کد خبر: ۳۹۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
میرهاشم موسوی در مراسم گرامی‌داشت روز منابع انسانی؛

خدمت خالصانه، شرط استمرار راهبرد آینده‌سازی در سازمان تأمین‌اجتماعی است

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم گرامی‌داشت ۲۵ فروردین روز منابع انسانی در این سازمان که با حضور جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان این سازمان و همچنین حضور ویدئوکنفرانسی مدیران و همکاران این حوزه در ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی سراسر کشور برگزار شد.
خدمت خالصانه، شرط استمرار راهبرد آینده‌سازی در سازمان تأمین‌اجتماعی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛موسوی در این نشست ضمن تبریک روز منابع انسانی به همه کارکنان به‌ویژه همکاران حوزه منابع انسانی، اظهار داشت: با اینکه امروز شاهد خدمات متنوع و متکثر سازمان تأمین‌اجتماعی در سطح کشور هستیم، اما گاهی اهمیت این خدمات برای ما، برای مخاطبان و ذی‌نفعان و برای مسئولان چندان ملموس نیست و تنها زمانی‌که نقص و کژکاردی ایجاد شود و اجرای مأموریت‌ها با چالش مواجه شود؛ به ارزش و اهمیت آن خدمت و زحمات نیروی انسانی ارائه‌کننده آن پی می‌بریم.

وی با اشاره به این‌که نیروی انسانی مؤلفه اصلی تأثیرگذار در امر خدمت‌رسانی است، گفت: انگیزه‌هایی که همکاران ما برای خدمت دارند، فراتر از جبران خدماتی است که در سازمان تأمین‌اجتماعی انجام می‌پذیرد. البته این به معنای سلب مسئولیت از مدیران مربوط در زمینه جبران متناسب خدمات نیروی انسانی نیست، اما انگیزه اصلی و نیروی محرکه اصلی همکاران ما برای ارائه خدمات، این باور است که حضور در این سازمان و گره‌گشایی از کار مردم، نعمتی الهی است که باید قدر آن را دانست.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه در حوزه جذب، نگهداشت و ارتقای منابع انسانی به‌رغم اقدامات ارزشمندی که در این دوره انجام شده؛ هنوز تا رسیدن به شرایط آرمانی فاصله وجود دارد، افزود: در زمینه منابع انسانی اگر همه بخش‌های سازمان دست به دست هم ندهند مسائل این حوزه حل نمی‌شود؛ خصوصاً که در حوزه منابع انسانی همواره مسائل نوپدید وجود دارد. از این حیث، مسئولیت جذب، توسعه و نگهداشت نیروی انسانی مربوط به همه واحد‌های سازمان است و هر کس باید نقش خود را به خوبی ایفا کند. باید در حوزه منابع انسانی تمرکز راهبردی و دقت کافی داشته باشیم؛ چه مدیریت منابع انسانی یک حوزه چندوجهی و مقتضی توجه جدی است که باید در قالب نظام جامع نیروی انسانی تدبیر و پیگیری شود.
وی با تأکید بر بخشی از توفیقات سازمان تأمین‌اجتماعی طی دو سال و نیم گذشته اظهار داشت: در یک نمونه به تصریح مدیرعامل بانک رفاه، در ابتدای سال ۱۴۰۲ حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان اضافه برداشت از بانک داشتیم که این رقم در انتهای سال به صفر رسید. همچنین با تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی با نظام بانکی، استقراض از نظام بانکی برای پرداخت حقوق و مستمری به صفر رسید و با اجتناب از این استقراض، از افزایش نقدینگی و افزایش تورم در کشور جلوگیری شد. همه این دستاورد‌ها حاصل لطف و عنایت خداوند متعال و توجه حضرات معصومین علیهم السلام و همچنین محصول تلاش‌های خالصانه کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور بوده است که از این باب از همه همکاران محترم سازمان در حوزه‌های مختلف تشکر می‌کنم که با وجود مشکلات و کاستی‌ها به ۴۶ میلیون نفر بیمه‌شده این سازمان ارائه خدمت می‌کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به تنوع خدمات و مأموریت‌های سازمان در حوزه‌های مختلف بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی بر لزوم توجه به اقتضائات شغلی و حرفه‌ای متفاوت کارکنان در مدیریت منابع انسانی تأکید کرد و با ذکر روایتی از امیرالمومنین (ع) در زمینه اهمیت و ارزش خدمت‌رسانی به مردم، خدمت در سازمان تأمین‌اجتماعی به‌ویژه در بخش درمان این سازمان را توفیقی الهی توصیف کرد.
موسوی با اشاره به این‌که نیروی انسانی خدوم، مهم‌ترین مؤلفه و نقطه‌قوت سازمان تأمین‌اجتماعی است، گفت: تا زمانی که رویکرد ما در سازمان تأمین‌اجتماعی خدمت‌رسانی خالصانه باشد، راهبرد آینده‌سازی استمرار داشته و تحقق خواهد یافت. ان‌شاء‌الله خدماتی که توسط شما همکاران گرامی به ملت شریف ایران خصوصاً بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی ارائه می‌شود، رضایت مردم را به دنبال داشته باشد که حتماً این رضایت مردم، رضایت خداوند متعال را نیز در پی خواهد داشت.

نیروی انسانی در نظام اداری مدرن، یک سرمایه بزرگ است
بر اساس این گزارش، سید مرتضی حسینی معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این مراسم ضمن تبریک سال نو و روز منابع انسانی و تقدیر از زحمات کارکنان خدوم این سازمان به‌ویژه همکاران حوزه منابع انسانی، اظهار داشت: نیروی انسانی در نظام اداری مدرن، یک سرمایه بزرگ و مستلزم توجه جدی است؛ و اگر سازمانی از نیروی انسانی خوب و کارآمد برخوردار نباشد، با وجود همه امکانات و تجهیزات دیگر، فعالیت مطلوب ممکن و میسر نخواهد بود.
وی با اشاره به اینکه طی دو سال و نیم گذشته و در دوره جدید مدیریتی سازمان تأمین‌اجتماعی، با توجه ویژه به حوزه نیروی انسانی رشد خوبی در این سازمان محقق شد، گفت: افزایش درآمد سازمان طی این مدت و حرکت به سوی عدم استقراض از نظام بانکی؛ ناشی از اهتمام و جدیت نیروی انسانی در سازمان تأمین‌اجتماعی در همه سطوح است. در این بازه زمانی رویکرد سازمان تأمین‌اجتماعی نیز همواره حمایت همه‌جانبه از همکاران بوده است.
وی با اشاره به برخی دستاورد‌های معاونت منابع انسانی در سال گذشته از جمله تفویض برخی اختیارات به مدیران استانی در راستای تسهیل ارائه خدمات به بیمه شدگان، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی را از مهمترین اولویت‌های این معاونت در سال ۱۴۰۳ برشمرد و افزود: توجه به کرامت انسانی همکاران یکی دیگر از اولویت‌های سال جدید است که در این راستا عدم بکارگیری نیرو بدون جانمایی، جابه‌جایی نیرو‌ها با در نظر گرفتن شأن همکاران و... از جمله مواردی است که در دستور کار خواهد بود و به منظور تحقق این اهداف، نظارت بر مدیریت منابع انسانی تقویت خواهد شد.
حسینی تقویت ارتقای رضایتمندی کارکنان را یکی دیگر از اولویت‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی عنوان کرد و گفت: در سال جدید جبران خدمات باید متناسب با شرح شغل صورت پذیرد و نظام پرداخت نیز اصلاح خواهد شد. دغدغه مدیریت سازمان این است که بهترین خدمات به کارکنان خدوم این مجموعه ارائه شود و امسال، سالی است که به این امر مهم بیش از پیش اهتمام خواهد شد. علاوه بر این خدمات رفاهی کارکنان نیز متحول شده و نحوه جبران خدمات ارتقاء خواهد یافت.
به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ در ابتدای این نشست تعدادی از مدیران‌کل و مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها به نمایندگی از مجموعه ادارات استانی، ضمن گرامی‌داشت روز منابع انسانی، مسائل و مشکلات این حوزه را با معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی مطرح کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر