کد خبر: ۳۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۹

رئیسی: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش به زن حق رای داد

سید ابراهیم رئیسی گفت: جامعه امروز باید بر سنگ بنای عقلانیت، عدالت، اخلاق بر معنویت استوار باشد که زنان خط مقدم آن هستند.
رئیسی: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش به زن حق رای داد

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک،سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز یکشنبه (۳ بهمن ماه) در نشست بزرگداشت روز زن در سالن اجلاس سران ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن اظهار داشت: شخصیت فاطمه زهرا را باید شناخت و برای شناخت باید از شخص ایشان و خدا کمک گرفت. وی ادامه داد: حضرت فاطمه (س) یک جایگاه ملکوتی دارد که شناخت آن سخت است. نام‌های مقدس این حضرت در روایت آمده است، اما اسرار این اسامی مشخص نیست.

رئیسی: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش به زن حق رای داد
رییس‌جمهور گفت: خطبه فاطمه زهرا چهار محور دارد قرآن، علی، عدالت و انسان و نجات انسان است که تمام ابعاد زندگی و سیره این حضرت پیش رو است و باید این سیره سرلوحه زندگی همگان قرار گیرد.


رئیسی تصریح کرد: امروز آنچه وظیفه است شناخت این بانوی بزرگ و گرامی است که در همه ادیان ابراهیمی قابل احترام است و منشا خیر و برکت هستند.

وی افزود: امروز نمی‌خواهند فاطمه شناخته شود و الگوی جوانان و نوجوانان ما باشد و هر اقدامی انجام می‌دهند که فرهنگ و انسانیت را تغییر دهند، اما باید دانست که فاطمه و فرزندانش الگوی‌های خوب برای انسان است.

رییس‌جمهور بیان داشت: در شرق و غرب مشاهده کنید یا در اسناد بین‌المللی نگاه کنید که زن در نگاه آن‌ها ابزار است، اما اگر نگاه شود به تمدن اسلام نگاه شود سخن از پیشگیری از خشونت و گمگشتگی و آسیب به زن است.

وی ادامه داد: امروز مسئله ما تکریم هویت زن باید باشد تا وقتی این نگاه وجود داشته باشد جامعه رو به رشد است همانطوری که خداوند هیچ تفاوتی بین زنان و مردان قائل نشده است و هر دو برای رسیدن به کمالات انسانی مساوی هستند.

رییسی تاکید کرد: مهمترین چالش انسان نشناختن حقوق خود است و برای زنان نیز همین طور است زنان باید حق و حقوق خود را بشناسند که همانطور رهبر انقلاب تاکید کردند زنان مربیان و تمدن سازان جامعه هستند.

وی با اشاره به نقش زنان در انقلاب، بیان داشت: شاهد بودیم که زنان جزو پیش قدم‌های انقلاب و دفاع مقدس بودند و حتی پیش دستانه فرزندان خود را به جنگ راهی کردند و هر قهرمانی که در زمان جنگ و انقلاب وجود داشته مرهون مادران و همسرانی است که صبورانه در صحنه بودند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه نگاه اسلام به زن با غرب متفاوت است، گفت: حق رای برای زن در غرب برای صد یا صد و پنجاه سال است، اما در اسلام ۱۴۰۰ سال پیش به زن حق رای داد که آن مورد در بیعت‌ها می‌توان مشاهده کرد.

رییسی تصریح کرد: از کلی گویی‌ها باید گذشت و باید به صورت موردی کرامت زن مشخص شود و ساز و کار و راهکار‌هایی باید تعبیه شود و اسناد موجود تماما کلی است که نیازمند جزییات نویسی در این زمینه است.

وی ادامه داد: جامعه امروز باید بر سنگ بنای عقلانیت، عدالت، اخلاق بر معنویت استوار باشد که زنان خط مقدم آن هستند.

رییس‌جمهور تاکید کرد: آسیب‌های اجتماعی امروز جزو دغدغه‌های دولت است و باید اقداماتی صورت گیرد تا آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد همچنین تحصیل، ورزش و ... بانوان برای دولت مهم است و در دستور کار این دولت است همچنین در کشور باید بنیه خانواده تقویت شود و مشاور باید ترغیب به ادامه زندگی کند و نه ترغیب به طلاق یا طلاق توافقی نباید در کشور به صورت آسان باشد.

رییسی بیان داشت: مسئله مهم دولت، مسکن است و سالی یک میلیون را خواهد ساخت و باید عقب ماندگی‌های گذشته رفع شود و همچنین دغدغه دولت ایجاد اشتغال است که در همین دولت دو جلسه اشتغال تشکیل شده است و تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.

رییس‌جمهور با بیان اینکه بیمه زنان سرپرست خانوار در دستور پیگیری است، ادامه داد: کار‌ها باید مردمی باشد، زیرا هر چقدر مردمی‌تر پیشرفت رو به جلوتر و از این رو تمام دستگاه‌ها باید پیگیر تمام امورات باشند.

این گزارش حاکی است در این نشست، انسیه خزعلی معاون امور بانوان رئیس‌جمهور، مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع‌مقدس، همسران شهید فخری زاده و شهید رضایی نژاد در این جلسه حضور داشتند.

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.