کد خبر: ۳۹۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹

مرد ۵۰ساله با دندان گوش پسر جوان را در نانوایی ابوسعید کند!

مرد میانسالی که در درگیری صف نانوایی محله ابوسعید گوش یک پسر ۲۴ساله را گاز گرفته و قسمتی از آن را کنده بود، دستگیر شد.
مرد ۵۰ساله با دندان گوش پسر جوان را در نانوایی ابوسعید کند!

مخاطب۲۴_ ساعت ۸ صبح روز گذشته اول اردیبهشت‌ماه بود که ناگهان صدای درگیری ۲ مرد در صف یک نانوایی سکوت صبحگاهی محله ابوسعید را در هم شکست و دقایقی بعد، خبر این نزاع هولناک به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران کلانتری ۱۱۲ ابوسعید پای در محل حادثه گذاشتند و پسر جوانی را دیدند که در این درگیری نصف گوش سمت راست خود را از دست داده بود! در ادامه متهم ۵۰ ساله بازداشت شد و فردی که جراحت دیده بود برای سیر مراحل درمانی به بیمارستان منتقل شد.

بدین ترتیب رسیدگی به این پرونده در دستور کار قاضی محمدمهدی براعه؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جنایی، قرار گرفت.

بیشتر بخوانید

پسر ۲۴ ساله در طرح شکایت خود گفت: روی میز نانوایی ۵ نان بربری وجود داشت و نوبتم رسیده بود، در حال خرید یک نان بودم، اما مرد میانسال بدون رعایت نوبتش ۴ نان را برداشت و نانی را که خمیر بود، برای من گذاشت که به حرکت او اعتراض کردم، در ادامه درگیری بین ما شکل گرفت.
شاکی ادامه داد: در این میان مرد ۵۰ ساله به من حمله کرد و گوشم را گاز گرفت که باعث شد نصف گوشم قطع شود؛ کارگر مغازه لوازم ابزارفروشی هستم و تاًمین هزینه‌های درمان برایم سخت است؛ به‌خاطر این حادثه باید گوشم را جراحی درمانی و پلاستیک کنم اگر مرد میانسال این هزینه‌ها را تقبل کند، رضایت می‌دهم.

متهم نیز در جریان تحقیقات قضایی گفت: سال‌ها قبل معلم بودم، اما الآن در کار آزاد پوشاک هستم و چهار فرزند دارم. در جریان این درگیری ناگهان کنترل خودم را از دست دادم و گوش شاکی را گاز گرفتم؛ پشیمان هستم و می‌دانم که کار اشتباهی را انجام دادم حتی چندین بار از پسر جوان عذرخواهی کردم.

در ادامه شاکی با متهم پرونده به توافق رسید تا با پرداخت هزینه‌های درمان جراحی درمانی و پلاستیک گوش از سوی شاکی رضایت بدهد.

سیر مراحل قانونی پرونده در شعبه سوم دادسرای امور جنایی، ادامه دارد.

برچسب ها: نانوایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر