کد خبر: ۱۹۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی «مفاهیم بیمه و تأمین‌اجتماعی» ویژه کارفرمایان در سال جاری

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی از برگزاری کارگاه آموزشی گفتمان‌سازی مباحث بیمه و تأمین‌اجتماعی با حضور نمایندگان بیمه شرکت‌های زیرمجموعه‌ی سندیکای صنعت برق ایران به دو شکل حضوری و آنلاین خبر داد.
برگزاری نخستین کارگاه آموزشی «مفاهیم بیمه و تأمین‌اجتماعی» ویژه کارفرمایان در سال جاری

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی «مفاهیم بیمه و تأمین‌اجتماعی» ویژه کارفرمایان در سال جاری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ محسن تقیانی با تاکید بر اینکه توسعه و تقویت تعاملات موثر با جامعه کارفرمایی و صاحبان بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی با هدف تداوم فعالیت اقتصادی بنگاه‌ها و حفظ اشتغال نیروی انسانی از ماموریت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی است، خاطرنشان کرد: افزایش سطح دانش بیمه‌ای و اطلاعات جامعه کارفرمایی کشور از قوانین و مقررات تأمین‌اجتماعی و رویه‌های اجرایی، نقش و جایگاه ویژه‌ای در پایداری منابع این سازمان دارد.

محسن تقیانی به اهمیت مشارکت شرکای اجتماعی در رفع دغدغه‌های متولیان سازمان تأمین‌اجتماعی اشاره و اضافه کرد: تغییر رویکرد ذهنی کارفرمایان و متولیان حوزه کسب و کار نسبت به مسایل و مشکلات حوزه تأمین‌اجتماعی با برگزاری این دوره‌های آموزشی تأمین خواهد شد.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه تا پایان سال، ۶۰ کارگاه آموزشی به همت اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ویژه کارفرمایان برگزار می‌شود، یادآور شد: آموزش قوانین و مقررات موردنیاز، برگزاری پنل پرسش و پاسخ و بررسی و احصای مشکلات و چالش‌های بیمه‌ای کارفرمایان در دستور کار این جلسات قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مدرسان نخستین کارگاه آموزشی سال جاری از کارشناسان خبره بیمه‌ای اداره‌کل تأمین‌اجتماعی غرب تهران بزرگ بوده‌اند، گفت: این کارگاه آموزشی در محل سالن آموزش سندیکای برق ایران با حضور نمایندگان اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی و به درخواست سندیکای صنعت برق ایران به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

در این نشست آموزشی، فاطمه راهی رئیس گروه مطالعات و برنامه‌ریزی حوزه کارفرمایان، گفت: سندیکای صنعت برق ایران با دو نمایندگی در اصفهان و مشهد و ۶۵۰ شرکت زیرمجموعه، تعداد بیمه‌شدگان قابل ملاحظه‌ای دارد.

وی با اشاره به اینکه اعضای سندیکای صنعت برق ایران مشتمل بر پیمانکاران، تولیدکنندگان و مهندسین مشاور هستند، یادآور شد: در این دوره آموزشی، مواد قانونی ۲۸، ۳۸، ۴۱، ۴۷ و مواده قانونی مرتبط دیگر به رابطان و مسئولان بیمه‌ای شرکت‌های عضو این سندیکا ارائه شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکا مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکا مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر