کد خبر: ۳۷۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹

«داعش» عکس عاملان حمله به مرکز تجاری حومه مسکو را منتشر کرد

گروه «داعش» شنبه ۴ فروردین اعلام کرد که چهار تن از جنگجویان این گروه «مسلح به مسلسل، کلت، چاقو و کوکتل مولوتف» حمله به یک مرکز خرید در مسکو را انجام دادند، که در آن ده‌ها نفر کشته شدند
«داعش» عکس عاملان حمله به مرکز تجاری حومه مسکو را منتشر کرد

مخاطب ۲۴- گروه «داعش» شنبه ۴ فروردین اعلام کرد که چهار تن از جنگجویان این گروه «مسلح به مسلسل، کلت، چاقو و کوکتل مولوتف» حمله به یک مرکز خرید در مسکو را انجام دادند، که در آن ده‌ها نفر کشته شدند.

در بیانیه این گروه در یک کانال «تلگرام» آمده است که اعضای جنگجوی این گروه به سالن موسیقی هجوم بردند که طی این حمله سه نفر از آن‌ها شروع به تیراندازی به سمت جمعیت کردند و جنگجوی چهارم به پرتاب بمب‌های آتش‌زا اقدام کرد.

بر اساس بیانیه داعش که توسط خبرگزاری «اعماق» وابسته به این گروه تندرو نشر شده، آمده است که این حمله «در بستر طبیعی جنگ شدید» در جریان میان داعش و آنچه که «کشور‌هایی در حال جنگ با اسلام» توصیف شده‌اند، رخ داده است.

بیشتر بخوانید

این گروه تندرو، عکس چهار مهاجمی را که به سالن موسیقی در مرکز خرید «کروکوس سیتی هال» در حومه مسکو پایتخت روسیه حمله کردند را در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.

به‌رغم آن‌که «داعش» مسئولیت حمله در حومه مسکو که به کشته شدن بیش از ۱۵۰ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر منجر شده را بر عهده گرفته است، و به‌رغم انکار قاطعانه مقامات اوکراینی درباره هر گونه ارتباط با این حمله، شواهد، اما حاکی از آن است که روسیه به دنبال مرتبط دانستن اوکراین با این عملیات تروریستی است.

از سویی یک مقام آمریکایی گفته واشینگتن به اطلاعاتی دست یافته که دست داشتن «داعش خراسان» در حمله به سالن کنسرت در مرکز خریدی در حومه مسکو را تایید می‌کند، اما سخنگوی کمیته تحقیقات روسیه در این‌باره اعلام کرد «هنوز زود است» که بتوان درباره سرنوشت و هویت عاملان حمله اظهارنظر کرد.

کاخ سفید در واکنش به این حادثه در روسیه، تاکید کرد نشانه‌هایی مبنی بر نقش داشتن اوکراین در حادثه تیراندازی در مسکو وجود ندارد.

مقامات روسیه شنبه از دستگیری ۱۱ نفر مظنون از جمله ۴ فرد مهاجم، که مستقیماً در حمله تروریستی به مجتمع «کروکوس سیتی هال» دست داشتند، خبر دادند.

همچنین صحنه‌های ویدیویی منتشر شده در رسانه‌های روسیه نیرو‌های امنیتی این کشور را در حال اعتراف‌گیری از یکی از افراد مظنون نشان می‌دهد که هنگام دستگیری او اعتراف می‌کند: «در ۴ مارس از ترکیه رسیدم و به من وعده داد‌ه اند در ازای کشتن همه حاضران در تالار [کنسرت]یک میلیون روبل [روسیه]پرداخت شود».

برچسب ها: داعش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر