کد خبر: ۳۸۲۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰

جان کربی: در حمله به کنسولگری ایران هیچ نقشی نداشتیم

مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید با تاکید بر اینکه آمریکا در حمله رژیم اسراییل به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه هیچ نقشی نداشته است، گفت واشنگتن از حمله این رژیم به یک خیریه آمریکایی در نوار غزه خشمگین است.
جان کربی: در حمله به کنسولگری ایران هیچ نقشی نداشتیم

مخاطب۲۴- «جان کربی» مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید گفت: «ما هیچ نقشی در حمله به دمشق نداشتیم. ما به‌هیچ‌وجه ممکن در آن دخیل نبودیم.» او همچنین اظهار کرد که ایالات متحده پیش‌بینی روشنی از واکنش احتمالی ایران به این حمله ندارد.

رژیم صهیونیستی روز دوشنبه ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق را مورد حمله هوایی قرار داد. بر اثر این حمله ۱۳ تن از جمله سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا زاهدی» و سردار سرتیپ پاسدار «محمدهادی حاجی رحیمی» به شهادت رسیدند.

علاوه بر این، کربی اظهار کرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از تهدید نظامی بالقوه در نوار غزه باخبر بوده و نیرو‌های ایالات متحده را در نوار غزه مستقر نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید

این مقام آمریکایی در یک نشست خبری گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که غزه یک منطقه جنگی است. اولویت اصلی رئیس‌جمهور حفاظت از نیرو‌ها و رهبران نظامی ما خواهد بود و آن‌ها وارد غزه نخواهند شد.»

بااین‌حال، کربی تصریح کرد که نیرو‌های آمریکا در نزدیکی ساحل غزه مستقر شده‌اند تا ارسال کمک‌های بشردوستانه را به این باریکه تسهیل کنند.

کربی در ادامه با اذعان به خطراتی که در نوار غزه در جریان است، اعلام کرد یکی از کارکنان یک خیریه آمریکایی که امروز در نوار غزه هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت، شهروند آمریکایی دو تابعیتی بوده است.

رژیم صهیونیستی یک سازمان خیریه آمریکایی به نام «آشپزخانه مرکزی جهانی» را در نوار غزه هدف قرار داد که به کشته‌شدن هفت‌تن از ملیت‌های مختلف منجر شد.

این سازمان که از هفتم اکتبر تا امروز، وظیفه امدادرسانی و تحویل کمک‌های بشردوستانه در نواز غزه را برعهده داشت، فعالیت‌های خود در این باریکه را به حالت تعلیق درآورده است.

کربی در این نشست خبری با طرح این ادعا که واشنگتن از کشته‌شدن غیرنظامیان در حمله رژیم صهیونیستی خشمگین شده، گفت: «تایید می‌کنم که یکی از (کشته‌شدگان) شهروند دو تابعیتی آمریکا بوده؛ اما نتوانستم درباره ملیت تمامی کشته‌شدگان با مقامات مربوطه گفتگو کنم. همچنین تا آنجا که من مطلع هستم، احتمال دارد تعداد تلفات افزایش یابد.»

برچسب ها: جان کربی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد
وزیر دفاع، جنگ اخیر ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را سبب مشخص شدن نقشه راه صنعت دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: از پژوهش و نوآوری برای فناوری‌های جدید علیه دشمن بهره می‌بریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.
طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم
طرح اسرائیل بزرگ مفهومی تاریخی و سیاسی است که از دل صهیونیسم زاده شد و با اهداف ایدئولوژیک، ژئوپلیتیکی، امنیتی و اقتصادی، همچنان سایه‌ای سنگین بر خاورمیانه دارد.
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
صفحه خبر بالای تصاویر