کد خبر: ۳۹۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴

ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، از اقداماتی است که باید در سال جدید تکمیل شود

علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه با بیان اینکه صنعت بیمه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش حق بیمه تولیدی داشت، به بیان اقدامات صنعت در سال گذشته و برنامه‌های سال جاری پرداخت و گفت، سالی که گذشت در برخی ابعاد خوب و در برخی ابعاد درگیر جنگی نابرابر بودیم چرا که بیمه هم به عنوان ضلعی از اقتصاد تحت آسیب تحریم‌های یک جانبه قرار دارد. وی تصریح کرد، مهمترین اقدامی که در سال ۱۴۰۲ کلید زدیم و در سال جدید ادامه می‌یابد، توسعه فناوری در محصول است.
ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، از اقداماتی است که باید در سال جدید تکمیل شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:رئیس کل بیمه مرکزی گفت، در نظر سنجی که انجام دادیم یکی از شاخص‌های فعالیت آیین نامه ۱۰۵ عنوان شد که نشان از تمایل شرکت‌ها به نوآوری دارد. به گفته وی در همین راستا روان سازی فرایند‌های بیمه‌ای و مردمی شدن آن با توجه به فناوری‌های نوین و تولید محصولات متناسب با وضعیت اقتصادی باید در سال جدید دنبال شود. رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید براینکه بیمه مرکزی رقیب بیمه‌ها نیست به ایجاد شرکت ملی اتکائی فراگیر اشاره کرد و گفت، تلاش داریم شرکت اتکائی فراگیر را تاسیس کنیم تا از رقابت بیمه مرکزی با شرکت‌های بیمه کاسته شود. وی در عین حال تاکید کرد، از انجا که نوعی از نظارت ما در قالب اتکائی اجباری صورت می‌گیرد، اتکائی اجباری نباید به صفر برسد.

رئیس کل بیمه مرکزی عنوان داشت، امسال تعیین نرخ بیمه نامه شخص ثالث با تغییراتی در شیوه انجام گرفت و مقداری بالاتر از نرخ دیه تعیین شد که حاصل تعامل با دستگاه‌های ذیربط بود. علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه اذعان داشت، امضا‌های طلایی در صنعت بیمه خذف می‌شود تا به صورت سلیقه‌ای عمل نشود بلکه فرایند‌های مجوزدهی گواهی محور باشد.

وی در ادامه به دیگر اقدامات بیمه مرکزی اشاره کرد و افزود، اصلاح اساسنامه شرکت‌های بیمه، ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، پیاده سازی کروکی آنلاین و نسخ الکترونیک از اقداماتی بود که باید در سال جدید تکمیل شود. رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه تاکید کرد، اگر لازم شود باید به سمت ادغام و یا انحلال شرکت‌های بیمه برویم تا صنعتی پویا داشته باشیم. به گفته وی در صورت لزوم شرکت‌هایی که دارای مشکل هستند باید با ادغام در شرکت‌های قدرتمند به فعالیت خود انسجام بخشند. استاد هاشمی با بیان اینکه نرخ بازدهی صنعت بیمه بسیار پایین است، گفت: در این راستا باید سرمایه گذاری‌های بیمه وارد اقتصاد واقعی شود تا بازدهی صنعت افزایش یابد. رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه در حوزه سرمایه گذاری مقداری انحراف در شرکت‌ها دیده می‌شود، تصریح کرد، تنوع سرمایه گذاری و استفاده از شیوه‌های پربازده سرمایه گذاری در خدمت تولید می‌تواند صنعت بیمه را به پویائی برساند. منبع: ریسک نیوز

برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر