کد خبر: ۳۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹

بدهی ۸۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران

شهردار تهران گفت: بالغ بر ۸۵ هزار میلیارد تومان میزان بدهی شهرداری تهران است.
بدهی ۸۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب 24 به نقل از  ایسنا، علیرضا زاکانی در حاشیه برگزاری چهل‌ویکمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز نخستین بودجه شهرداری تهران تقدیم شورای شهر تهران در دوره ششم شد و به هر حال شهر تهران یک نیاز‌هایی دارد که باید به آن‌ها توجه شود که این نیاز‌ها فوق‌العاده بالاست.

بدهی ۸۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران
وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری تهران دو ویژگی دارد، گفت: یکی ویژگی تعهدی است که ما نسبت به شورا و رقم ۵۶ هزار و ۸۶۹ میلیارد تومان داریم که این بودجه نسبت به بودجه اصلاح شده سال ۱۴۰۰ رشد ۵۱ درصدی را خواهد داشت.

 


وی تاکید کرد: نکته بعدی که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده این است که پروژه‌هایی در تهران است که ضرورت دارد، اما امکان اجرای آن وجود ندارد و به همین جهت شهرداری تهران بنا دارد از مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس در راستای سرمایه‌گذاری در خردادماه سال آینده هفته‌ای را تحت عنوان سرمایه‌گذاری در شهرداری تهران خواهیم داشت و این در حالی است که اجرای پروژه‌های بزرگ در پایتخت به ده‌ها هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که این ارقام را می‌توان از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی استفاده کرد.

زاکانی درباره کیف پول شهروندی و طرح ویژه شهرداری تهران در لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری گفت: بر اساس این طرح بنا داریم خانواده‌ها را شناسایی کنیم که این اتفاق از طریق اطلاعاتی که از طریق سایر دستگاه‌ها کسب می‌شود انجام می‌پذیرد.

وی افزود: به عنوان مثال ۲۰۰ هزار تومان به عنوان اعتبار اولیه در کیف پول شهروندی شارژ خواهد شد تا در راستای حفظ کرامت شهروندان این عزیزان بتوانند از خدمات شهری استفاده کنند. بانک ضامن این اعتبار خواهد بود و این طرحی است که در بسیاری از کشور‌های دنیا اجرا شده و تجربه خوبی است و این در حالی است که مبلغ ناچیزی از این اعتبار به شهرداری باز نخواهد گشت.

وی همچنین درباره آخرین میزان بدهی شهرداری تهران به بانک‌ها و پیمانکاران گفت: بالغ بر ۸۵ هزار میلیارد تومان میزان بدهی شهرداری تهران است که از این رقم، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان مربوط به بانک‌ها خواهد بود.

شهردار تهران در رابطه با ساختمان‌های ناایمن و گود‌های رها شده در پایتخت گفت: در این ارتباط نیز اقداماتی آغاز شده تا بتوانیم این گود‌ها را تعیین تکلیف کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر