کد خبر: ۳۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰

زمان ثبت نام برای سفر اربعین مشخص شد

سید مجید میر احمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اربعین پیش رو با شرایط خاصی که امروز در آن هستیم ویژه است.
زمان ثبت نام برای سفر اربعین مشخص شد

مخاطب ۲۴- ظلمی که مردم غزه درحال گذراندن آن هستند و اربعین امسال با سال‌های گذشته تفاوت دارد و طبق گفته رهبری اربعین جهانی است و جهانی‌تر خواهد شد.

همانطور که مقاومت فلسطین اعلام کرده. مقاومت شجاعانه مردم غزه در زیر شدید‌ترین جنایات، آن چه باعث این مقاومت شده درس کربلاو عاشورا است.

برای اربعین ۱۴۰۳ خود را آماده می‌کنیم که با اتکا به مردم و مشارکت آن‌ها اربعین خوبی را رقم بزنیم. برای همین ضمن بررسی آسیب‌های سال گذشته امروز عملیات اجرایی اربعین امسال را آغاز کردیم و برنامه‌های خود را از امروز وارد فاز اجرا خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید

یکی از تصمیمات آن بود که قرار شد که زمان ثبت نام را از ماه ذی هجه آغاز کنیم تا زائران با شرایط بهتری ثبت نام کنند.

همچنین زمان اجرایی سازی بسیاری از پروژه‌ها مشخص شد که امیدواریم سهولت بیشتری را مردم تجربه کنند.

پیش بینی ما حدود ۵ میلیون مسافر است و برای همین به توسعه پارکینگ‌ها به استانداران تاکید کردیم.

در ارتباط با وسایل حمل و نقل عمومی به دلیل غفلت در گذشته‌با کمبود مواجه هستیم و با بحث با دولت عراق و گفتگو با عراقی‌ها قرار بر این است اتوبوس‌های عراقی که کیفیت بالای دارند کمک بگیریم و بر این اساس بیش از ۱۰۰۰ دستگاه وظیفه حمل و نقل مسافران را از ایران به عراق منتقل کنند.

وی ادامه داد: توافق دیگر که به دنبال آن هستیم ورود خودرو‌های شخصی به عراق است که در صورت توافق، اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.

موضوع دیگر آن است که پلیس گذرنامه ما اقدامات خود را برای صدور گذرنامه زودتر آغاز خواهد کرد که شاهد صف‌های مردم برای دریافت گذرنامه نباشیم.

میراحمدی درباره چگونگی مشارکت مردم در برگزاری اربعین، گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره مشارکت هرچه بیشتر مردم در اداره امور، قرار شد ستاد‌های اربعین استان‌ها بررسی کنند تا اقداماتی که قابل واگذاری به مردم است و نهاد‌های مردمی آمادگی برای کمک دارند، انجام شود تا مشارکت مردم را در انجام عملیات اربعین حسینی بیشتر کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت توافقات ایران و عراق برای تسهیل زیارت اربعین، گفت: در این مدتی که از توافقات می‌گذرد، قرار بود طرف عراقی آمادگی خود را برای مذاکرات و چگونگی عملیاتی کردن آن را اعلام کند، بنابراین ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت برای گفتگو جهت این موضوع انتخاب شده است.

برچسب ها: اربعین حسینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر