کد خبر: ۳۷۷۳۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

افزایش تعطیلات آخر هفته منتظر تصمیم مجلس است

کلیات لایحه کاهش ساعت کاری کارکنان دولت به ۴۰ ساعت در هفته و افزایش تعطیلات پایانی آخر هفته به تصویب مجلس رسیده است و هم‌اکنون نمایندگان باید دراین‌باره تصمیم‌گیری کنند.
افزایش تعطیلات آخر هفته منتظر تصمیم مجلس است

مخاطب۲۴_ دولت چندین ماه پیش بود که لایحه‌ای برای کاهش ساعت کاری کارکنان دولتی در هفته از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت و هم‌چنین افزایش تعطیلات پایانی هفته به دو روز را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرده بود.
نمایندگان مجلس در جلسۀ روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ با کلیات این لایحه موافقت کردند. در صورتی که این مصوبه به تأیید شورای نگهبان برسد، کنار کاهش چهارساعتۀ ساعت کاری کارکنان دولتی در هفته، باید تعطیلات پایان هفته افزایش یابد.
میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی در گفتگو با خبرنگار حوزه دولت تسنیم، درباره سرانجام این مسئله و نظر دولت دراین‌باره گفت: تعطیلی جمعه طبق قانون اساسی است، ولی تعطیلی غیر از جمعه باید در هیئت وزیران بررسی شود و هیئت وزیران باید دراین‌باره تصمیم بگیرد.

بیشتر بخوانید

وی هم‌چنین اخیراً از احتمال انجام نظرسنجی از عموم مردم سخن گفته بود.

بر اساس این گزارش، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دراین‌باره گفته است: در لایحه جدید که ۵ روز کاری دارد، دولت می‌تواند شنبه یا پنجشنبه را تعطیل کند یا مثلاً تعطیلات را بخشی کند؛ مثلاً بگوید نهاد‌هایی که با خارج از کشور در ارتباطند، شنبه تعطیل شوند و بقیه پنجشنبه.

این لایحه هم‌اکنون در دست مجلس یازدهم است و باید منتظر ماند تا نمایندگان چه‌تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر