کد خبر: ۳۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰

کشته شدن مرد ۵۰ ساله در مسافرخانه راه آهن

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از جانباختن یک تن در حریق مسافرخانه میدان راه آهن خبر داد.
کشته شدن مرد ۵۰ ساله در مسافرخانه راه آهن

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا،  درباره حادثه آتش سوزی در یک مسافرخانه در میدان راه آهن تهران گفت: ساعت ٨:۵۵ روز جاری یک مورد حادثه آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی-تجمعی در خیابان شوش غربی، نزدیک میدان راه آهن به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که پنج ایستگاه آتش نشانی به همراه چندین دستگاه نردبان هیدرولیکی، خودرو حامل تجهیزات تنفسی و تانکر آب به محل اعزام شدند.

کشته شدن مرد ۵۰ ساله در مسافرخانه راه آهن
وی ادامه داد: عوامل شهرداری، اورژانس و پلیس راهور نیز در محل حضور داشتند و آتش نشانان نیز در حداقل زمان به محل رسیدند. حادثه در یک مسافر خانه که یک طبقه همکف و دو طبقه دیگر نیز داشت رخ داده بود. به گفته مالکان ساختمان حدود ۵٠ یا ۶٠ اتاق داشت که در طبقات بالا حدود ١۵ اتاق کاملا شعله ور بود. آتش به سقف‌های شیروانی بالای ساختمان سرایت کرده و از پنجره‌ها نیز به بیرون می‌زد. حدود ٣٠ نفر در محل حضور داشتند.


ملکی با اشاره به شدت بالای حرارت گفت: بخش زیادی از دیوار و راه پله‌ها تخریب شده بود، با این وجود آتش نشانان به سختی عملیات را آغاز کردند و در حرارت زیاد از طریق نردبان و نفوذ به ساختمان آتش را تحت کنترل خود درآوردند. آتش نشانان چندین نفر را نیز از طریق نردبان هیدرولیکی و برخی از طریق راه پله‌ها از محل خارج کردند. بیش از ٢٠ نفر به سلامت از محل خارج شدند.

وی افزود: متاسفانه یک نفر که در همان لحظات اولیه در دود و شعله گرفتار شده بود جان خود را از دست داده است. او مردی تقریبا ۵٠ ساله بود. یک نفر نیز دچار سوختگی شدید شده بود که او نیز به مراکز درمانی منتقل شد.

ملکی اظهار کرد: آتش خاموش شده و نیرو‌ها در حال لکه گیری محل هستند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر