به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ محسن تقیانی با تاکید بر اینکه توسعه و تقویت تعاملات موثر با جامعه کارفرمایی و صاحبان بنگاههای تولیدی و اقتصادی با هدف تداوم فعالیت اقتصادی بنگاهها و حفظ اشتغال نیروی انسانی از ماموریتهای سازمان تأمیناجتماعی است، خاطرنشان کرد: افزایش سطح دانش بیمهای و اطلاعات جامعه کارفرمایی کشور از قوانین و مقررات تأمیناجتماعی و رویههای اجرایی، نقش و جایگاه ویژهای در پایداری منابع این سازمان دارد.
محسن تقیانی به اهمیت مشارکت شرکای اجتماعی در رفع دغدغههای متولیان سازمان تأمیناجتماعی اشاره و اضافه کرد: تغییر رویکرد ذهنی کارفرمایان و متولیان حوزه کسب و کار نسبت به مسایل و مشکلات حوزه تأمیناجتماعی با برگزاری این دورههای آموزشی تأمین خواهد شد.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه تا پایان سال، ۶۰ کارگاه آموزشی به همت اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ویژه کارفرمایان برگزار میشود، یادآور شد: آموزش قوانین و مقررات موردنیاز، برگزاری پنل پرسش و پاسخ و بررسی و احصای مشکلات و چالشهای بیمهای کارفرمایان در دستور کار این جلسات قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مدرسان نخستین کارگاه آموزشی سال جاری از کارشناسان خبره بیمهای ادارهکل تأمیناجتماعی غرب تهران بزرگ بودهاند، گفت: این کارگاه آموزشی در محل سالن آموزش سندیکای برق ایران با حضور نمایندگان اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی و به درخواست سندیکای صنعت برق ایران به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
در این نشست آموزشی، فاطمه راهی رئیس گروه مطالعات و برنامهریزی حوزه کارفرمایان، گفت: سندیکای صنعت برق ایران با دو نمایندگی در اصفهان و مشهد و ۶۵۰ شرکت زیرمجموعه، تعداد بیمهشدگان قابل ملاحظهای دارد.
وی با اشاره به اینکه اعضای سندیکای صنعت برق ایران مشتمل بر پیمانکاران، تولیدکنندگان و مهندسین مشاور هستند، یادآور شد: در این دوره آموزشی، مواد قانونی ۲۸، ۳۸، ۴۱، ۴۷ و مواده قانونی مرتبط دیگر به رابطان و مسئولان بیمهای شرکتهای عضو این سندیکا ارائه شد.