کد خبر: ۳۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷

در انتخابات کدملی‌ها در اختیار کسانی قرار داشت و می‌توانسته‌اند با آن رای بدهند؟

فعال سیاسی اصولگرا گفت: کدملی شهروندان در اختیار کسانی قرار داشته و می‌توانسته اند با آن رای بدهند و عملا سلامت انتخابات را مخدوش کنند. ایجاد سامانه‌ای که شهروندان بتوانند با واردکردن کدملی، از رای دادن یا ندادن مطلع شوند کار بسیار ساده‌ای بود و هنوز هم می‌توان این کار را کرد.
در انتخابات کدملی‌ها در اختیار کسانی قرار داشت و می‌توانسته‌اند با آن رای بدهند؟

مخاطب ۲۴- محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود یادداشتی تحت عنوان "دو شبهه انتخاباتی که وزیرکشور دوست ندارد برطرف کند"، نوشت.

در یادداشت مهاجری آمده است:

انتخابات مجلس دوازدهم بسیار پرحاشیه بود؛ حاشیه‌هایی که از جمعیت شرکت کننده در انتخابات پررنگ‌تر می‌نمود.

از قانون جنجالی مجلس برای دومرحله‌ای کردن ثبت نام، ردصلاحیت چهره‌های شاخص، سکوت طولانی و کاملا مشکوک رئیسی برای دعوت مردم پای صندوق رای، دعوا‌های مجلس و وزارت کشور بر سر عزل معاون سیاسی این وزارتخانه، تلاش‌های گسترده برای ازبین بردن انگیزه حضور احزاب و شخصیت‌های موثر و... بخشی از این حاشیه هاست.

با این همه دو اقدام که می‌توانست انتخابات را شفاف‌تر کند و به نقطه سیاه در کارنامه وزیرکشور تبدیل نشود، از طرف وی ناشنیده گرفته شد و به همین دلیل نام او را در زمره برگزارکنندگان "انتخابات شبهه دار" ثبت کرد.

نخست، اعلام نکردن آرای خوانده‌شده به تفکیک هر صندوق. این کار نه هزینه گزافی دارد و نه به لحاظ عملیاتی کاری سخت است. اما مزیت بزرگش شفاف شدن انتخابات است.

دوم که بسیار مهمتر است، اخذ رای با کارت ملی - بدون ارائه شناسنامه - بود. شایعات متواتری وجود دارد که افرادی به قصد رای دادن به شعبه مراجعه کرده‌اند و به آن‌ها گفته شده که رای داده اید! معنایش این است که کدملی شهروندان در اختیار کسانی قرار داشته و می‌توانسته اند با آن رای بدهند و عملا سلامت انتخابات را مخدوش کنند. ایجاد سامانه‌ای که شهروندان بتوانند با واردکردن کدملی، از رای دادن یا ندادن مطلع شوند کار بسیار ساده‌ای بود و هنوز هم می‌توان این کار را کرد. اما ظاهرا وزیرمحترم کشور گوش‌شان سنگین است و شیهه‌ها و شایعه‌ها را به کفش شان حساب نمی‌کنند.

برچسب ها: محمد مهاجری
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت