کد خبر: ۳۹۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
طی حکمی توسط مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد؛

انتصاب علی قناویزچی به سمت مدیرعامل مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل مؤسسه املاک و مستغلات این سازمان که با حضور مصطفی سوری معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و جمعی از مدیران حوزه اقتصادی و عمرانی این سازمان و همچنین اعضای هیئت‌مدیره و مدیران موسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد، با تأکید بر اهمیت و ضرورت مولدسازی املاک و مستغلات سازمان، ظرفیت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در این حوزه را بی‌نظیر توصیف کرد و گفت: با اهتمام و جدیت مدیران این مؤسسه، همه ظرفیت‌های حوزه املاک و مستغلات سازمان باید در خدمت منافع بیمه‌شدگان قرار بگیرد.
انتصاب علی قناویزچی به سمت مدیرعامل مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛موسوی در این مراسم ضمن تبریک پاسخ مقتدرانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی، این اقدام را مایه خوشحالی و افتخار ملت ایران و مردم مسلمان جهان عنوان کرد و اظهار داشت: الحمدلله با عملیات غرورآفرین روز گذشته، همه دنیا اقتدار جمهوری اسلامی ایران را با چشم خود دیدند و فهمیدند که غیرت ایرانی اجازه نمی‌دهد کسی به خاک این کشور جسارت کند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب دوره بزن در رویی تمام شده و هر اشتباه دشمن، پاسخش سیلی محکم نیرو‌های مسلح مقتدر ما خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن تقدیر از اقدامات تیم مدیریتی سابق موسسه املاک و مستغلات گفت: اراده‌ای که در تغییرات مدیریتی این مجموعه هست، اراده‌ای در راستای تسریع در روند حرکتی است. هم کسانی که قبل از این مسئولیت موسسه را بر عهده داشتند، فرصت تازه‌ای در مجموعه‌های دیگر پیدا می‌کنند و هم مدیریت جدید این مجموعه فرصت و مأموریت خواهد داشت که حرکت جدیدی را آغاز کند. در هر دو حال باید از خداوند متعال طلب خیر کرد تا بیش از پیش آثار مثبت در مجموعه تأمین‌اجتماعی جاری شود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر سازمان تأمین‌اجتماعی در حوزه املاک و مستغلات اظهار داشت: انتظار ما این است که در دوره جدید، با تدبیر مدیران مؤسسه املاک و مستغلات، ظرفیت‌های این بخش از سازمان تأمین‌اجتماعی بیش از پیش در خدمت سازمان و برنامه‌های توسعه خدمات به بیمه‌شدگان عزیز قرار بگیرد. این مهم با برنامه‌ریزی برای دسته‌بندی درست املاک و مستغلات سازمان در قالب مولدسازی محقق می‌شود و امیدواریم که مدیران جدید به درستی در این مسیر حرکت کنند؛ خصوصاً که کار در زمینه املاک از آنجا که نتایج چندان ملموسی ندارد، بسیار دشوار است.
موسوی ارزیابی دقیق از وضعیت و شرایط املاک سازمان تأمین‌اجتماعی را یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های مدیریت جدید این مجموعه عنوان کرد و گفت: ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی و همگرایی مدیران و کارکنان در موسسه املاک و مستغلات، در دوره جدید باید ارزیابی از املاک سازمان به‌صورت دقیق انجام پذیرد. در واقع همه باید تلاش کنیم که این ظرفیت در سازمان تأمین‌اجتماعی به خوبی احیا شود تا سازمان بتواند از این ظرفیت مهم اقتصادی که سرمایه بیمه‌شدگان عزیز است، به بهترین نحو بهره‌برداری کند.
وی با تأکید بر این‌که مقدمه همه این اقدامات، همگرایی همه نیرو‌ها در مجموعه سازمان تأمین‌اجتماعی است، گفت: بخش‌های مختلف سازمان و شرکت‌های مرتبط با این حوزه باید در این زمینه در همگرایی و هماهنگی کامل باشند. اگر در نگاه بیرونی، اقتدار کشور در هماهنگی برای حفظ امنیت کشور و مقابله مؤثر با دشمنان است، در جنبه داخلی اقتدار ما به وحدت و همگرایی است. موضوعی که در فرمایشات نوروزی رهبر انقلاب نیز بر آن تأکید شده و ان‌شاءالله ما هم در سازمان بتوانیم به این سمت حرکت کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری، آن را یکی از خصوصیات بارز مدیرعامل جدید موسسه املاک و مستغلات دانست و گفت: خواسته سازمان از مدیریت جدید مؤسسه، افزایش سرعت در روند‌ها و فرآیند‌ها در عین حفظ کیفیت کار است. با حسن سابقه‌ای که از مدیرعامل جدید مجموعه سراغ داریم، این هدف کاملاً دست‌یافتنی است و امیدواریم به‌زودی شاهد تحولات مثبت در زمینه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی باشیم.
بر اساس این گزارش، مصطفی سوری معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از زحمات و اقدامات مدیرعامل سابق مؤسسه املاک و مستغلات، بر لزوم ایجاد تحول در دوره جدید مدیریتی این مجموعه تأکید کرد و اظهار داشت: در حالی که در دوره‌های گذشته صرفاً بحث حفظ و نگهداشت درست املاک در مجموعه‌های دولتی از جمله سازمان تأمین‌اجتماعی مطرح بود، از زمان استقرار دولت مردمی سیزدهم بحث مولدسازی دارایی‌ها مطرح شده که به‌تبع آن اقدامات جدی در این حوزه در سازمان تأمین‌اجتماعی نیز لازم است.

