کد خبر: ۲۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۵
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دیدار با نمایندگان بازنشستگان شهرستان شفت اعلام کرد:

توسعه خدمات درمانی و صیانت از بیمه‌شدگان، از رویکرد‌های اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی است

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در ادامه سفر به استان گیلان از دور دوم سفر‌های استانی که با هدف نظارت میدانی چگونگی ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان در این استان در حال انجام است.
توسعه خدمات درمانی و صیانت از بیمه‌شدگان، از رویکرد‌های اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛در این دیدار که با حضور خلیل بهروزی‌فر، نماینده مردم شفت فومن در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از در حال اجرا بودن بیش از ۲۰۰ پروژه توسعه‌ای در حوزه درمان تأمین‌اجتماعی در کشور خبر داد و تصریح کرد: رویکرد سازمان تامین‌اجتماعی توسعه خدمات درمانی خصوصاً در بخش درمان مستقیم است که در این مسیر، هدف اصلی خدمت‌رسانی به مناطق محروم و طبعاً محرومیت‌زدایی از کشور است. در سال جاری برای تکمیل این پرو‌ژه‌ها حدود ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

میرهاشم موسوی با اشاره به اینکه خدمت صادقانه به مردم مورد تأکید و سفارش ائمه معصومین علیهم‌السلام است، گفت: رفع مشکلات و نیاز‌های مردم باید سرلوحه کار مسئولان قرار گیرد و در ا ین مسیر باید با روحیه جهادی و انقلابی حرکت کرد تا برخی کاستی‌های احتمالی هرچه زودتر برطرف شود.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه حدود ۴۶ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش خدمات این سازمان هستند، گفت: بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی به عنوان سربازان عرصه تولید کشور، سهم به‌سزایی در توسعه، اشتغال و شکوفایی اقتصادی کشور دارند و همه ما باید در مسیر ارائه بهترین خدمات به این قشر شریف و ساعی از یکدیگر سبقت بگیریم.
موسوی با اشاره به تعامل مجلس و دولت برای حل مشکلات مردم، اضافه کرد: همگرایی، همفکری و هم‌افزایی دولت مردمی سیزدهم و مجلس انقلابی در دوره جدید، گره بسیاری از مشکلات کشور را گشوده است. با توجه به نگاه مردمی ریاست محترم جمهوری و مجموعه دولت سیزدهم، طی دو سال اخیر اقدامات خوبی از سوی دولت محترم در حوزه تأمین‌اجتماعی و برای تقویت این سازمان که در خدمت افشار مولد امروز و دیروز کشور هستند، صورت گرفته است.
مدیرعامل تأمین‌اجتماعی از بی سابقه بودن میزان بازپرداخت مطالبات این سازمان از سوی دولت سیزدهم د ردو سال گذشته خبر داد و با اشاره به پرداخت ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی‌های انباشته بانکی این سازمان افزود: زمانی سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان اَبربدهکار بانکی در کشور شناخته می‌شد، اما پس از روی کارآمدن دولت مردمی سیزدهم و با همکاری مجلس انقلابی، در دوره جدید مدیریتی این بدهی‌های کلان با تلاش و رویکرد جهادی تسویه شد.
موسوی با بیان این‌که حل مشکلات با تصمیم‌سازی راهبردی امکان‌پذیر است، گفت: حل مشکلات و چالش‌های کشور را نباید فقط به تحریم‌ها گره زد. دولت سیزدهم در همین مدت اثبات کرده است که با مدیریت جهادی و راهبردی و با روحیه انقلابی می‌توان از پس مشکلات برآمد.
وی با اشاره به توان و ظرفیت ملی جمهوری‌اسلامی در بخش‌ها و عرصه‌های مختلف، افزود: نباید با بحران‌سازی و سیاه‌نمایی، ظرفیت‌های ملی نظام در عرصه‌های مختلف را نادیده گرفت. انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی دستاورد‌هایی بسیار ارزشمند داشته است که باید برای مردم تبیین شوند. به لطف خداوند و با عزم و اراده مردم و مسئولان، کشور و نظام در مسیر پیشرفت است. در سازمان تأمین‌اجتماعی نیز ما معتقدیم که با همت، عزم و تلاش و تصمیم‌های راهبردی، بحران و چالش بی‌معنا است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به این‌که پس از اجرای طرح دارویار بیش از ۳۰۰ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه‌ای این سازمان قرار گرفته است، گفت: تأمین‌اجتماعی خدمات ارزشمندی را در بخش‌های مختلف ارائه داده و با گسترش خدمات دنبال رضایتمندی عمومی است. سازمان تأمین‌اجتماعی یک سازمان خدمت‌محور است که به پشتوانه مشارکت مردم و حمایت دولت در حال فعالیت است و خدمات متنوعی به اقشار مولد جامعه ارائه می‌دهد.
موسوی از در حال اجرا بودن بیش از ۲۰۰ پروژه توسعه‌ای در حوزه درمان و سلامت در کشور از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی و اختصاص ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در سال جاری برای تکمیل این پروژه‌ها خبر داد و تصریح کرد: رویکرد اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان و سلامت، صیانت از بیمه‌شدگان و بازنشستگان از طریق توسعه خدمات درمانی خصوصاً در درمان مستقیم و کاهش سهم پرداخت از جیب بیمه‌شدگان است که در این مسیر هدف اصلی خدمت‌رسانی به مناطق محروم و طبعاً محرومیت‌زدایی از کشور است.
گفتنی است همزمان با حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و بازدید وی و تیم همراه از مراکز درمانی و بیمه‌ای شهرستان‌های فومن و شفت، محمد محمدی معاون امور بیمه‌ای و حسن ضابطی مدیرکل امور مجلس و دولت این سازمان نیز از شعبه تأمین‌اجتماعی لاهیجان بازدید کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر