کد خبر: ۵۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸

مردم تا کی باید صبر کنند؟

توصیه به صبر، البته چیز خوبی است، اما مگر مردم جز صبر، کار دیگری هم می‌توانند بکنند؟ دلار گران می‌شود صبر می‌کنند؛ قیمت نان و لبنیات جهش می‌کند صبر می‌کنند؛ در کل شبانه روز سرعت لاک پشتی اینترنت آزارشان می‌دهد صبر می‌کنند؛ استاندار پایداریچی منصوب می‌شود صبر می‌کنند. هر مشکل دیگری هم پیش می‌آید صبر می‌کنند. آنقدر صبر کرده اند که واژه "صبر" پیش آنها کم آورده است.
مردم تا کی باید صبر کنند؟

مخاطب۲۴- محمد مهاجری، فعال اصولگرا در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

خانم مهاجرانی سخنگوی محترم دولت در برابر پرسش‌های مختلف از جمله فیلترینگ، تورم، انتصابات، اجرای قانون حجاب و... یک نسخه ثابت دارد: صبرکنید، زود قضاوت نکنید، منتظر عملکرد‌ها باشید و...

بیشتر بخوانید

توصیه به صبر، البته چیز خوبی است، اما مگر مردم جز صبر، کار دیگری هم می‌توانند بکنند؟ دلار گران می‌شود صبر می‌کنند؛ قیمت نان و لبنیات جهش می‌کند صبر می‌کنند؛ در کل شبانه روز سرعت لاک پشتی اینترنت آزارشان می‌دهد صبر می‌کنند؛ استاندار پایداریچی منصوب می‌شود صبر می‌کنند. هر مشکل دیگری هم پیش می‌آید صبر می‌کنند. آنقدر صبر کرده اند که واژه "صبر" پیش آنها کم آورده است.

اما توصیه به صبر، وظیفه سخنگوی دولت نیست. این توصیه، بی تعارف یعنی ماله کشی. اگر برای پرسش‌های جامعه جواب به دردخور ندارید، پشت میز سخنگویی نایستید. اگر هم ایستادید بگویید در باره فلان سوال و بهمان موضوع حرفی ندارم.

مثلا اگر می‌پرسند رفع فیلترینگ چه شد؟ جواب بدهید این کار وظیفه شورایعالی فضای مجازی است و اعضای این شورا با وجود خواسته حدود ۷۰ درصدی مردم برای برداشتن فیلتر، کک شان نمی‌گزد، پس بروید دلیلش را از خود شورا بپرسید؛ و اگر به شما گفتند "مگر آقای پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی نمی‌دانستند که رفع فیلتر، در اختیار او نیست؟ " بگویید من خبر ندارم. همین.

یا اگر در باره انتصابات می‌پرسند بگویید سیاست کوچه پس کوچه‌هایی دارد که مردم را به آنها راهی نیست. یک جایی با یک جایی زد و بند کرده اند و از این فرایند یک استاندار پایداریچی مثلا برای اصفهان درآمده.

لاپوشانی نکنید، چون بعدا به زحمت می‌افتید. وقتی شفاف حرف بزنید هم خودتان را نجات می‌دهید، هم رئیس جمهور را. مخاطب نیز قانع می‌شود و انتظاراتش را برای آینده تقلیل می‌دهد.

در مورد بعضی چیز‌ها هم خودتان را به کوچه علی چپ بزنید. یادم نمی‌رود وقتی در دولت قبل به سرعت اینترنت اعتراض کردم، یکی از مسئولان وقت در تماس تلفنی که ادعا کرد از سوی وزیرمحترم قطع ارتباطات، مامور به آن شده صراحتا گفت سرعت اینترنت خیلی هم خوب است و تو نمی‌فهمی. اگر قبول نداری بیا با هم یک ماشین سوارشویم، همه نقاط شهر بگردیم و با دستگاهی که ما خودمان داریم، به تو اثبات کنیم که سرعت اینترنت خیلی هم خوب است. باور کنید از این جواب دندان شکن بلافاصله قانع شدم!

خانم سخنگو هم در برخی مواقع می‌تواند از همین روش استفاده کند. سخنگوی دولت قبل هم این کار را خوب بلد بود. نتیجه آن شیوه، البته این است که آن سخنگو حتی اسمش در یاد کسی نمانده، هر چند رسمش فراموش شدنی نیست!

برچسب ها: محمد مهاجری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.