کد خبر: ۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷

هلند اپل را ۵ میلیون یورو جریمه کرد

مقامات هلندی اپل را ۵ میلیون یورو جریمه کردند، زیرا این شرکت نتوانسته قوانین ضدانحصار رگولاتوری این کشور را به درستی اجرا کند.
هلند اپل را ۵ میلیون یورو جریمه کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، اپل باید جریمه‌ای ۵ میلیون یورویی را در هلند پرداخت کند، زیرا اجازه نداده اپلیکیشن‌های دوست یابی این کشور از روش‌های پرداخت جایگزین استفاده کنند و همه آن‌ها را مجبور به استفاده از خدمات پرداخت درون برنامه‌ای خود اپل کرده است.

هلند اپل را ۵ میلیون یورو جریمه کرد
اپل در تاریخ ۱۵ ژانویه مدعی شد از قوانین رگولاتوری هلند در این زمینه از ماه دسامبر تبعیت کرده است. اما رگولاتوری هلند می‌گوید اپل در این زمینه موفق نبوده و سیاست‌های خود را آن طور که از این شرکت خواسته شده تغییر نداده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط این نهاد اپل شرایط اپ استور خود را به گونه‌ای تنظیم نکرده که سایت‌های دوست یابی بتوانند سیستم‌های پرداخت اختصاصی خودشان را راه اندازی کنند. هلند اپل را از این تصمیم خود آگاه کرده و این شرکت موظف به پرداخت جریمه تعیین شده است.

برچسب ها: هلند اپل یورو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر