کد خبر: ۳۱۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۸

آمریکا رسما ایران را تهدید کرد

جان کربی در اظهاراتی تهدید آمیز اعلام کرد:به حملات علیه نیرو‌های آمریکایی به شکل مناسب پاسخ خواهیم داد.
آمریکا رسما ایران را تهدید کرد

مخاطب 24- جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی درباره احتمال ادامه حملات به مواضع آمریکا در منطقه ‌و چگونگی پاسخ آمریکا به این حملات گفت: ما در گذشته به تهدیدات علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه با قدرت پاسخ دادیم. نیروهای ما در خلیج فارس و خلیج عدن حضور دارند و به شکل مناسب پاسخ خواهیم داد.

پیش از این، یک مقام نظامی آمریکا به خبرنگاران اعلام کرده بود تعداد حملات به نیروهای آمریکایی در منطقه از روز ۱۷ اکتبر تاکنون به ۷۳ حمله شامل ۳۶ حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و ۳۷ حمله در سوریه رسیده است.

جو بایدن رئیس جمهور امریکا نیز در نامه‌ای به روسای مجالس نمایندگان و سنا گفته بود: در واکنش به حمله‌های شبه‌نظامیان وابسته به سپاه پاسداران به نیروهای آمریکا در عراق و سوریه، به نیروهای ایالات‌ متحده دستور داده تاسیسات سپاه و گروه‌های وابسته به آن را در عراق و سوریه هدف حمله قرار دهند.

در این نامه ادعا شده بود: حملات آمریکا به مواضع سپاه و گروه‌های وابسته به آن در عراق و سوریه طبق قوانین بین‌المللی و ماده ۵۱ منشور ملل متحد، با پرهیز از تلفات غیرنظامی و با هدف محدود کردن تنش‌ها و دفاع از شهروندان آمریکا انجام شد.

تام کاتن سناتور جمهوریخواه تندرو ایالت آرکانزاس در گفتگو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفته است: در دوران ریاست جمهوری بایدن، ایران و نیروهای نیابتی آن تقریبا ۱۵۰ حمله علیه نیروهای آمریکایی در خاورمیانه انجام داده‌اند که دستکم ۶۶ مورد از این حملات بعد از ۱۷ اکتبر و آغاز جنگ اسرائیل با حماس رخ داده است.


بیشتر بخوانید


این سناتور ضد ایرانی آمریکایی افزوده است: ما دفعات محدودی به این حملات پاسخ داده‌ایم آن هم زمانی بوده که نیروهای نیابتی ایران در عراق و سوریه، در مقرهای خود نبوده‌اند. راه توقف حملات نیابتی‌های ایران به مواضع آمریکا، ترس و تردید و محتاط بودن در پاسخ نیست، بلکه راه آن، اقدام انتقام‌جویانه گسترده است تا مشخص شود که حملات علیه آمریکایی‌ها تحمل نخواهد شد.

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه)  هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. مقاومت اسلامی عراق به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی که نوار غزه را بمباران می کرد و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بود که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهد داد.

 

منبع: دنیای اقتصاد

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر