کد خبر: ۳۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶

زاکانی: در این چهار ماه اتفاقات بزرگی را رقم زدم

شهردار تهران همچنین در خصوص مسائل ایمنی در شهر تهران نیز تصریح کرد: در این زمینه نیز شهرداری تهران به عنوان قائم مقام وزیر کشور به دنبال این است که از همه ظرفیت‌ها برای ایمنی تهران استفاده بکند و همه اینها را پای کار بیاورد.
زاکانی: در این چهار ماه اتفاقات بزرگی را رقم زدم

شهردار تهران گفت: متاسفانه مدیریت شهری که توسط دوره گذشته تحویل این دوره مدیریت شهری شده است، قابل دفاع نیست.


زاکانی: در این چهار ماه اتفاقات بزرگی را رقم زدم
به گزارش  سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تسنیم، «علیرضا زاکانی» در جریان چهلمین جلسه شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) خطاب به اعضای شورای شهر تهران درباره گزارش طرح رصد توسط کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اظهار کرد: کار خوب و اساسی صورت گرفته که با همه وجود از کمیسیون برنامه و بودجه و از سایر اعضای شورای شهر تهران قدردانی می‌کنم. وی افزود: حضور اعضای شورای شهر تهران و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در محلات و مناطق مختلف نشان از کار و تلاش این مدیریت شهری دارد؛ غیر از این هم انتظاری از مدیریت جهادی و انقلابی نیست

زاکانی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۱ نیز ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌هایی که در جلسه امروز مطرح شد، در نظر گرفته‌ایم و ان‌شاءالله در جلسه سه‌شنبه شورای شهر تهران و با ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری توضیحات لازم را مطرح خواهم کرد.

شهردار تهران با اشاره به اینکه گام بعدی در طرح‌ها نظارت بر اجرای کارهاست و شهرداری اقدامات خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: در مدت حضور خود طی ۴ ماه و ۱۰ روز گذشته در مسیری که شورا هم تأکید داشته است، اتفاقات بزرگی رقم خورده و یکی از موضوعاتی که در این دوره به آن توجه شده، اینکه کلمه «من»‌ها به «ما» تبدیل شده است و در واقع بزرگترین مشکلی که در دوره گذشته مدیریت شهری داشتند و نتوانستند موفقیتی را رقم بزنند همین موضوع بوده است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری که توسط دوره گذشته تحویل این دوره شده است قابل دفاع نیست، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شود این است که ما در حوزه هوای پاک مسئولیت داریم و در واقع شهرداری متولی هوای پاک است، اما این به آن معنا نیست که سایر دستگاه‌های مسئول وظیفه خود را انجام ندهند و این در حالی است که ۲۳ دستگاه در این بخش مسئول هستند و شهرداری محور قرار دارد و همه باید به وظیفه خود عمل کنند.

شهردار تهران همچنین در خصوص مسائل ایمنی در شهر تهران نیز تصریح کرد: در این زمینه نیز شهرداری تهران به عنوان قائم مقام وزیر کشور به دنبال این است که از همه ظرفیت‌ها برای ایمنی تهران استفاده بکند و همه این‌ها را پای کار بیاورد.

وی افزود: در حوزه سلامت نیز برنامه‌هایی در دستور کار داریم و جلسه‌ای نیز اخیراً برگزار شده و تمام رؤسای دانشگاه‌ها به همراه معاون وزیر بهداشت در این جلسه حاضر شدند تا بتوانیم ظرفیت خود را برای خدمت در حوزه سلامت ارائه کنیم.

زاکانی ادامه داد: در حوزه‌های اجتماعی نیز مقرر شده است شهرداری تهران به عنوان محور قرارگاه اجتماعی قرار بگیرد و امروزه هم همه پای کار قرار دارند که از آن جمله می‌توان به دادستانی، ناجا، ستاد مبارزه با مواد مخدر، استانداری، کمیته امداد، فرمانداری اشاره کرد و مهم‌ترین بحث این است که کلمه «ما» شکل گرفته است.

وی به طرح رصد اشاره کرد و گفت: این کار ارزشمندی است و ما هم در کنار «قرار خدمت» در مجموعه شهرداری در روز‌های پنجشنبه و همچنین نشست‌های مسئولان نواحی و مناطق از آن استفاده می‌کنیم و یک ظرفیت ویژه‌ای در مدیریت شهری خلق شده است.

شهردار تهران ادامه داد: ظرفیت‌های شهرداری محدود و نیاز‌های ما بیش از محدودیت است و تنها راه حل برای ارائه خدمات مطلوب، مدیریت جهادی و انقلابی است و به‌جز این مسیر نمی‌توان مسیر دیگری را دنبال کرد. همچنین پس از شناخت مسائل و موانع باید به درستی از منابع در اختیار استفاده کنیم.

 



زاکانی تصریح کرد: گام بعدی در حوزه مدیریت شهری این است که از ظرفیت مردم استفاده بکنیم و به موقع کار‌ها را به مردم واگذار کنیم و این مسیری است که شهرداری تهران ترسیم کرده است.

وی به برخی از اقدامات انجام شده از سوی شهرداری در چند ماه گذشته اشاره کرد و گفت: اجرای طرح نگهداشت و شناسایی ۳۵ هزار عارضه در محلات در بازه زمانی دو ماهه و رفع آن‌ها و همچنین شناسایی ۹۰۰ تیر برق با مشکلات عدیده در مناطق و جابه‌جایی ۲۰۰ تیر برق با همکاری وزارت نیرو با هماهنگی آن‌ها از اقداماتی است که صورت گرفته است.

شهردار تهران ادامه داد: همچنین در این مدت ماشین‌هایی که پارکینگ‌ها یا معابر محلی را اشغال کرده بودند شناسایی شدند که تعداد آن‌ها دو هزار و ۵۰۰ دستگاه بود که در ادامه در قالب طرح نگهداشت ۸۰۰ دستگاه جابه‌جا شدند.

زاکانی همچنین به بحث نقاط بی‌دفاع شهری اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز اقداماتی آغاز شده و با وزیر نیرو جلساتی را داشته‌ایم. علاوه بر اینکه با مدیران استانی در شهرداری نیز جلساتی برگزار و تفاهم‌نامه‌هایی به امضا رسیده است.

وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد در این دوره، تهدید‌ها را به فرصت‌ها تبدیل بکنیم؛ به عنوان مثال می‌توان به شن‌چاله‌ها اشاره کرد که علی‌رغم اینکه خطر عظیمی هستند فرصت طلایی نیز برای شهر محسوب می‌شود.

شهردار تهران با بیان اینکه مسئله شن‌چاله‌ها از سه طریق در دست پیگیری است، گفت: این موضوع از طریق معاونت خدمات شهری، معاونت شهرسازی و همچنین شهرداری منطقه ۱۸ در دست پیگیری است.

زاکانی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷۵ میلیون متر مکعب مصرف آب برای فضای سبز داریم گفت: عمده این مصرف از طریق پساب انجام نمی‌شود و عمدتاً از طریق چاه‌ها، قنوات و مخازن است. همچنین بر اساس برنامه باید تا افق ۱۴۱۰ صددرصد آب مصرفی فضای سبز پایتخت از طریق پساب تأمین شود.

وی همچنین به موضوع بافت فرسوده در مناطق مختلف پایتخت اشاره کرد و گفت: در این بخش به دنبال این هستیم که عوارض را در این‌گونه بافت‌ها متفاوت با سایر ساخت‌وساز‌ها دریافت کنیم و لایحه آن را نیز به زودی تقدیم شورا خواهیم کرد و در خیلی از موارد نیز می‌توانیم عوارضی را دریافت نکنیم.

زاکانی در رابطه با احداث بوستان‌های مربوط به بانوان گفت: در حال حاضر هفت بوستان بانوان داریم که تا پایان سال ۵ بوستان دیگر اضافه می‌شود. همچنین ۳۵۲ پارک نیز در محلات یا به صورت کامل یا به صورت بخشی برای مادران و کودکان، زنان و دختران مناسب‌سازی خواهد شد که این طرح نیز تا پایان اسفندماه عملیاتی خواهد شد.

شهردار تهران در رابطه با سرای محلات نیز گفت: ۳۴۷ سرای محله در پایتخت داریم که بنا داریم بر اساس شفافیت حرکت کنیم و در این بخش نیز هفت گام تعریف شده است که پس از مشخص شدن ستاد عالی و اساسنامه در مسیر خود حرکت خواهند کرد.


زاکانی در پایان با بیان اینکه توجه به موضوعات ریزمقیاس و کوچک، شهرداری را از اجرای کار‌های بزرگ دور نخواهد کرد گفت: ما در کنار چنین پروژه‌هایی، پروژه‌های بزرگ را نیز در شهر تهران در بخش‌های مختلف دنبال خواهیم کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماده ۴۷۷ در پروند تتلو چه معنایی دارد؟ ماده ۴۷۷ در پروند تتلو چه معنایی دارد؟
وکلای تتلو از اعمال ماده ۴۷۷ برای وی خبر دادند و یک وکیل دادگستری درخصوص این ماده توضیحاتی داد. مهسا ولی‌پور، وکیل دادگستری با اشاره به اهمیت ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به دیده بان ایران گفت: وی در پاسخ به این سوال که آیا ازدواج تتلو میتواند منجر به تخفیف تا نقض حکم تتلو شود گفت: اینکه آیا ازدواج امیرحسین مقصودلو می‌تواند در شکسته شدن حکم اعدامش موثر باشه یا خیر باید عرض کنم که از منظر قانونی چه در قانون آیین دادرسی کیفری و چه در قانون مجازات اسلامی همچین ماده‌ای نداریم که ازدواج را دلیلی بر تخفیف مجازات یا سقوط مجازات یا حتی توقف اجرای حکم داشته باشد بنابراین ازدواج امیرحسین مقصودلو در حکم اعدامش موثر نیست و باید ببینیم که شعبه خاص دیوان عالی کشور قرار است چه تصمیمی بگیرد این ازدواج شاید صرفاً بتواد اماره‌ای بر اصلاح و توبه مرتکب باشد
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
برگزیده
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
صفحه خبر بالای تصاویر