کد خبر: ۳۸۲۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰

جان کربی: در حمله به کنسولگری ایران هیچ نقشی نداشتیم

مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید با تاکید بر اینکه آمریکا در حمله رژیم اسراییل به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه هیچ نقشی نداشته است، گفت واشنگتن از حمله این رژیم به یک خیریه آمریکایی در نوار غزه خشمگین است.
جان کربی: در حمله به کنسولگری ایران هیچ نقشی نداشتیم

مخاطب۲۴- «جان کربی» مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید گفت: «ما هیچ نقشی در حمله به دمشق نداشتیم. ما به‌هیچ‌وجه ممکن در آن دخیل نبودیم.» او همچنین اظهار کرد که ایالات متحده پیش‌بینی روشنی از واکنش احتمالی ایران به این حمله ندارد.

رژیم صهیونیستی روز دوشنبه ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق را مورد حمله هوایی قرار داد. بر اثر این حمله ۱۳ تن از جمله سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا زاهدی» و سردار سرتیپ پاسدار «محمدهادی حاجی رحیمی» به شهادت رسیدند.

علاوه بر این، کربی اظهار کرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از تهدید نظامی بالقوه در نوار غزه باخبر بوده و نیرو‌های ایالات متحده را در نوار غزه مستقر نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید

این مقام آمریکایی در یک نشست خبری گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که غزه یک منطقه جنگی است. اولویت اصلی رئیس‌جمهور حفاظت از نیرو‌ها و رهبران نظامی ما خواهد بود و آن‌ها وارد غزه نخواهند شد.»

بااین‌حال، کربی تصریح کرد که نیرو‌های آمریکا در نزدیکی ساحل غزه مستقر شده‌اند تا ارسال کمک‌های بشردوستانه را به این باریکه تسهیل کنند.

کربی در ادامه با اذعان به خطراتی که در نوار غزه در جریان است، اعلام کرد یکی از کارکنان یک خیریه آمریکایی که امروز در نوار غزه هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت، شهروند آمریکایی دو تابعیتی بوده است.

رژیم صهیونیستی یک سازمان خیریه آمریکایی به نام «آشپزخانه مرکزی جهانی» را در نوار غزه هدف قرار داد که به کشته‌شدن هفت‌تن از ملیت‌های مختلف منجر شد.

این سازمان که از هفتم اکتبر تا امروز، وظیفه امدادرسانی و تحویل کمک‌های بشردوستانه در نواز غزه را برعهده داشت، فعالیت‌های خود در این باریکه را به حالت تعلیق درآورده است.

کربی در این نشست خبری با طرح این ادعا که واشنگتن از کشته‌شدن غیرنظامیان در حمله رژیم صهیونیستی خشمگین شده، گفت: «تایید می‌کنم که یکی از (کشته‌شدگان) شهروند دو تابعیتی آمریکا بوده؛ اما نتوانستم درباره ملیت تمامی کشته‌شدگان با مقامات مربوطه گفتگو کنم. همچنین تا آنجا که من مطلع هستم، احتمال دارد تعداد تلفات افزایش یابد.»

برچسب ها: جان کربی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر