کد خبر: ۳۷۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸

روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی نزدیک مسکو شد

وزارت خارجه روسیه اظهارات مقام کاخ سفید مبنی بر اینکه اوکراین دخالتی در حمله تروریستی در نزدیکی مسکو نداشته را زیر سوال برد.
روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی نزدیک مسکو شد

مخاطب ۲۴- پیش از این، جان کربی، سخنگوی کاخ سفید گفت اوکراین دخالتی در حمله تروریستی امشب در یک تالار کنسرت در نزدیکی مسکو نداشته است.
وزارت خارجه روسیه تصریح کرد چنانچه آمریکا اطلاعاتی درباره این حمله تروریستی در اختیار دارد بایستی آن را در اختیار مسکو قرار دهد.
وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که نهاد‌های مجری قانون در این کشور عامل این حمله تروریستی را مشخص و اعلام خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

بیانیه چند وقت پیش آمریکا درباره احتمال وقوع حمله تروریستی در مسکو به موضوعی برای سوال از سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری امشب تبدیل شد.
سفارت آمریکا در مسکو روز ۸ مارس به شهروندان آمریکایی هشدار داده بود که ظرف ۴۸ ساعت آینده از حضور در تجمعات عمومی «از جمله محل برگزاری کنسرت» اجتناب کنند.
جان کربی، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری مدعی شد که بیانیه سفارت آمریکا مربوط به این حمله خاص که امروز به وقوع پیوست نبوده.
گزارش‌های غیررسمی حاکی است در یکی از بدترین حملات تروریستی طی سال‌های اخیر در روسیه ده‌ها نفر کشته و عده زیادی زخمی شده‌اند.
افراد مسلح که گفته می‌شود تعداد آن‌ها ۵ نفر بوده است بعد از ورود به یک سالن کنسرت بزرگ در نزدیکی مسکو به روی جمعیت آتش گشودند. گزارش‌هایی هم از انفجار منتشر شده است.
تصاویر و فیلم‌های منتشرشده نشان می‌دهد که تالار کنسرت «کراکوس سیتی» با سلاح‌های خودکار در حال شلیک به سمت حاضرانی هستند که برای حفظ جان خود مجبور به فرار از صحنه شده‌اند.
«سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو این حمله را «تراژدی بزرگ» توصیف کرد و گفت حداقل ۵۰ آمبولانس به محل حمله اعزام شده‌اند.
گزارش‌های رسانه‌های روسی حاکی است که واحد‌های پلیس ضد شورش همزمان با تخلیه مردم به منطقه اعزام شده اند.
برخی از رسانه‌های روسیه تلفات این حادثه را بیش از ۴۰ کشته و بیش از ۱۰۰ زخمی اعلام کرده‌اند. مشخص نیست که آیا پلیس توانسته بود مهاجمان را تا عصر جمعه خنثی کند یا خیر، زیرا کارکنان اورژانس گفتند که ۱۰۰ نفر را که در زیرزمین ساختمان پناه گرفته بودند، تخلیه کردند.
در اوایل ماه جاری، کشور‌های غربی از جمله ایالات متحده چندین هشدار برای شهروندان خود صادر کرده و از آن‌ها خواسته بودند با توجه به احتمال وقوع حملات تروریستی از شرکت در تجمعات عمومی از جمله اماکن محل برگزاری کنسرت خودداری کنند.
روسیه چند روز پیش اعلام کرده بود حمله برنامه ریزی شده توسط یک گروه مرتبط با داعش را خنثی کرده است.

برچسب ها: جان کربی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر