کد خبر: ۳۸۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹

این قهوه موجب دیابت و بیماری قلبی می‌شود

نوشیدن یک فنجان قهوه غلیظ صبحگاهی قبل از صبحانه ممکن است به ما کمک کند پس از یک خواب ضعیف شبانه سرحال شویم، اما تاثیر غیرمنتظره‌ای نیز به همراه دارد
این قهوه موجب دیابت و بیماری قلبی می‌شود

مخاطب۲۴_ نوشیدن قهوه کافئین‌دار قبل از صبحانه باعث عدم تعادل سطح قند خون و ایجاد مقاومت به انسولین می‌شود با این حال، قهوه بعد از صبحانه بی‌خطر به نظر می‌رسد، زیرا این اثر متابولیک منفی را ایجاد

اگرچه خواب ضعیف یک شبه تاثیر کمی بر متابولیسم ما دارد، اما نوشیدن قهوه قبل از صبحانه باعث عدم تحمل گلوکز می‌شود؛ عدم تحمل گلوکز یک وضعیت متابولیک است که می‌تواند منجر به پیش دیابت و بیماری قلبی شود.

سطح گلوکز خون ما باید در محدوده طبیعی نگه داشته شود تا احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع دو به حداقل برسد به همین دلیل، با توجه به محبوبیت قهوه صبحگاهی در سراسر جهان، محققان بر مشکلات سلامتی قابل توجه نوشیدن قهوه قبل از صبحانه تاکید می‌کنند.

نتایج تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که کمبود خواب در چند شب یا حتی بیش از یک شب می‌تواند خطر ابتلا به سندرم متابولیک (ترکیبی از دیابت، فشار خون بالا و چاقی) را افزایش دهد.

این مطالعه نشان می‌دهد که کم خوابی یک شبه باعث افزایش گلوکز خون و پاسخ غیرطبیعی انسولین در صبح نمی‌شود، اما قهوه سیاه غلیظ یک ساعت پس از بیدار شدن باعث افزایش ۵۰ درصدی سطح گلوکز خون می‌شود.

مطالعات پیشین نشان دادند که کافئین به‌طور بالقوه می‌تواند باعث شود بدن ما در برابر انسولین مقاوم شود.

پروفسور جیمز بتز، محقق این تحقیق گفت: می‌دانیم که تقریبا نیمی از ما صبح‌ها از خواب بیدار می‌شویم و قبل از انجام هر کار دیگری، قهوه می‌نوشیم و به‌طور شهودی هر چه احساس خستگی بیشتری کنیم، قهوه غلیظ‌تر می‌شود.

نتایج این مطالعه مهم است و پیامد‌های سلامتی گسترده‌ای دارد، زیرا تاکنون اطلاعات محدودی در مورد آنچه قهوه صبحگاهی با بدن ما انجام می‌دهد، به‌ویژه برای کنترل متابولیک و قند خون خود داشته‌ایم.

به زبان ساده، بعد از یک شب خواب مختل شده، کنترل قند خون ما زمانی که هنگام صبح اولین چیزی که به بدن می‌رسانیم قهوه باشد، مختل می‌شود.

اگر احساس می‌کنیم که هنوز به قهوه صبحگاهی نیاز داریم، ممکن است این مورد را با اول غذا خوردن و سپس نوشیدن قهوه بهبود ببخشیم. دانستن این موضوع می‌تواند مزایای سلامتی مهمی برای همه ما داشته باشد.

برچسب ها: قهوه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر