کد خبر: ۳۸۹۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶

تأمین‌اجتماعی در سال جدید توسعه پوشش بیمه‌ای را با جدیت ادامه می‌دهد

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در نشستی با جمعی از مدیران و کارکنان معاونت بیمه‌ای این سازمان که با هدف بررسی و تبیین اولویت‌ها و راهبرد‌های حوزه بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
تأمین‌اجتماعی در سال جدید توسعه پوشش بیمه‌ای را با جدیت ادامه می‌دهد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ موسوی در این نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ایام پرفیض ماه مبارک رمضان، گفت: طی سی ماه گذشته و از زمان استقرار دولت جدید، اگر در سازمان تأمین‌اجتماعی مسیر حرکت به نفع مردم بوده است اولاً با عنایت خداوند متعال و ثانیاً با همت و اراده جمعی و خدمت خالصانه مدیران و کارکنان سازمان بوده است.

وی افزود: در جلساتی که اخیراً در سازمان برنامه و بودجه برای مذاکره درمورد بودجه سالانه حضور داشتیم، به اعضای محترم دولت عرض کردم که طی 30 ماه گذشته تلاش همکاران ما در سازمان تأمین‌اجتماعی منتج به دستاوردهای ارزشمندی شده که ازجمله مهم‌ترین این دستاوردها می‌توان به تسویه 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دوره‌های گذشته و نیز پرداخت مستمری‌ها در سال گذشته بدون استقراض از نظام بانکی اشاره کرد. همه اینها در حالی است که اگر بنا بود طبق روال دوره گذشته عمل کنیم باید ماهانه تا 10 هزار میلیارد تومان استقراض می‌کردیم تا بتوانیم مستمری‌ها را پرداخت کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه با بحران‌‌سازی‌های افراطی نمی‌توان کار را پیش برد، اظهار داشت: تجربه سی ماه گذشته نشان داد که اگر روی مشکلات متمرکز شویم؛ همه مشکلات قابل حل است و ما این را در سازمان تأمین‌اجتماعی نشان دادیم. البته نمی‌خواهیم ادعا کنیم همه مشکلات حل شده اما عملکرد 30 ماهه سازمان امیدبخش بوده است. این یعنی اگر تلاش کنیم و اثربخش باشیم و بهره‌وری را افزایش دهیم، مشکلات حل شدنی است.
وی با تأکید بر این‌که در سال جدید هم باید راهبردهای هشتگانه اعلامی در ابتدای دوره جدید مدیریتی را با قوت در اولویت قرار دهیم، گفت: اگر مسائل و چالش‌ها را درست بشناسیم و آن را درست تحلیل کنیم و برنامه‌های درست و متناسب با این مسائل اتخاذ کنیم و سپس با جدیت ورود کنیم، مشکلات حل می‌شوند. منظور از پیگیری همان ورود با قدرت و منسجم است که اتفاقاً یکی از کارهای مهم معاونت بیمه‌ای سازمان در سال گذشته جلسات ماهانه‌ای بود که برگزار شد و انسجام در پیگیری مسائل را تقویت کرد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: همکاران ما در معاونت بیمه‌ای طی یک‌سال گذشته تعاملات خوبی را با بدنه همکاران در سراسر کشور و شرکای اجتماعی برقرار کردند که این رویکرد باید در سال جاری هم تقویت شود. طی چند ماه گذشته با همین تعاملات خوب و سالم معاونت بیمه‌ای با کارفرمایان، مبالغ بسیار خوبی وصول و به منابع سازمان تزریق شد.
موسوی با تأکید بر استمرار توسعه پوشش بیمه‌ای در سال جدید، گفت: بر اساس تخمین‌های آماری حدود هشت میلیون نفر از جمعیت کشور بیمه نشده‌اند و ما در سال جدید راهبرد توسعه پوشش بیمه‌ای را باید با جدیت بیشتری ادامه دهیم. اگر چه در سال گذشته اقدامات خوبی در این رابطه انجام شد اما در سال پیش رو باید با تمرکز بیشتری به این حرکت تحولی استمرار ببخشیم. هر چه زودتر بتوانیم این پوشش بیمه‌ای را توسعه بدهیم هم باری را از دوش صندوق برداشته‌ایم و هم به اصل 29 قانون اساسی عمل کرده‌ایم. موضوع مهم دیگری که در سال جاری باید در حوزه بیمه‌ای پیگیری شود، خوداظهاری در حوزه بیمه‌ای است که باید در سال 1403 در اولویت سازمان قرار بگیرد و اتفاقاً این مسئله با شعار سال نیز مناسبت دارد.
بر اساس این گزارش، محمد محمدی معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این نشست اظهار داشت: خوشبختانه از نیمه دوم سال 1400 بابت پرداخت مستمری‌ها هیچ‌گونه استقراضی از نظام بانکی نداشتیم. در سال 1400 مقدار مصارف سازمان کمی بیشتر از منابع  بود و در سال 1401 مصارف و منابع تقریبا برابر بود، اما در سالی که گذشت یعنی سال 1402، منابع ما از مصارف پیشی گرفت که به بخش درمان اختصاص یافت و این اتفاق مثبت به همت و تلاش شما همکاران عزیز محقق شد.
وی افزود: در سال 1402 نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان اضافه شدند و برنامه ما برای توسعه پوشش بیمه در سال 1403 نیز اعلام شده است که بر اساس بررسی‌ها کاملاً دست‌یافتنی است. ظرفیت افراد فاقد بیمه اجتماعی در کشور بسیار قابل توجه است که برای سازمان تأمین‌اجتماعی یک فرصت بسیار مناسب است تا ضمن تقویت پایداری منابع خود به تحقق اصل فراگیری پوشش بیمه‌ای براساس اصل 29 قانون اساسی نیز عمل کند.
وی با اشاره آمار بازنشستگان سخت و زیان‌آور گفت: در سال 1402 بیش از 9 درصد مصارف سازمان به بازنشستگی سخت و زیان‌آور اختصاص یافت که باید یک آسیب‌شناسی جدی در این‌باره انجام شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، عملیاتی کردن مصوبات برنامه هفتم، استقرار سامانه خوداظهاری بیمه‌ای کارفرمایان، راه‌اندازی درگاه مشترک بیمه و مالیات، احیای مطالبات معوق سازمان، واقعی کردن دستمزدها، کنترل و پایش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری و پیگیری و توسعه بیمه فراگیر خانواده ایرانی از جمله مواردی بود که معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان برنامه‌های عملیاتی و تحولی این حوزه در سال 1403 اعلام کرد.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر