کد خبر: ۳۹۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳

دکتر محمودزاده: شرکت مخابرات یک شرکت ملی است

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در همایش تبیین سیاست‌ها وبرنامه‌های مخابرات منطقه تهران گفت: شرکت مخابرات ایران ایفاگر نقش و اثرگذاری در عرصه ملی فناوری ارتباطات و اطلاعات کشور است و از این حیث یک شرکت ملی بشمار می‌رود.
دکتر محمودزاده: شرکت مخابرات یک شرکت ملی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکترمحمود زاده ضمن بیان این مطلب در جمع مدیران ارشد، روسای ادارات و مراکز مخابراتی منطقه تهران در این همایش که در روز دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه در سالن همایش‌های مجموعه شهید یگانه برگزارشد، افزود: برای تحقق اهداف کلان نظرگرفته شده برنامه‌های توسعه صنعت ارتباطات وفناوری اطلاعات، نیازمند نگاه ورویکرد ملی به شرکت مخابرات ایران هستیم.

وی افزود: تعدد مسئولیت‌های شرکت مخابرات ایران در کل کشور، بر عهده داشتن نقش اصلی در تحقق سیاستگزاری‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و گستردگی خدمات و سرویس‌ها در اقصا نقاط کشور، از جمله رویکرد‌های ملی شرکت مخابرات ایران است.

رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با تبریک ابلاغ پروانه شرکت که با حضور مسئولان ارشد وزارت ارتباطات صورت گرفت تصریح کرد: اگرچه شرکت مخابرات ایران خصوصی است، اما تحقق برنامه‌های درنظرگرفته شده مستلزم گسترش و استمرار حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیم دولتی است تابیش از پیش در خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم و بخش‌های مختلف جامعه بویژه حوزه اقتصادی مثمر ثمر باشیم.

وی رشد وموفقیت مخابرات منطقه تهران و نایل آمدن به اهداف درنظرگرفته شده را نشان دهنده برنامه ریزی نظام‌مند و تدوین شاخص‌های مطلوب و پایش‌های مستمر عنوان کرد و گفت:انطباق یافتن با شرایط جدید در حوزه کسب وکار، حفظ برندینگ در کنار توسعه کسب وکار‌های جدید، تداوم حرکت جهادی طرح نجما از جمله برنامه‌های است.

تشریح روند سیرتکاملی صنعت مخابرات و ارتباطات و نقش آن در اقتصاددیجیتال، از دیگر محور‌های اصلی سخنان دکترمحمود زاده در این همایش بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
برگزیده
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
صفحه خبر بالای تصاویر