وی افزود: در همین راستا حوزه عمرانی و املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی در ساختار این مجموعه ذیل معاونت اقتصادی قرار گرفت و این به معنای تغییر نگاه به حوزه املاک و مستغلات است. امروز نگاه سازمان تأمین‌اجتماعی به این حوزه کاملاً اقتصادی است و مدیریت جدید مؤسسه باید با برنامه‌ریزی به سمت مولدسازی دارایی‌ها و تمهید مقدمات برای بهره‌برداری اقتصادی سازمان از این حوزه حرکت کند.

در این مراسم، همچنین علی قناویزچی مدیرعامل جدید موسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی، افزایش بهره‌وری در حوزه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی را مهم‌ترین راهبرد مورد توجه در این مؤسسه عنوان کرد و اظهار داشت: ده‌ها سال است که ما در ایران اسلامی درگیر جنگ اقتصادی هستیم و یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند در این کارزار برای ما راهگشا باشد، همین حوزه املاک و مستغلات است.

وی با اشاره ضرورت تغییر رویکرد نسبت به حوزه املاک گفت: در مجموعه ما همواره برنامه برای شناسایی و حفظ و صیانت دارایی‌ها وجود داشته است، اما باید یک تغییر فرهنگ در این حوزه اتفاق بیفتد. در واقع لازم است که از حفظ و نگهداشت صرف به سمت بهره‌وری حرکت کنیم و در این مسیر فرآِیند‌ها نیز باید تغییر کند.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در ابتدای این مراسم، اعضای هیئت‌مدیره و برخی از مدیران مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی با ارائه گزارشی از عملکرد مؤسسه، نیاز‌ها و الزامات افزایش کیفیت فعالیت‌ها در دوره جدید را مطرح کردند. همچنین در انتهای مراسم ضمن تقدیر از زحمات و خدمات عباس منیعی مدیرعامل سابق مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی، حکم مدیرعاملی علی قناویزچی مدیرعامل جدید این مجموعه توسط میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به وی اعطا شد.
براساس این گزارش متن حکم انتصاب علی قناویزچی به‌سمت مدیرعامل مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین‌اجتماعی که از سوی میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی صادر شده، به این شرح است:

جناب آقای علی قناویزچی
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)
با استناد به بند (چ) ماده ۱۲ و بند (ج) ماده (۱۵) اساسنامه سازمان تأمین‌اجتماعی و با عنایت به بند (۶) دو هزار و یکصد و شصت‌ودومین جلسه هیأت‌مدیره محترم سازمان مورخ ۱۹‏‏‏/۰۱‏‏‏/۱۴۰۳ و صورتجلسه مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده مورخ ۰۸‏‏‏/۱۲‏‏‏/۱۴۰۲ مؤسسه املاک و مستغلات تأمین‌اجتماعی مبنی بر انتخاب سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان عضو حقوقی هیأت‌مدیره موسسه مذکور، بدینوسیله جنابعالی به‌عنوان مدیرعامل و عضو هیأت‌مدیره موسسه املاک و مستغلات تأمین‌اجتماعی منصوب می‌شوید. امیدوارم با توکل به خداوند متعال و در سایه عنایات ائمه معصومین علیهم‌السلام و رعایت جوانب شرعی و قانونی، امانت‌داری، مقررات مربوطه، استفاده از تمام ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی متخصص و مجرب، همچنین اقدامات مبتنی بر برنامه‌ریزی و همکاری با سایر اعضای محترم هیأت‌مدیره موسسه، در راستای نیل به اهداف تبیین شده و همسو با اصول و سیاست‌های سازمان و صیانت و ارتقای ارزش ذخایر و سرمایه‌های بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تلاش نمایید.

میرهاشم موسوی

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران
در روز‌هایی که کشور درگیر بحران جنگ ۱۲ روزه بود و شرایط اضطراری، بخش‌های گوناگون را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود، شرکت مخابرات ایران با تکیه بر توان مدیریتی، تخصص فنی و روحیه جهادی کارکنان خود، بار دیگر ثابت کرد که ستون فقرات ارتباطی کشور است؛ ستونی که حتی در میانه طوفان هم استوار ایستاد
اسراییل برای حمله به ایران با کمبود جنگنده مواجه بود؟ اسراییل برای حمله به ایران با کمبود جنگنده مواجه بود؟
یک جنگنده اف-۱۵ این کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و در حمله به تهران در پی بروز نقص در سامانه سوخت و نیازمند فرود اضطراری شد، اما واکنش به موقع ارتش و اعزام فوری هواپیمای سوخت‌رسان مانع از این اتفاق شد.
آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟ آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟
شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام اینکه هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستورکار این شرکت قرار ندارد، دلایل نوسان‌های شبکه آب را ناشی از افزایش دما و رشد پیک مصرف در برخی ساعت‌ها عنوان کرد.
نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟ نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟
دانشمندان فرانسوی در جریان یک آزمایش خون معمولی، موفق به شناسایی نادرترین گروه خونی جهان شدند که تنها در یک نفر یافت شده است. محققان این گروه خونی را گوادا-منفی نامیده‌اند.
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
برگزیده
ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران
در روز‌هایی که کشور درگیر بحران جنگ ۱۲ روزه بود و شرایط اضطراری، بخش‌های گوناگون را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود، شرکت مخابرات ایران با تکیه بر توان مدیریتی، تخصص فنی و روحیه جهادی کارکنان خود، بار دیگر ثابت کرد که ستون فقرات ارتباطی کشور است؛ ستونی که حتی در میانه طوفان هم استوار ایستاد
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیرماه) در حالی آغاز شد که مبلغ این وام ۶۰ میلیون تومان و با کارمزد ۵ درصد و در اقساط ۶۰ ماهه به واجدان شرایط پرداخت خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر