کد خبر: ۳۹۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸

فراخوان گروه‌های فلسطینی برای تشدید تقابل با اشغالگران

بعد از جنایت وحشیانه نظامیان صهیونیست در اردوگاه نورشمس در کرانه باختری، گروه‌های فلسطینی خواستار اعتصاب سراسری شده و بر لزوم تشدید همه اشکال مقاومت در برابر اشغالگران تاکید کردند
فراخوان گروه‌های فلسطینی برای تشدید تقابل با اشغالگران

مخاطب۲۴_ بعد از ۳ روز محاصره سنگین نظامیان رژیم اشغالگر علیه اردوگاه نور شمس در طولکرم واقع در کرانه باختری، صبح امروز منابع رسانه‌ای گزارش دادند که نیرو‌های دشمن به شکل جزئی از این اردوگاه عقب نشینی کرده‌اند.

خبرنگار المیادین از تداوم تنش‌ها در مناطق مختلف کرانه باختری خبر داده و اعلام کرد که به سمت یک جیپ نظامی ارتش صهیونیستی در رام‌الله تیراندازی شده است.

صهیونیست‌ها اعلام کردند که طی درگیری‌ها در اردوگاه نورشمس ۷ نظامی اسرائیلی زخمی شدند.

از سوی دیگر هلال احمر فلسطین شب گذشته اعلام کرد که تعداد شهدای اردوگاه نورشمس در نتیجه تجاوزات وحشیانه نیرو‌های دشمن به ۱۴ نفر رسیده است.

بر همین اساس درحالی که جنبش حماس فلسطین با تاکید بر اینکه جنایت اشغالگران در اردوگاه نورشمس بدون پاسخ نخواهد ماند، برای اعتصاب عمومی ضد صهیونیست‌ها در کرانه باختری فراخوان داده بود، سایر گروه‌های فلسطینی هم دست به اقدام مشابه زدند.

در همین راستا جنبش فتح با صدور بیانیه‌ای از مردم فلسطین خواست تا امروز یکشنبه دست به اعتصاب جامع و سراسری زده و درگیری و تقابل با اشغالگران را برای گرفتن انتقام خون شهدای طولکرم و نیز نوار غزه تشدید کنند.

این جنبش تاکید کرد که همه فرزندان ملت خود را به اتحاد و همبستگی و اعتصاب عمومی برای حمایت از مردم فلسطین در طولکرم و غزهِ عزیزمان دعوت می‌کنیم.

جنبش مجاهدین فلسطین هم شهادت رزمندگان فلسطینی در اردوگاه نورشمس در طولکرم را تسلیت گفته و تاکید کرد که جنایات کابینه راست‌افراطی رژیم اشغالگر در طولکرم و کرانه باختری، در چارچوب ادامه تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه نوار غزه و نیز ادامه تلاش‌های ناامیدانه دشمن برای شکستن اراده مقاومت و ملت فلسطین و از بین بردن آرمان آنهاست.

بیشتر بخوانید

این جنبش فلسطینی سکوت و ناتوانی جامعه بین‌المللی در قبال جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین را محکوم و تاکید کرد که دولت آمریکا و متحدان غربی آن مسئول جنایات دشمن اشغالگر علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری و سایر مناطق هستند.

جنبش مجاهدین فلسطین با انتقاد تند از سیاست‌های خائنانه تشکیلات خودگردان تاکید کرد: سیاست تسلیم و ذلتی که تیم «اسلو» در تشکیلات خودگردان پیش گرفته و سپس روند سازش با دشمن اشغالگر که برخی رژیم‌های عربی در آن افتاده‌اند، ارتش صهیونیستی و کابینه تروریستی آن را برای ارتکاب جنایات بیشتر ضد ملت فلسطین گستاخ‌تر می‌کند.
این جنبش در ادامه از همه مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ خواست تا یک انتفاضه جامع و سراسری علیه رژیم فاشیست و وحشی صهیونیستی به راه بیاندازند و با مردم و مقاومت غزه در جهاد ضد اشغالگران، همراه شوند.

جنبش مذکور فلسطین با تاکید بر اینکه هیچ گزینه‌ای جز مقاومت و مبارزه در برابر دشمن اشغالگر وجود ندارد از همه مولفه‌ها و گروه‌های فلسطینی و هرکسی که می‌تواند سلاح حمل کند نیز خواست تا سلاح‌های خود را به سمت اشغالگران نازی نشانه بگیرند و اشکال تقابل با صهیونیست‌های جنایتکار را که به انسانیت و زمین و مقدسات تجاوز می‌کنند، تشدید کنند.

گردان‌های شهداء الاقصی (شاخه نظامی جنبش فتح) هم امروز صبح اعلام کرد که رزمندگان آن توانستند امروز ایست بازرسی‌های دشمن را در کرانه باختری با گلوله‌های سنگین هدف قرار دهند و تلفات سنگینی به نیرو‌های دشمن وارد کردند.

در بیانیه گردان‌های شهداء الاقصی آمده است که این عملیات‌ها ضد دشمن صهیونیستی ادامه دارد.

از طرف دیگر «عبدالرحمن شدید» از رهبران حماس در گفتگو با المیادین اعلام کرد که تجاوزات اسرائیل در کرانه باختری با هدف قتل عام فلسطینی‌ها و تخریب زیرساخت‌ها در کرانه باحتری است.

وی افزود که رژیم اشغالگر هم‌زمان با حملات وحشیانه شهرک‌نشینان به روستا‌ها و شهر‌های فلسطینی، راه‌های مواصلاتی شهر‌های کرانه باختری را قطع کرده است.

این رهبر حماس تصریح کرد که فراخوان امروز ما برای بسیج عمومی و تقابل با توطئه اشغالگران در کرانه باختری و مسجدالاقصی است.

وی گفت که آمریکا با پول و سلاح از اشغالگران حمایت می‌کند تا سلطه صهیونیست‌ها بر ملت فلسطین را تحمیل کند.

پیش از این در پی جنایت صهیونیست‌ها در یورش به اردوگاه نور شمس در طولکرم و به شهادت رساندن ۱۴ فلسطینی جنبش حماس خواستار اعتصاب عمومی در کرانه باختری شد و تاکید کرد که ما از مردم خود در کرانه باختری می‌خواهیم که یکشنبه به اعتصاب عمومی متعهد شوند و همه میدان‌ها و نقاط رویارویی را به زبانه آتش در برابر اشغالگری تبدیل کنند و سلاح‌ها را به سمت اشغالگری و شهرک نشینان جنایتکار آن نشانه بگیرند.

در این بیانیه خطاب به صهیونیست‌ها آمده است: جنایت صهیونیست‌ها امنیت را برای اشغالگران به ارمغان نخواهد آورد و مقاومت مردم ما نسل به نسل تا تحقق پیروزی و آزاد سازی اراضی اشغالی ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر