کد خبر: ۳۸۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷

کنعانی: خونِ شهدای بی‌گناه غزه، صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت

سخنگوی وزارت خارجه گفت: خونِ شیرخوارگان، کودکان، زنان و سایر شهدایی که بی‌هیچ گناه و عذری با تحمل گرسنگی و تشنگی، در نبود دارو و درمان و در مقابل سکوت دنیای زر و زور در خون خود غلطیدند، در کنار نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن، پیکره آمیخته با ظلم و جنایت صهیونیستها را فرو خواهد ریخت‌.
کنعانی: خونِ شهدای بی‌گناه غزه، صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت

مخاطب ۲۴- ناصر کنعانی در یادداشتی با عنوان «غزه؛ یکصد و هشتاد روز جنایت بی وقفه علیه بشریت» در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: با نگاهی حتی گذرا به جنایات هفتاد و چند ساله رژیم نامشروع صهیونیستی که بی‌هیچ شائبه‌ای در سایه حمایت‌ها و پشتیبانی‌های همه جانبه رژیم‌های مدعی آمریکا و انگلیس در طی این سال‌ها صورت گرفته است، عیان می‌شود که رفتار‌های غیرانسانی و حذف خونین ساکنین سرزمین‌های اشغال شده، همواره بخشی از سیاست عملی این هویت تروریستی بوده است.

پدیدآورندگان این هویت جعلی و تروریستی در قلب منطقه غرب آسیا، در عمل اجازه دادند که رژیم صهیونیستی از چنان درندگی و سبوعیتی برخوردار باشد که دیگران حتی جرأت نزدیک شدن و یا خیال تهدید و آزار آن را نداشته باشند. بر همین اساس، آنچه موجبات تداوم اشغالگری صهیونیست‌ها در این سال‌ها را فراهم نموده، اتخاذ استراتژی داعش گونه و انتشار وحشت و رعب در میان کشور‌های منطقه و اعمال خشونت در بالاترین و غیراخلاقی‌ترین سطح آن نسبت به مردم بیگناه محصور در سرزمین‌های اشغالی بوده است. با این وجود، آنچه در ۶ ماه اخیر در باریکه خونین غزه رخ داده است، نمایه‌ای جدید و نفرت‌انگیز از عمق وحشیگری و درندگی این رژیم جعلی را در برابر دیدگان جهانیان قرار داده است.

بیشتر بخوانید

حجم اقدامات غیرانسانی و ضد بشری صورت گرفته در جنگ نابرابر غزه، رکوردی جدید در تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی به ثبت رسانده و محدوده‌ای بسیار فراتر از تمامی خطوط قرمز و محدودیت‌های بین‌المللی ترسیم شده در جنگ‌ها و الزامات قانونی و اخلاقی و انسانی ناظر بر سرزمین‌های اشغال شده در جنگ و همچنین حقوق متصور برای غیرنظامیان را درنوردیده است.

رژیم جعلی اسرائیل طی ۶ ماه جنگ جاری علیه باریکه غزه، تحت حمایت دولت‌های آمریکا و انگلیس، به صورت هدفمند، غیر قابل باور و زننده ای، تمامی آنچه به عنوان حقوق بشر و ارزش‌های انسانی و اخلاقی از آن مستفاد می‌گردد را عملا به سُخره گرفته است. در کلکسیون هولناک جنایات صهیونیست‌ها طی ۶ ماه اخیر، از هدف قرار دادن و کشتار فجیع بیش از ۹ هزار مادر و ۱۴ هزار کودک تا ایجاد قحطی ساختگی و تهدید غیر انسانی بیش از یک و نیم میلیون آواره از طریق محدودیت‌های غذایی و دارویی وجود دارد. آنچه درد و غم حاصل از این حجم از جنایات را دو چندان می‌کند آن است که همه این جنایات غیر انسانی و فجیع، در عصر توسعه ارتباطات و به طور روزمره و لحظه به لحظه در مقابل دیدگان جهانیان، دولتها، سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی از جمله شورای امنیت و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد صورت می‌پذیرد. طی این ۶ ماه نفسگیر و اندوهبارِ مملو از خشونت و جنایت علیه بشریت، علی رغم فشار افکار عمومی در سراسر دنیا که خواهان محکوم کردن و قطع فوری جنایات رژیم اسرائیل بوده‌اند، نهاد‌ها و مجامع مسئول بین‌المللی در نهایت استیصال و درماندگی، موفق به اعمال سطح نازلی از مسئولیت‌های بین‌المللی خود از جمله توقف فوری جنگ علیه شهروندان غزه، رسیدگی به وضعیت مجروحین، ارسال دارو و غذای کافی برای آوارگان و همچنین یافتن اجساد شهدای بجا مانده در زیر آوار ویرانه‌های منازل، مدارس، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌های ویران شده نشده اند، بگونه‌ای که همچنان اجساد بیش از هفت هزار قربانی بدست نیامده است! گویی حامیان صهیونیست‌ها به این باور غلط رسیده‌اند که هرچه حجم جنایت‌ها بیشتر، عمق آن دهشتناک‌تر و گسترش آن عیان‌تر باشد، زمینه‌های امتداد حیات این ساختار جعلی بیشتر فراهم خواهد گردید! پدید آورندگان و حامیان رژیم جعلی صهیونیستی و دولت‌ها و نهاد‌هایی که تنها نظاره‌گر گسترش حجم ویرانی و افزایش تعداد شهدای فلسطینی در این نسل‌کُشی آشکار بوده‌اند، باید بدانند که برخلاف محاسبات و میل آنان، پایان این جنگ نابرابر و خونین، آغاز فروپاشی ساختار نامشروعی است که عناصر بقای آن را خشونت و کشتار از یکسو و حمایت‌های سیاسی، مالی، نظامی و بین‌المللی تعدادی دولت مدعی و فریبکار غربی از سوی دیگر تشکیل داده است.

خونِ شیرخوارگان، کودکان، زنان و سایر شهدایی که بی‌هیچ گناه و عذری با تحمل گرسنگی و تشنگی، در نبود دارو و درمان و در مقابل سکوت دنیای زر و زور در خون خود غلطیدند، در کنار نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن، پیکره آمیخته با ظلم و جنایت صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر