کد خبر: ۳۹۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶

مدیرعامل شرکت مخابرات از قاری برتر برنامه محفل قدردانی کرد

مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در دیدار با قاری نوجوان، صالح مهدی‌زاده که با اجرای کم‌نظیر خود در برنامه رمضانی “محفل” در شبکه سه سیما شهرت یافته است، ضمن تقدیر از تلاش این نوجوان در جاری‌ساختن آیات الهی بر روح و جان خود، خانواده ایشان را الگویی برای تمام خانواده‌ها و افتخاری برای خانواده بزرگ مخابرات در کشور عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات از قاری برتر برنامه محفل قدردانی کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس مجید سلطانی در دیدار با قاری نوجوان، صالح مهدی‌زاده، که صبح امروز دوشنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با حضور پدر و خانواده گرامی این نوجوان با استعداد و حامد شیخ‌پور، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت برگزار شد، وجود چنین نوجوانانی را از برکات معنوی شجره طیبه انقلاب اسلامی و نشانه دلدادگی نسل جوان و نوجوان کشورمان به مفاهیم والای قرآنی و افتخاری برای خانواده متعهد و عظیم مخابرات ذکر کرد.

وی با تبریک به پدر این قاری و حافظ کل قرآن که از همکاران مخابرات منطقه گیلان و شهرستان رشت است، از این خانواده برای شکوفا ساختن و پرورش استعداد ناب الهی صالح، قدردانی کرد و افزود: وجود چنین عزیزانی از خانواده مخابرات، اسباب خیر و برکت برای تمامی کارکنان و خانواده‌های ایشان در سراسر کشور است.

تلاوت زیبای محمدصالح مهدی‌زاده، قاری ۱۱ ساله گیلانی در برنامه تلویزیونی “محفل” در ماه رمضان اخیر که از شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد، نظر‌ها را به خود جلب کرد و تحسین همگان را از این قاری خوش‌الحان و حافظ کل قرآن، از دیار رشت، مهد عزت و آزادگی برانگیخته بود.

این نوجوان ۱۱ ساله که قاری و حافظ کل قرآن است توانسته قرآن را از ۶ سالگی تا ۹ سالگی حفظ کند.

صالح مهدی‌زاده در برنامه محفل به تقلید از مرحوم شیخ مصطفی اسماعیل و سعید مسلم تلاوت کرد.

وی با قرائت زیبای سوره تکویر به سبک سعید مسلم در برنامه تلویزیونی محفل همه را تحت تأثیر قرار داد و میزبانان از او خواستند که مجدد آن قطعه را نیز تلاوت کند.

صالح مهدی‌زاده در ادامه آیاتی از سوره انفطار را هم تلاوت کرد. صدای زیبا و آسمانی و قرائت تاثیرگذار صالح، شرکت‌کنندگان برنامه محفل و بینندگان میلیونی این برنامه را در ساعات معنوی پیش از افطار ماه مبارک، از شور و وجد ملکوتی این صدای ناب قرآنی به وجد آورد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر