کد خبر: ۳۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه پس از مشورت با متخصصان و فعالان صنعت ارتباطات کشور به این نتیجه رسیدیم که تنها راه حل ریشه‌ای مشکل ارتباطات کشور، پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهاست، گفت: امسال غیر از اینکه برای افزایش «پوشش» تلاش می‌کنیم، به طور جدی «نهضت اتصال» را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به ریاست عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین اعطای پروانه یکپارچه شبکه و خدمات موسوم به UNSP به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت با هدف توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها برگزار شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها را یکی از مهمترین پروژه‌های ارتباطی دولت سیزدهم دانست و گفت: پیش از این در حوزه ارتباطات ثابت شاهد یک عقب ماندگی جدی بودیم و همواره در ۱۰ سال گذشته کشورمان در این حوزه در رنگینک‌های جهانی در انتهای لیست قرار داشت که این اصلا شایسته مردم ایران نبود.

وی افزود: ما از ابتدای دولت پس از مشورت با متخصصان و فعالان صنعت ارتباطات کشور به این نتیجه رسیدیم که تنها راه حل ریشه‌ای مشکل ارتباطات کشور، پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهاست.

زارع پور با بیان اینکه پروژه فیبرنوری هم می‌تواند هم ارتباطات ثابت و هم ارتباطات سیار و همراه را توسعه دهد، تصریح کرد: این پروژه به شکل اساسی و ریشه‌ای می‌تواند مشکلات و اختلالاتی که باعث نارضایتی مردم و کاربران می‌شود را به شکل ریشه‌ای حل و ارتباطات کشور را تا دهه‌های آینده بیمه کند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه این کار سخت را از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ آغاز کردیم و برای تسریع آن قوانین و مقررات لازم تصویب و منابع آن تامین شد، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم عزم خود را جزم کرده است که تا پایان دولت کل شهر‌های کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد.

وی افزود: در این پروژه بر اساس داشبوردی که به منظور ارایه گزارش آنلاین در معرض دید و قضاوت عمومی قرار گرفته (iranfttx.ir) تا امروز بیش از ۷ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند و به کاربران سرعت‌های هزار مگابیتی ارایه شده است.

زارع پور با بیان اینکه اینکه تلاش می‌کنیم که عدد کنونی پوشش را تا پایان سال دو برابر کنیم، گفت: یک اتفاق خوب دیگر در راستای تصویب قوانین توسعه پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها این بود که براساس قانون برنامه هفتم توسعه باید سالی ۴ میلیون خانوار را به فیبرنوری متصل کنیم.

وی افزود: بنابراین امسال غیر از اینکه برای افزایش «پوشش» تلاش می‌کنیم، به طور جدی «نهضت اتصال» را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه حتما برای این کار بزرگ از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌کنیم، اظهار امیدواری کرد: تا ملحق شدن این سه اپراتور به پروژه و افزایش تعداد اپراتور‌ها به ۱۰ اپراتور بتوانیم بهترین سرویس‌ها را در اختیار مردم قرار دهیم.

در پایان این مراسم، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبین نت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها شوند.

پیش از سخنان وزیر ارتباطات نیز مدیران سه اپراتور ابراز امیدواری کردند تا با عمل به تعهدات خود، سرویس‌هایی شایسته مردم کشورمان را تامین کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر