کد خبر: ۳۹۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

ارائه خدمات به بیش از دو میلیون بیمار در تعطیلات نوروزی در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی از پذیرش و ارائه خدمات سرپایی به بیش از دو میلیون و ۲۸ هزار و ۵۸۰ بیمار در مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۷ فروردین‌ماه امسال خبر داد.
ارائه خدمات به بیش از دو میلیون بیمار در تعطیلات نوروزی در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر مهدی ناقوسی افزود: همچنین تعداد ۴۱ هزار و ۷۱۲ بیمار نیز در این مدت در بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی، خدمات درمان بستری دریافت کردند.

براساس این گزارش، وی اضافه کرد: در ایام نوروز سال ۱۴۰۳ و در فاصله ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۷ فروردین‌ماه امسال همچنین ۶۹۴۸ عمل جراحی عادی و ۴۰۸۵ عمل اورژانسی در مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شده است.
دکتر ناقوسی همچنین گفت: در این مدت، بخش اورژانس بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی سراسر کشور به ۲۲۰۲ مصدوم ترافیکی در بخش سرپایی و ۷۶۳ مصدوم در بخش بستری خدمت ارائه کردند و در این ایام ۲۳۰ مورد احیای قلبی و ریوی موفق نیز در این مراکز انجام شده است.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به تلاش کادر درمان این سازمان برای رسیدگی و مداوای بیماران در ایام نوروز، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، تمامی مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در نوروز ۱۴۰۳ فعال بودند و به‌صورت مستمر و بدون وقفه به مراجعان خدمات ارائه دادند.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی با در اختیار داشتن ۷۹ بیمارستان، ۵ مرکز اعمال جراحی محدود و دارا بودن ۳۲۰ مرکز سرپایی و بهره‌گیری از همکاری بیش از ۵۷ هزار مؤسسه تشخیصی و درمانی طرف قرارداد، نقش مهمی در نظام سلامت ایران دارد و خدمات درمانی را به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش تأمین‌اجتماعی ارائه می‌کند.
براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، ستاد نوروزی بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز سال ۱۴۰۳ با اجرای طرح آماده‌باش نوروزی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این سازمان، آمادگی‌های لازم برای استمرار ارائه خدمات به بیمه‌شدگان را تدارک دیده بود.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، طرح آماده‌باش نوروزی واحد‌های درمانی تأمین‌اجتماعی از ساعت ۸ صبح روز پنج‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شد و تا روز شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ ادامه داشت. در این طرح برای خدمت‌رسانی مناسب به مسافران نوروزی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی‌های لازم انجام شد و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها برای اطمینان از آمادگی و فعال بودن مراکز، وجود و حضور نیرو‌های تخصصی و کادر درمانی، عدم وجود نقص و خرابی تجهیزات و دستگاه‌ها، امکان ارائه خدمات تشخیصی، آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی و دارویی؛ برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم را انجام دادند.
این گزارش حاکی است در ایام تعطیلات نوروز فعالیت تمام وقت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه‌روزی تأمین‌اجتماعی ادامه داشت و پذیرش بیماران در ایام غیرتعطیل نوروزی نیز طبق روال جاری ادامه یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
برق ایران در خدمت ماینینگ! برق ایران در خدمت ماینینگ!
عباس علی آبادی وزیر نیرو: قطع اینترنت در چند روز گذشته منجر به کاهش ۵ درصدی تولید جهانی بیت‌کوین شد که نشان می‌دهد چه سهم بالایی از مصرف برق کشور توسط ماینر‌ها در این حوزه اختصاص یافته است.
مشکل تامین مواد اولیه شیرخشک جدی است مشکل تامین مواد اولیه شیرخشک جدی است
همایون سامه یح نجف‌آبادی، رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی: با مشکلات متعددی برای تامین مواد اولیه دارویی و شیرخشک مواجه هستیم
پایان سلطه GPS پایان سلطه GPS
چین پس از دو دهه وابستگی به سیستم موقعیت‌یابی جهانی جی‌پی‌اس، موفق به ساخت جایگزینی قابل اطمینان به جای این فناوری آمریکایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر