کد خبر: ۳۸۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲

قیمت خودرو‌های دست دوم در عراق باورکردنی نیست!

در این مطلب، نگاهی اجمالی به قیمت باورنکردنی و قابل تأمل برخی از خودرو‌های دست دوم و پرطرفدار در کشور عراق می‌اندازیم.
قیمت خودرو‌های دست دوم در عراق باورکردنی نیست!

مخاطب۲۴- با نگاهی به وضعیت فعلی بازار خودرو در کشور و قیمت‌های نجومی برند‌های مطرح با مدل قدیمی و کارکرد بالا، بد نیست تا نگاهی به قیمت خودرو‌های دست دوم در کشور‌های اطراف نیز بیندازیم. عمده علل تفاوت قیمت خودرو در ایران به نسبت سایر کشور‌ها مربوط به مسائل مالیاتی و تعرفه‌های گمرکی است و در کنار آن قیمت بنزین بهانه‌ای دیگر برای افزایش قیمت خودرو در طول این سال‌ها بوده است. اما شاید یکی از دلایل مهم قیمت نجومی خودرو‌های خارجی در ایران واردات ناهماهنگ و انحصار چندین شرکت خودروساز داخلی نیز باشد.

بیشتر بخوانید


قیمت خودرو‌های دست دوم در عراق چقدر است؟

در ادامه لیست قیمت ۱۰ خودرو پرطرفدار کشور عراق را بر حسب کارکرد و مدل مشاهده نمایید:

مدل خودرو کارکرد (کیلومتر) قیمت در عراق قیمت (بر حسب تومان)
هیوندای النترا 2023 30 هزار 18 هزار دلار 1 میلیارد تومان
رنج روور اسپرت 2023 26 هزار 82 هزار دلار 4 میلیارد و 600 میلیون تومان
کیا استینگر 2023 23 هزار 26 هزار و 500 دلار 1 میلیارد و 500 میلیون تومان
نیسان سنترا 2022 15 هزار 20 هزار دلار 1 میلیارد و 100 میلیون تومان
فولکس واگن اطلس 2022 19 هزار 37 هزار دلار 2 میلیارد و 100 میلیون تومان
داج چلنجر 2022 14 هزار 24 هزار و 500 دلار 1 میلیارد و 300 میلیون تومان
کیا اپتیما 2020 58 هزار 14 هزار و 500 دلار 826 میلیون تومان
هیوندای توسان 2020 60 هزار 22 هزار و 800 دلار 1 میلیارد و 200 میلیون تومان
تویوتا فورچونر 2020 64 هزار 31 هزار و 500 دلار 1 میلیارد و 700 میلیون تومان
نیسان سانی 2018 196 هزار 9 هزار دلار 513 میلیون تومان
 
برچسب ها: خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر