کد خبر: ۳۴۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵

پرداخت ماهانه بالغ بر ۳۷ هزار میلیارد تومان حقوق به مستمری‌بگیران از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی

محمدرضا رخشانی مقدم، مدیرکل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: براساس آمار‌های رسمی تا پایان آبان ماه سال جاری، تعداد پرونده‌های فعال مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی بالغ بر ۴ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۰۹ بوده است که در حال حاضر جمع مبالغ پرداختی ماهانه به این افراد حدود ۳۷ هزار میلیارد تومان است.
پرداخت ماهانه بالغ بر ۳۷ هزار میلیارد تومان حقوق به مستمری‌بگیران از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ رخشانی‌مقدم افزود: از تعداد کل پرونده مستمری‌بگیران فعلی سازمان تأمین‌اجتماعی، 2 میلیون و 770 هزار و 97 پرونده مربوط به بازنشستگان، 146 هزار و 868  پرونده ازکارافتادگی و 1 میلیون و 152 هزار و 644 پرونده بازماندگان هستند. مستمری‌بگیران مزبور به همراه افراد تحت تکفل آنها که جمعیتی بالغ بر 8 میلیون و 160 هزار و 51 نفر می‌شوند از خدمات درمانی نیز بهر‌ه‌مند هستند.

وی در تشریح دستاوردهای سازمان تأمین‌اجتماعی در حوزه مستمری‌بگیران، به اجرای طرح متناسب‌سازی مستمری‌ها در این سازمان اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی در دو مرحله طرح متناسب‌سازی مستمری‌ها را با مشارکت و همفکری کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور و بر مبنای میزان بودجه‌ای که به این موضوع اختصاص داده شد، ضمن رعایت اصول محاسبات بیمه‌ای، براساس دو شاخص مدت پرداخت حق‌بیمه و میزان دستمزد مشمول کسر حق‌بیمه اجرا کرد. 
مدیرکل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در دوره فعالیت دولت مردمی سیزدهم و مدیریت جدید سازمان تأمین‌اجتماعی، یکی از مهم‌ترین دستاوردها در حوزه مستمری‌ها این است که هرچند با اجرای متناسب‌سازی مستمری‌ها و نیز افزایش 4/57 درصدی حداقل مستمری و نیز افزایش 38 درصدی به‌علاوه 515 هزار تومان سایر سطوح در سال 1401 به همراه افزایش 27 درصدی حداقل و افزایش 21 درصد به علاوه 250 هزار تومانی سایر سطوح  در سال 1402؛ مبلغ پرداختی ماهانه به مستمری‌بگیران به بیش از 37 هزار میلیارد تومان در هر ماه افزایش یافته؛ اما با تدابیر اتخاذ شده و حمایت دولت مردمی و مجلس انقلابی؛ پرداخت به‌موقع مستمری‌ها استمرار یافته و در سال جاری نیز منابع موردنیاز برای پرداخت مستمری‌های ماهانه، بدون استقراض از نظام بانکی تأمین شده است.
وی از حذف محدودیت پرداخت کمک‌هزینه اولاد حداکثر تا 3 فرزند در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد و گفت: تا پایان سال 1401 کمک‌هزینه اولاد صرفاً تا سقف 3 فرزند قابل پرداخت به مستمری‌بگیران عزیز تأمین‌اجتماعی بود که در اجرای ماده (73) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب مجلس شورای اسلامی، محدودیت مربوط به پرداخت کمک‌هزینه اولاد حداکثر تا 3 فرزند در دستورالعمل‌ها و دستورهای اداری مربوط به مزایای متعلقه به مستمری‌بگیران از ابتدای سال جاری حذف شد.

رخشانی‌مقدم همچنین افزود: مبلغ کمک‌هزینه عائله‌مندی و اولاد مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی واجد شرایط، وفق مصوبات هیئت محترم وزیران از سال 1400 تاکنون همانند بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی و مطابق بند (4) ماده (68) قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخت می‌شود. کمک‌هزینه عائله‌مندی قابل پرداخت به مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال 1401 مبلغ  4،073،895 ریال بود که با 125 درصد رشد در سال جاری به 9،174،720 ریال افزایش یافت. مبلغ حق اولاد نیز در سال گذشته 1،056،195 ریال بود که با رشد 300 درصدی، امسال به 4،225،200 ریال رسیده است. همچنین مبلغ مربوط به بن مستمری‌بگیران در سال گذشته 2،200،000 ریال بود که در سال جاری با 21 درصد رشد به 2،660،000 ریال افزایش یافت. علاوه بر مبالغ فوق، کمک هزینه مسکن مستمری‌بگیران نیز با رشد 21 درصدی از مبلغ 1،650،000 ریال در سال 1401 به 2،000،000 ریال در سال 1402 بالغ گردیده است.
مدیرکل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مشارکت در پرداخت بخشی از هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان، اعزام بازنشستگان و مستمری‌بگیران به سفرهای سیاحتی و زیارتی و نیز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه  تا سقف بیست میلیون  تومان را از اقدامات رفاهی سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران معرفی کرد و افزود: با هدف تسهیل انجام امور مرتبط با بازنشستگان و مستمری‌بگیران، بسیاری از اقدامات و خدمات مرتبط به این عزیزان و فرایندهای مرتبط با آنان از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir انجام می‌شود تا این بزرگواران نیازی به مراجعات حضوری به واحدهای اجرایی نداشته باشند. از جمله این خدمات  می‌توان به برقراری غیرحضوری مستمری بازنشستگی عادی اشاره کرد به‌نحوی‌که بیمه‌شدگان می‌توانند در صورت احراز مقررات عام قانون تأمین‌اجتماعی؛ درخواست بازنشستگی عادی خود را به در این سامانه ثبت کنند و کلیه مراحل تا پرداخت مستمری به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود. برقراری غیرحضوری مستمری ازکارافتادگی از دیگر خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است به‌گونه‌ای‌که امکان ارائه درخواست، اخذ نظریه کمیسیون پزشکی و برقراری مستمری ازکارافتادگی جزیی و کلی در سامانه یادشده فراهم شده است. همچنین امکان برقراری غیرحضوری مستمری بازماندگان ( اعم از بازماندگان مربوط به فوت بازنشسته، فوت از کارافتاده کلی یا فوت بیمه شده) نیز در سامانه مزبور تدارک دیده شده است.
وی افزود: موضوع دیگر، اعلام غیرحضوری شماره حساب بانکی توسط مستمری‌بگیران است بدین ترتیب که مستمری‌بگیران محترم با استفاده از این خدمت می‌توانند پس از برقراری مستمری، شماره حسابی را که متقاضی واریز ماهیانه مبلغ مستمری به آن حساب هستند به شعب اعلام کنند یا شماره حساب قبلی خود را تغییر دهند.
رخشانی مقدم افزود: استعلام وضعیت دریافت مستمری نیز که یکی از مکاتبات پرتکرار مراجع برون‌سازمانی اعم از صندوق‌های بازنشستگی و دستگاه‌های اجرایی حمایتی با شعب، ادارات‌کل و ستاد مرکزی سازمان تأمین‌اجتماعی است، به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود که با راه‌اندازی این خدمت، مستمری‌بگیران با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری وضعیت دریافت مستمری خود را استعلام گرفته و از طریق اختصاص رمز، برای کلیه مراجع برون‌سازمانی قابل ارائه است. علاوه بر این چون به صورت دوره‌ای تعدادی از فرزندان اناث جهت تکمیل و ارائه تعهدنامه مبنی‌بر نداشتن شغل و شوهر و پایداری شرایط دریافت مستمری بازماندگان و سایر موارد مرتبط باید به شعب تأمین‌اجتماعی مراجعه می‌کردند، ترتیبی اتخاذ شده که امضا و ارائه تعهدنامه فرزندان اناث نیز به‌صورت غیرحضوری انجام پذیرد.
به گفته مدیرکل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، فراهم شدن امکان ثبت‌نام یا انصراف بیمه تکمیلی درمان و بیمه عمر مستمری‌بگیران و افراد تبعی از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان و همچنین امکان ثبت و ارائه غیرحضوری گواهی اشتغال به تحصیلات دانشگاهی فرزندان ذکور در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان، از برنامه‌های در دست اقدام این اداره‌کل است.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر