کد خبر: ۳۸۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷

کنعانی: خونِ شهدای بی‌گناه غزه، صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت

سخنگوی وزارت خارجه گفت: خونِ شیرخوارگان، کودکان، زنان و سایر شهدایی که بی‌هیچ گناه و عذری با تحمل گرسنگی و تشنگی، در نبود دارو و درمان و در مقابل سکوت دنیای زر و زور در خون خود غلطیدند، در کنار نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن، پیکره آمیخته با ظلم و جنایت صهیونیستها را فرو خواهد ریخت‌.
کنعانی: خونِ شهدای بی‌گناه غزه، صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت

مخاطب ۲۴- ناصر کنعانی در یادداشتی با عنوان «غزه؛ یکصد و هشتاد روز جنایت بی وقفه علیه بشریت» در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: با نگاهی حتی گذرا به جنایات هفتاد و چند ساله رژیم نامشروع صهیونیستی که بی‌هیچ شائبه‌ای در سایه حمایت‌ها و پشتیبانی‌های همه جانبه رژیم‌های مدعی آمریکا و انگلیس در طی این سال‌ها صورت گرفته است، عیان می‌شود که رفتار‌های غیرانسانی و حذف خونین ساکنین سرزمین‌های اشغال شده، همواره بخشی از سیاست عملی این هویت تروریستی بوده است.

پدیدآورندگان این هویت جعلی و تروریستی در قلب منطقه غرب آسیا، در عمل اجازه دادند که رژیم صهیونیستی از چنان درندگی و سبوعیتی برخوردار باشد که دیگران حتی جرأت نزدیک شدن و یا خیال تهدید و آزار آن را نداشته باشند. بر همین اساس، آنچه موجبات تداوم اشغالگری صهیونیست‌ها در این سال‌ها را فراهم نموده، اتخاذ استراتژی داعش گونه و انتشار وحشت و رعب در میان کشور‌های منطقه و اعمال خشونت در بالاترین و غیراخلاقی‌ترین سطح آن نسبت به مردم بیگناه محصور در سرزمین‌های اشغالی بوده است. با این وجود، آنچه در ۶ ماه اخیر در باریکه خونین غزه رخ داده است، نمایه‌ای جدید و نفرت‌انگیز از عمق وحشیگری و درندگی این رژیم جعلی را در برابر دیدگان جهانیان قرار داده است.

بیشتر بخوانید

حجم اقدامات غیرانسانی و ضد بشری صورت گرفته در جنگ نابرابر غزه، رکوردی جدید در تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی به ثبت رسانده و محدوده‌ای بسیار فراتر از تمامی خطوط قرمز و محدودیت‌های بین‌المللی ترسیم شده در جنگ‌ها و الزامات قانونی و اخلاقی و انسانی ناظر بر سرزمین‌های اشغال شده در جنگ و همچنین حقوق متصور برای غیرنظامیان را درنوردیده است.

رژیم جعلی اسرائیل طی ۶ ماه جنگ جاری علیه باریکه غزه، تحت حمایت دولت‌های آمریکا و انگلیس، به صورت هدفمند، غیر قابل باور و زننده ای، تمامی آنچه به عنوان حقوق بشر و ارزش‌های انسانی و اخلاقی از آن مستفاد می‌گردد را عملا به سُخره گرفته است. در کلکسیون هولناک جنایات صهیونیست‌ها طی ۶ ماه اخیر، از هدف قرار دادن و کشتار فجیع بیش از ۹ هزار مادر و ۱۴ هزار کودک تا ایجاد قحطی ساختگی و تهدید غیر انسانی بیش از یک و نیم میلیون آواره از طریق محدودیت‌های غذایی و دارویی وجود دارد. آنچه درد و غم حاصل از این حجم از جنایات را دو چندان می‌کند آن است که همه این جنایات غیر انسانی و فجیع، در عصر توسعه ارتباطات و به طور روزمره و لحظه به لحظه در مقابل دیدگان جهانیان، دولتها، سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی از جمله شورای امنیت و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد صورت می‌پذیرد. طی این ۶ ماه نفسگیر و اندوهبارِ مملو از خشونت و جنایت علیه بشریت، علی رغم فشار افکار عمومی در سراسر دنیا که خواهان محکوم کردن و قطع فوری جنایات رژیم اسرائیل بوده‌اند، نهاد‌ها و مجامع مسئول بین‌المللی در نهایت استیصال و درماندگی، موفق به اعمال سطح نازلی از مسئولیت‌های بین‌المللی خود از جمله توقف فوری جنگ علیه شهروندان غزه، رسیدگی به وضعیت مجروحین، ارسال دارو و غذای کافی برای آوارگان و همچنین یافتن اجساد شهدای بجا مانده در زیر آوار ویرانه‌های منازل، مدارس، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌های ویران شده نشده اند، بگونه‌ای که همچنان اجساد بیش از هفت هزار قربانی بدست نیامده است! گویی حامیان صهیونیست‌ها به این باور غلط رسیده‌اند که هرچه حجم جنایت‌ها بیشتر، عمق آن دهشتناک‌تر و گسترش آن عیان‌تر باشد، زمینه‌های امتداد حیات این ساختار جعلی بیشتر فراهم خواهد گردید! پدید آورندگان و حامیان رژیم جعلی صهیونیستی و دولت‌ها و نهاد‌هایی که تنها نظاره‌گر گسترش حجم ویرانی و افزایش تعداد شهدای فلسطینی در این نسل‌کُشی آشکار بوده‌اند، باید بدانند که برخلاف محاسبات و میل آنان، پایان این جنگ نابرابر و خونین، آغاز فروپاشی ساختار نامشروعی است که عناصر بقای آن را خشونت و کشتار از یکسو و حمایت‌های سیاسی، مالی، نظامی و بین‌المللی تعدادی دولت مدعی و فریبکار غربی از سوی دیگر تشکیل داده است.

خونِ شیرخوارگان، کودکان، زنان و سایر شهدایی که بی‌هیچ گناه و عذری با تحمل گرسنگی و تشنگی، در نبود دارو و درمان و در مقابل سکوت دنیای زر و زور در خون خود غلطیدند، در کنار نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن، پیکره آمیخته با ظلم و جنایت صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا فاش کرد که احمدی‌نژاد پیش از شهرداری تهران در سال ۱۳۸۲ خود را رئیس‌جمهور آینده می‌دانست و رفتاری تندخو داشت.
نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد
ملانیا ترامپ در نامه‌ای به پوتین، خواستار حفاظت از کودکان و نسل‌های آینده شد و از او خواست با امضای صلح، جهانی امن‌تر بسازد. این نامه پیش از دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تحویل شد.
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر