کد خبر: ۳۷۹۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱

دولت به کارگران مشاغل سخت و زیان‌آور بیشتر توجه کند

یک فعال کارگری گفت: کارگرانی که در مشاغل سخت و زیان‌آور مشغول به کار هستند بعد از چند سال به انواع بیماری‌های روحی، تنفسی و قلبی دچار می‌شوند و دولت باید توجه ویژه‌ای به قشر بکند.
دولت به کارگران مشاغل سخت و زیان‌آور بیشتر توجه کند

مخاطب ۲۴- رسول گرگیج گفت: مشاغل سخت و زیان آور به شغل‌های کار مستمر بر روی خطوط و پست‌های انتقال برق با فشار ۶۳ کیلو وات، حمل و دفن زباله شهری، تخلیه و حمل مواد مذاب از کوره، کار در معادن، کار مستمر با اشعه‌های زیان‌آور مانند رادیو اکتیو و… گفته می‌شود.

وی ادامه داد: کارگرانی که در این مشاغل سخت و زیان‌آور مشغول به کار هستند بعد از چند سال به انواع بیماری‌های روحی، تنفسی و قلبی دچار می‌شوند و حتی مواردی فوت می‌شوند که ما انتظار داریم دولت باید توجه ویژه‌ای به قشر بکند.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: کارگرانی که ۲۰ سال در شغل سخت مشغول به کار بوده‌اند دیگر فرسوده شده‌اند و موقع بازنشستگی آن‌ها فرارسیده است. دولت باید همه این افراد با ۲۰ سال کار بازنشسته کند.

وی بیان کرد: متاسفانه بعضی وقت‌ها کارگرانی که در کارگاه‌هایی که مشاغل آن سخت و زیان‌آور مشغول به کارند کارفرمایان برای فرار از پرداخت دیون خود ۴ درصد سهم حق بیمه سخت و زیان‌آور است، از ارسال عنوان شغلیِ صحیح کارگران به سازمان تأمین اجتماعی امتناع می‌کنند.

وی یادآور شد: دولت باید برای تخلف کارفرمایان که این گونه اقدماتی انجام می‌دهند که به ضرر کارگر است، ورود جدی داشته باشند. کارگری که سال‌ها کار سخت و زیان‌آور کرده آسیب‌های جدی به بدنش وارد شده است و دیگر توان کار سابق را ندارد، باید زودتر از دیگر کارگران بازنشسته شود.

وی اظهارکرد: از وزیر کار و از مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور درخواست داریم قوانین وضع شود که حق کارگران ضایع نشود. جامعه کارگری در طول ۴۵ سال عمر انقلاب اسلامی، همیشه در همه صحنه‌ها حضور فعال داشته‌است.

برچسب ها: معدن
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.