کد خبر: ۳۸۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵

آخرین وضعیت تاتر فجر

یکی از اعضای هیئت انتخاب بخش خیابانی چهلمین جشنواره تئاتر فجر از وضعیت آثار این جشنواره سخن گفت.
آخرین وضعیت تاتر فجر

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب 24 به نقل از فارس ، میلاد مولوی عضو هیئت انتخاب آثار بخش خیابانی چهلمین جشنواره تئاتر فجر در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، درباره کیفیت و ویژگی نمایش‌های این بخش گفت: متأسفانه این دوره از جشنواره به نسبت دوره‌های قبل، شاهد آثار ضعیف‌تری بودیم که بخشی از آن به دلیل شرایط کرونایی است که باعث شده بود هنرمندان نتوانند جای تمرین درستی دسترسی داشته باشند و دچار دغدغه‌های سلامتی باشند و بعضی از دوستان هنرمند کار‌هایی تکراری ارائه کرده بودند؛ اما در این میان آثاری را هم دیدیم که دست مریزاد داشت و مشخص بود کار زیادی روی آن‌ها شده است.

آخرین وضعیت تاتر فجر



مولوی با تأکید بر اینکه از برخی هنرمندان سرشناس و به‌نام خیابانی، انتظار بیشتری می‌رفت، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره، کار‌هایی را از برخی هنرمندان مطرح و باسابقه دیدیم که در حد و اندازه خود آن هنرمندان نبود؛ اما چون باید به همان یک اثر امتیاز می‌دادیم طبیعتاً نباید سابقه درخشان آن هنرمند را لحاظ می‌کردیم. ولی متأسفانه آن اثر در خور جشنواره فجر و سابقه و شخصیت هنری این هنرمندان نبود.


این کارگردان تئاتر با اشاره به پیش‌بینی خود از کیفیت برگزاری چهلمین جشنواره تئاتر فجر، خاطرنشان کرد: پارسال درگیرودار برپایی آنلاین یا حضوری جشنواره بودیم و طبیعتاً با نواقصی روبه‌رو شدیم؛ اما امسال چون تجربه پارسال را داریم، با زحماتی که دوستان دبیرخانه کشیده‌اند، نواقص سال گذشته رفع شده و حتماً و قطعاً نسبت به سال گذشته رویدادی باکیفیت‌تر خواهیم داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه «امید من برای بچه‌های تئاتر خیابانی این است که روزی در ایران نباشد که بدون تئاتر خیابانی بگذرد» گفت:‌امیدوارم مدام بچه‌ها تمرین و اجرا داشته باشند و مدام درگیر کار تئاتر خیابانی باشند و کمتر پیش بیاید که کسی بیکار مانده باشد. ‌امیدوارم این اتفاق بیفتد و اجرا‌های عمومی به خوبی ادامه پیدا کند.

عضو هیئت انتخاب آثار بخش خیابانی چهلمین جشنواره تئاتر فجر بیان کرد: توصیه من به هنرمندان جوان تئاتر خیابانی این است، مطالعه، مطالعه و مطالعه. اینکه هم کار‌های هم‌دیگر و آثار خارجی را ببینند و هم در شاخه کاری و گونه تئاتری خودشان مطالعه کنند. در این صورت قطعاً کار‌هایشان بهتر خواهد شد و آثارشان بی‌چون و چرا تمام جایزه‌ها را درو می‌کند و در عرصه‌های بین‌المللی هم می‌تواند بدرخشد و دیده شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر