کد خبر: ۳۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳

ابهام در سفر اینفانتینیو به ایران

احسان اصولی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص احتمال حضور یا لغو سفر جانی اینفانتینو رئیس فیفا در ایران توضیح داد.
ابهام در سفر  اینفانتینیو به ایران

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از "ورزش سه"، احسان اصولی در برنامه صبحگاهی شبکه سه در خصوص حضور رئیس فیفا در ایران گفت: اینفانتینو در دیداری که با رئیس فدراسیون در قطر داشت قول داده بود برای بازی ۱۲ بهمن ماه مقابل امارات حضور داشته باشد و برنامه‌ریزی‌ها هم در این مورد صورت گرفت، اما حالا با توجه به محدودیت‌های کرونا زمزمه‌هایی در خصوص انجام شدن یا نشدن آن راه افتاده، ولی هنوز مشخص نیست.

ابهام در سفر  اینفانتینیو به ایران
او در مورد اهمیت حضور اینفانتینو گفت: حضور ایشان در ایران باعث می‌شود خیلی از موارد را با او در میان بگذاریم و با دستور مستقیم آقای اینفانتینو آن‌ها را حل کنیم؛ به خصوص بحث پاداش‌هایی که در فیفا داریم، ولی به دلیل تحریم‌های ظالمانه از دسترس ما خارج است. آقای اینفانتینو هم تلاش‌هایی در این زمینه داشته و حتی شنیدم که در دوره گذشته، جلسه‌ای را در ترکیه برگزار کرده و پی‌گیر این موضوع بوده و میان روسای جمهوری که آنجا بودند طرح موضوع کرده، ولی جواب منفی شنیده است. این رویکرد دوگانه‌ای است که آقایان دارند و از طرفی فوتبال را غیر سیاسی می‌دانند و از طرف دیگر کاری سیاسی را با تحریم ورزش ما انجام می‌دهند. همانطور که می‌دانید منابع باشگاه‌های ما در ای‌اف‌سی بلوکه شده و همینطور منابع تیم ملی در فیفا و ای‌اف‌سی، که این‌ها اتفاق بد و ناخوشایندی است.


او در خصوص حضور تماشاگران برای بازی‌های تیم ملی گفت: مهم‌ترین بحث حضور تماشاگر در استادیوم به پروتکل‌های بهداشتی و امیکرون مربوط است و تصمیمی است که ستاد کرونا باید در این خصوص بگیرد. هر نوع برنامه جمعی باید مصوبه ستاد کرونا را داشته باشد، ولی در این خصوص هنوز ستاد چیزی به ما اعلام نکرده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان! ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان!
دیدار پرسپولیس و ذوب‌آهن در هفته هشتم لیگ برتر، به احتمال زیاد آخرین بازی وحید هاشمیان روی نیمکت سرخ‌پوشان خواهد بود.
کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید
شب دوم از هفته‌ی سوم رقابت‌های دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بازی ابر قدرت‌ها ادامه دارد، بایرن مونیخ، چلسی و رئال مادرید میزبان خواهند بود
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟ فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟
پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
صفحه خبر بالای تصاویر