کد خبر: ۳۸۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶

نکونام: دو داور دربی سال قبل پرسپولیسی بودند

سرمربی تیم فوتبال استقلال با انتقاد مجدد از باشگاه گفت: چرا برخی اتفاقات فقط برای ما می‌افتد؟ علت این است با من دشمنی دارند
نکونام: دو داور دربی سال قبل پرسپولیسی بودند

مخاطب۲۴_ جواد نکونام پس از برتری یک بر صفر استقلال مقابل آلومینیوم اراک در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر، گفت: بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول می‌توانستیم با اختلاف ۲ گل کار را تمام کنیم، ولی دقت نکردیم. در شروع نیمه دوم، باد عجیبی در ورزشگاه شروع به وزیدن و کار را برای پاس دادن سخت کرد. باد عجیبی بود که متأسفانه به ضررمان بود و بازی را سخت‌تر پیش برد. بازیکنان ما زحمت کشیدند و از آن‌ها تشکر می‌کنم که تمرکزشان را روی بازی گذاشتند. خدا را شکر که سه امتیاز را بدست آوردیم.
وی افزود: مهم‌ترین نکته بازی داوری بود که همه سوت‌های او (رضا عادل) را دیدند. کسی دفاع الکی از داور نکند. من فوتبال را می‌فهمم که داور سوت چطور می‌زند. در دقیقه دو به بازیکنم و همینطور به من الکی کارت داد تا بازی بعدی محروم شوم. می‌دانم چرا برای بازی بعدی کارت زرد گرفتم. یکسری اتفاقات عجیب و غریبی افتاد و داور با همه دعوا داشت. این مشکل به خاطر باشگاه ما است، تیم‌های دیگر را ببینید که چند امتیاز از داوری گرفته‌اند. خدا را شکر که کادو نگرفتیم، ولی هفته قبل گل سالم ما را قبول نکردند. در دیدار امروز از هجده قدم بیرون نمی‌آمدیم، چون می‌ترسیدیم به کسی بخوریم. مقصر نه داور است و نه کسی دیگر، مقصر چیز‌هایی هستند که می‌گذاریم برای بعد صحبت کنیم.

سرمربی استقلال یادآور شد: داوری هفته قبل و امروز را دیدید. سال گذشته در استقلال نبودم و دربی را می‌دیدم که دو داور آن پرسپولیسی بودند. درباره سال گذشته صحبت می‌کنم. تیم‌ها در ایران با چند امتیاز اختلاف قهرمان می‌شوند؟ ۱۰ امتیاز یا ۱۵ امتیاز؟ اختلاف گل‌ها چند گل است؟ کدام تیم با اختلاف ۴، ۵ گل می‌برد؟ من از دل فوتبال هستم و فوتبال برای من و امثال من است، ولی ظاهراً یکسری چیز‌ها برای ما نیست.

نکونام در واکنش به این سوال که آیا بهتر نبود اختلاف‌های او با مدیریت باشگاه رسانه‌ای نمی‌شد، گفت: اگر درباره بازی سؤالی دارید، بپرسید!

وی در مورد اینکه استقلال در سال‌هایی که در کورس قهرمانی بوده است، برخی مواقع سر بزنگاه قهرمانی را از دست داده است، گفت: هیچ فشاری نیست، به خاطر اینکه فوتبالیست حرفه‌ای هر روز باید خوب باشد و برای بردن بجنگد. اگر بازیکنی نتواند هر روز نتواند خودش را تحت فشار بگذارد تا بهترین عملکرد را داشته باشد، به مشکل می‌خورد. کدام بازیکن در رئال مادرید، منچسترسیتی، منچستریونایتد و ... تمرین بدی داشته باشد؟ بازیکن باید هر روز بهترین تمرین را داشته باشد.

نکونام اظهار داشت: اینکه قبلاً چه اتفاقی افتاده را آنالیز نکرده‌ام، ولی اول فصل فریاد می‌زدیم که استقلال نیاز به بازیکن دارد، برای این بود که این تیم باید بازیکن ملی‌پوش داشته باشد. در سال ۹۱ که در استقلال بازی می‌کردم، مربی ما ۷ بازیکن فیکس تیم ملی داشت، آیا الان نباید داشته باشد؟ گفتم تیمی سه میلیون دلار هزینه کرده است و می‌بینید چه بازیکنانی گرفته شده و چه قیمت‌هایی دارند. دَم‌شان گرم و واقعا به آن مدیریت تبریک و خسته نباشید گفت. ضرر کردیم، ولی تا اینجای کار آمده‌ایم. آرش رضاوند با پای مصدوم بازی کرد.

سرمربی استقلال با انتقاد دوباره از مدیریت باشگاه خاطرنشان کرد: نسبت به دور رفت چیزی به سودمان نیست. بیرونی‌ها دشمن ما هستند که البته منظورم دشمن فوتبالی است. در دور رفت برای یک بازی گفتیم روز آن را تغییر کند، ولی گفتند نمی‌شود و باید جام حذفی برگزار شود. الان چه اتفاقی افتاده که می‌توانیم لیگ را هر ۶، ۷ روز برگزار کنیم؟ ما سه روز یکبار بازی کرده‌ایم. در دربی رفت، تیمم را به اصفهان، اهواز و سپس تهران فرستادند. برای دربی برگشت، تیمم را به رفسنجان فرستادند و برگشت به اهواز و سپس در تهران بازی کرد.

وی اضافه کرد: چرا کسی در باشگاه ما اعتراض نمی‌کند؟ چون نمی‌خواهند و باز هم می‌گویم دشمن داریم و این اتفاقات کنار هم قرار می‌گیرد. چرا این اتفاقات فقط برای ما می‌افتد؟ چون با من دشمنی دارند. مشکلی ندارم که با من دشمنی دارند، چون کارم را با صداقت و درستی انجام می‌دهم و هیچ کسی نمی‌تواند چیزی بگوید. در دوران فوتبالم هم همین کار را می‌کردم و فوتبالم را انجام می‌دادم. الان اتفاقاتی می‌افتد و مگر می‌توانم سکوت کنم؟

نکونام گفت: می‌توانم درباره استقلال که عشق دوران کودکی و آرزویم بوده است، حرفی نزنم؟ من را بیرون بیندازند، مشکلی ندارم. مگر فوتبال ما با رفتن من درست یا بدتر می‌شود؟ نمی‌توانم سکوت کنم، چون اتفاقاتی می‌افتد که مثل کتاب باز است و روزی میز می‌بینم. زندگی‌ام را در فوتبال گذاشته‌ام. اگر هر سال یک ریال از فوتبال گرفته باشم برای من بس است.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا هنوز اعتقاد دارد که نباید از تیم او انتظار قهرمانی داشت، گفت: آن‌هایی که می‌گویند باید انتظار قهرمانی داشته باشیم، درست است، چون یکسری مثل هواداران و همینطور ما دوست داریم استقلال قهرمان شود. دسته دیگری هستند که به خاطر فشار این کار را می‌کنند. مگر نگفتند تیم باید چهارم، پنجم شود؟ بازیکن نگرفتند و گفتند باید سقف رعایت شود. در کجای دنیا تیمی وجود دارد که از اول شدن بدش بیاید؟ اولین نفر تمام وقتم را گذاشتم که برای استقلال این اتفاق بیفتد.

نکونام یادآور شد: خودتان کارشناس هستید و تحلیل می‌کنید. برخی مثل هواداران می‌خواهند استقلال قهرمان شود، ولی برخی به ناحق حرف می‌زنند و منتظرند اگر تیم اول و دوم شد، بگویند تیم قوی بود و اگر چهارم، پنجم شود بگویند ما گفته بودیم تیم می‌توانست قهرمان شود. هواداران این بازی‌های نخ نما را شناخته‌اند. خنده‌دار است که می‌گویند هوادار استقلال درِ کمپ را شکسته و وارد محل تمرین شده است. آقایان، در باز شده و هواداران وارد تمرین شدند و بدون کوچکترین اتفاق و بی‌احترامی تمرین را دیدند و رفتند. من دوست دارم هفته‌ای یکبار هواداران‌مان به محل تمرین بیاید.

سرمربی استقلال در واکنش به این سوال که گفته می‌شود او منتظر محمد و اورورنوف را نخواست و حتی به امیرعلی صادقی نیز بازی نمی‌دهد، گفت: شما یا خواب هستید یا خودتان را به خواب زده‌اید! درباره اورونوف کامل توضیح داده‌ام. من می‌گویم قبله این طرفی است و شما روی‌تان را طرف دیگری کرده‌اید و می‌گویید چرا قبله این سمت است؟ تاریخ درخواست من برای جذب اورونوف مشخص است که ۱۶ بهمن گفته‌ام این بازیکن را می‌خواهم. این موضوع را متوجه شدید؟

نکونام ادامه داد: درباره بازیکن دیگر (منتظر محمد) وقتی می‌گویند باید سقف را رعایت کنیم، می‌توانم بازیکن را نگه دارم؟ وقتی بازیکن زیر ۲۳ سال می‌خواهد با دلار قرارداد ببندد ترجیح می‌دهم بازیکن را کنار بگذارم و با بازیکنی قرارداد ببندم که کمک کند. شما دو بازیکنی را گفتید که از شما خواستند از من بپرسید، ولی ۱۵ بازیکن را می‌خواستم که گفتند نمی‌آییم یا نمی‌توانیم بگیریم. چه بازیکنانی در لیگ ایران می‌خواستم که پول‌شان را ندادند تا بیایند. چطور رقیب ما ۱۰ میلیارد می‌تواند پول رضایت‌نامه بازیکن مدنظرش را بدهد، ولی ما نمی‌توانیم؟ اینجاست که نکونام نباید نتیجه بگیرد.

نکونام در خصوص اینکه آیا بهتر نبود با مدیریت فعلی ادامه همکاری نمی‌داد، گفت: زحمتم را می‌کشم و کارم را انجام می‌دهم. هوادار از خوزستان به اینجا می‌آید تا بازی تیمش را ببیند، آیا می‌توانم فقط به خودم فکر کنم؟ من باید وقت بگذارم با آن‌ها صحبت کنم. تمام برنامه زندگی‌ام این است که هر جایی باشم باید کار کنم.

برچسب ها: جواد نکونام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
صفحه خبر بالای تصاویر