کد خبر: ۵۸۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱

طراح بمب‌گذاری شاهچراغ دستگیر شد

نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف از دستگیری یکی از اعضای اصلی داعش خراسان خبر می‌دهد.
طراح بمب‌گذاری شاهچراغ دستگیر شد

مخاطب ۲۴- نیرو‌های امنیتی پاکستان چهارشنبه عضو ارشد داعش خراسان محمد شریف‌الله را طی عملیاتی در مرز افغانستان دستگیر کردند، فردی که به گفته یورونیوز، احتمالاً مسئول دو حمله به شاه‌چراغ در شیراز و انفجار در چهارمین سالگرد حاج قاسم سلیمانی است.

به گزارش رویترز نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف از دستگیری یکی از اعضای اصلی داعش خراسان خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید

شریف اعلام کرد: «تروریست تحت تعقیب در یک عملیات موفقیت‌آمیز در منطقه مرزی پاکستان و افغانستان دستگیر شد.»

پیش از این رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ نیز از دستگیری او خبر داده بود. شریف‌الله متهم به بمب‌گذاری در فرودگاه کابل هنگام خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان است که منجر به مرگ ۱۳ نفر از نظامیان آمریکا شد. ترامپ مدعی شد که وی در حال انتقال به ایالات متحده است.

وی به عنوان فرمانده ارشد داعش خراسان ملقب به «جعفر» و تبعه افغانستانی معرفی شده است. یورونیوز نیز او را عامل چند انفجار در ایران و حمله به تالار کروکوس سیتی مسکو معرفی کرده است.

به گفته یورونیوز، وی احتمالاً مسئول حمله به شاه‌چراغ شیراز و انفجار در مراسم چهارمین سالگرد شهادت فرمانده سابق نیروی قدس حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۴۰۲ است.

برچسب ها: داعش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شمارش معکوس برای بازگشت فضانوردان گیرافتاده در فضا شمارش معکوس برای بازگشت فضانوردان گیرافتاده در فضا
دو فضانورد ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا) که در فضا گیر افتاده‌اند، تا چند روز دیگر پس از ۹ ماه به زمین بازمی‌گردند.
کدام موجودات بیشتر سرطان می‌گیرند؟ کدام موجودات بیشتر سرطان می‌گیرند؟
دهه‌ها دانشمندان درگیر یک معما بودند: چرا با افزایش اندازه بدن گونه‌های جانوری، نرخ سرطان افزایش پیدا نمی‌کند
واکنش سفارت ایران در ایتالیا به اخبار جعلی پیرامون عدم حضور رونالدو در تهران واکنش سفارت ایران در ایتالیا به اخبار جعلی پیرامون عدم حضور رونالدو در تهران
سفارت ایران در ایتالیا به خبرسازی رسانه‌های این کشور در مورد عدم حضور کریستیانو رونالدو مقابل استقلال در لیگ نخبگان آسیا واکنش نشان داد.
پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم
قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور می‌گوید که پزشکیان تاکید کرد قانون حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم، چون برای مردم مشکل ایجاد می‌کند و من در مقابل ‎مردم نخواهم ایستاد.
حکم ۷۴ ضربه شلاق «مهدی یراحی» اجرا شد حکم ۷۴ ضربه شلاق «مهدی یراحی» اجرا شد
وکیل مهدی یراحی در صفحه اجتماعی خود از اجرای حکم ۷۴ ضربه شلاق و مختومه شدن پرونده موکلش خبر داد.
عجیب‌ترین مرگ‌ها در ایران که باور نمی‌کنید عجیب‌ترین مرگ‌ها در ایران که باور نمی‌کنید
چهار مرگ عجیب در چهار استان کشور، از سکته ناگهانی در شب عروسی تا برق‌گرفتگی هنگام لخت کردن سیم با دندان، اتفاقات تکان‌دهنده‌ای را رقم زده که هرکدام روایتی تلخ و باورناپذیر دارند.
کنت مونت کریستو در شبکه چهار کنت مونت کریستو در شبکه چهار
فیلم سینمایی «کنت مونت کریستو» با گویندگی ۱۸ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
برگزیده
پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم
قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور می‌گوید که پزشکیان تاکید کرد قانون حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم، چون برای مردم مشکل ایجاد می‌کند و من در مقابل ‎مردم نخواهم ایستاد.
ایران: تروئیکای اروپا در جایگاه فعال‌کردن اسنپ‌بک نیست ایران: تروئیکای اروپا در جایگاه فعال‌کردن اسنپ‌بک نیست
نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت که «تروئیکای اروپا به دلیل نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام، در جایگاه قانونی یا اخلاقی فعال کردن سازوکار اختلاف علیه ایران نیست».
طراح بمب‌گذاری شاهچراغ دستگیر شد طراح بمب‌گذاری شاهچراغ دستگیر شد
نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف از دستگیری یکی از اعضای اصلی داعش خراسان خبر می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر