استفاده می‌کنند، ولی در شهر‌های کوچک‌تر از لحاظ آماری این شرکت‌ها کم هستند و FTTH رشد و نمودی ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ایران با دست کشیدن از غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است.
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر